ArenaBG
mobile spot 4
published by api73 на 2013-03-29 23:06:01
Вашето мнение относно Mladost.5.S01E03.WEBRip.x264.API може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Celebrity на 2013-03-30 00:11:28
Аман от анонимни шоу-критици като теб. Респект към Ъп-а, продължавай да го качваш, предаването носи супер настроение и е идеално за разпускане. Факта, че всичко е импровизация грабва от първата до последната минута. Вярно, че Венета отстъпва на Краси и Иво, но все пак е сложена за сексапил, а момчетата се раздават чистосърдечно на сцената. Отново, Благодаря!
published by lubowrc на 2013-03-30 00:13:03
Този епизод е много добър! :D
published by Celebrity на 2013-03-30 00:14:32
Трай и си гледай Турските сериали, измислен. Всеки с поне малко чувство за хумор ще оцени до каква степен се раздават всички на сцената, а и това е импровизация! Много разпускащо и носещо настроение.
published by krustnikut на 2013-03-30 03:03:17
Всяко начало е трудно, имат сполучливи моменти, успех за напред!
published by bodli4ko на 2013-03-30 13:31:53
Каквото и да си говорим, няма как Иво и Краси да не са запознати със сценарият, просто не виждам как ще стане. Но това няма толкова голямо значение, в крайна сметка е важно публиката да се смее :)

Благодаря за ъп-а
published by Stu на 2013-03-31 09:30:20
Не знам дали са запознати със сценария, но Венета трябва да бъде заменена с някоя по-разкрепостена и забавна "актриса"... Въобще се не се вписва в предаването, нито е забавна, нито се раздава.
published by miril0640 на 2013-04-07 21:46:32
Сигурно ще ме заклеймите с лека ръка като хейтър, но съм леко разочарован от изпълнението на актьорите. Бях с големи очаквания към формата предвид че е франчайз на доказал се такъв от чужди продукции и при тази скъпа сценография.
Венета Никъде НЕ трябва да споменава че е учила актьорско майсторство в Щатите, защото няма да й повярват, а и ще направи ужасна реклама на въпросния учител :-) Просто е много зле на сцената момето!
Наистина имат добри моменти актьорите, но просто "импровизациите" не им се получават. Но и проблемът според мен е в т. нар. "сценарий" - при тези пълни безумици не мисля че и Лесли Нилсен би се справил. "Отвори вратата като тюлен в цирк"- пълна простотия!!! Загледайте се и вижте, че не могат да започнат и завършат една история като едно цяло. Всичко изглежда така: един със задача се прави на шут, останалите го гледат и една кифла се хили на един крак. И така до следващата задача...
Ако някой има мерак и възможност да погледне някоя серия на чуждите формати и да открие 7-те разлики.