ArenaBG
mobile spot 4
published by tyrbo на 2010-12-17 01:49:58
Вашето мнение относно Misfits S02 E06 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tyrbo на 2010-12-17 02:47:42
Нейтън прави поредната изцепка по National Live TV :D
published by ZelenookataAli на 2010-12-17 12:28:57
tyrbo ще те огорча, ако още не си чул :) Ама Нейтън няма да го има в 3 сезон... Робърт Шийнън се отказва, което значи, че другата серия май ще трябва да го гътнат.. :(((( Баси, почти цялото шоу се държеше на него :( Още не съм гледала тази серийка, тъкмо я свалям, ама съдейки по коментарите на профила на Misfits в фейса ще е мега :)
published by spk на 2010-12-17 12:36:28
А сериала подновен ли е за трети сезон, че не намирам официална новина никъде?
published by tyrbo на 2010-12-17 18:11:33
Харесал съм един филм на Robert Sheehan. Ще го кача днес тук :))
published by ZelenookataAli на 2010-12-17 18:16:58
Супер :) Аз все се каня да гледам Cheryybomb, ама все отлагам нещо :)
published by LOSEER на 2010-12-17 19:06:23
Благодарско за буквичките :)
published by GaNgOnE на 2010-12-17 20:46:22
Екстра :thumbsup:
А това за специална 7-ма Коледна серия вярно ли е?
published by ZelenookataAli на 2010-12-17 20:48:34
Да
published by desi_zlat на 2010-12-18 01:23:08
Сериала е направо жесток!!!Гледам го с невероятно удоволствие!!А превода е направо върха!!Голямо благодарско на ваш Баце Марси,страхотен си!!:thumbsup::thumbsup:
published by Horiffy на 2010-12-18 04:54:38
Ей, тва ако е истина дето ще разкарат Нейтън от сериала, ще е много яко, ще им се оправи филма:thumbsup: Тоя къдрав прекаляващ с всичко олигофрен е по гнусен и от мистър бийн
published by darktroniac на 2010-12-19 07:32:43
Някой леееекичко комплексиран пак ми изтри коментара...
Беше за това, че Нейтън прави сериала по-различен от дебилният "Heroes"
:lol:
published by mseven на 2010-12-19 03:09:16
Тоя къдрав прекаляващ с всичко олигофрен е по гнусен и от мистър бийн
Е, не прекалява с обноските, поне. А Мистъра е четвъртия най- голем пич по статистика, баце.
published by tyrbo на 2010-12-19 04:17:44
Олигофрен ама [size=1][u]безсмъртен[/u][/size] олигофрен :}
published by Horiffy на 2010-12-19 08:37:48
Е, не прекалява с обноските, поне. А Мистъра е четвъртия най- голем пич по статистика, баце.

Най-вече с обноските прекалява, баце, а това че олигофренията е 4та по рейтинг в света не е нищо ново - просто нагледен пример колко много простотия има навсякъде, баце???
published by mseven на 2010-12-19 13:52:21
Чини ми се, баце, че имаш нужда от това, което хамериканците наричат "рилякс". Възможно е да пишеш и от друг континент, защото поне в Европа знам, че интелигентните хора отдавна (пр.н.е.) са се научили да се забавляват с комедия, без тя да помрачи трезвото им съзнанието и повлияе на поведението им.

С други думи, ако не ти харесва - не гледай, специално използвам възможността да те подсетя, че утре тук ще се появи епизод, ако искаш да го пропуснеш не идвай ;)

published by Horiffy на 2010-12-19 21:11:38
Не знам кво ти се "чини, баце", но забелязвам че не различаваш комедия от простотия. Да отбележим до кое е по-близо поведението на Нейтън -до Чарли Чаплин или мистър биин и да кажем на джим кери кривенето. Край с темата. Сериала си е супер, просто споделих мнение на доста хора, които познавам, че ще си отдъхнат и ще следят с по-голямо удоволствие сюжета, без да им се налага да преглъщат преиграванията на тва момче.
published by mseven на 2010-12-20 00:39:39
Не мога да не започна на Джим Кери - великолепен актьор, способен да взеле в изключителни роли, не мисля, че личности като него биха могли да се сравняват в класации, оценявани от нас. За Чаплин вероятно могат да се кажат подобни думи, но за съжаление не е наш съвременник, та критериите ни на оценка потъват в блатото на обществената времева обремененост. Чичо ни Бийн изгражда собствена неповторима категория в киното, до ден днешен непоследвана от никого, едва ли е случайно. Въобще трите имена, които си посочил - не допускам че се конкурират. В сериала Нейтън е героят, който уплътнява социалната недопустимост, ако отстраниш неговия герой, диалозите ще се променят към скучни и лишени от реализъм. Misfits е sci-fi комедия, героите се допълват и работят само заедно. Мога да ти извадя аргумент за всеки един от тях, независимо дали ще има важна "мисия" до края, като между другото (не че знам, но) едва ли сериалът ще свърши с щастливото "спасяване" на света, или нещо подобно.
published by fortune на 2011-01-07 02:23:20
Абе всички не осъзнавате колко сте смешни, правейки се на много начетени интелектуалци и критици ! Сериала си е 6 и без Нейтън няма да е същото : )