ArenaBG
mobile spot 4
published by isuspm на 2008-10-26 00:14:42
Вашето мнение относно Mikrofon.i.mishka.25.10.2008.TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by keramik87 на 2008-10-26 01:10:55
Когато ,го пуснах от страницата на RETV имаше само звук и черен екран:( В 12 часа.
published by gabroveca на 2008-10-26 02:08:42
Ей мерси.. скоро май не сте го качвали :)
published by alexzv на 2008-10-26 07:59:33
мерси:thumbsup:
published by kiparisi на 2008-10-26 03:16:26
За първи път го гледам тва предаване и се чудя как е възможно подобни аматьоти да се мандахерцат из ефира...Особено девойката, която явно не е посещавала много редовно часовете по четене...трагедия :-/
published by winamper на 2008-10-26 08:49:02
Ами какво да кажа-тъпи водещи,тъпи теми,лошо представяне,пълна бъркотия...мисля че обхванах по голямата част от това фиаско наречено-Микрофон и мишка.
published by Kochana на 2008-10-26 11:33:14
Отново благодаря! :)
А за негативните коментари: Разбирам, че все ще има недоволни и критикуващи, но предаването е повече от добро :) Няма друго такова БГ предаване и се радвам, че го има :) Водещите са земни хора, стараят се, компетентни и дори забавни :) Оценете труда на екипа, защото го заслужават!
Подкрепям предаването с двете си ръце :thumbsup:
published by fairmen на 2008-10-26 20:23:08
Тази водеща става за други неща ... , но не и за таз работа.
published by Mishotkata на 2008-10-26 20:51:16
Айде стига сте намирали кусури, и без това е единственото предаване в ефира на тази тематика. А относно мацката - нормално е отначалото да се притеснява от камерите, но ще свикне, и вие да станете срещу прожекторите нама да сте много отпуснати.
Орлин и компания - продължавайте да ни радвате, има много хора, които ви харесват и ви се радват. :thumbsup:
published by Dead_Man на 2008-10-26 21:16:40
Сега аз приемам негативите на хората. Както каза другия потребител те не са професионалисти в медийния сегмент но са професионалисти в компютърния. И сега забележете най-важното което е в това предаване - хората се интересуват от мнението на зрителите, приемат съвети и новини от тях. Това в кое друго предаване сте го видели ?! В никое предаване неможеш да си пишеш по скайп със водещия да задаваш въпроси и те да ти отговарят.

Колкото до мацката просто се притеснява аз и казах когато чете да не се притеснява толкова но както има един израз: "За всеки влак си има пътници" така че ще дойде един ден когато нея може би нея няма да я има там всичко се контролира от зрителите нали знаете :fun:
published by Rael на 2008-10-27 21:25:23
Съжалявам, че даваме повод за такива критични оценки - приемам ги като справедливи и съм съгласен, че хората имат право да очакват силно и професионално направено предаване. Благодаря на тези, които ни подкрепят и ги уверявам, че правим сериозни усилия да заслужим тази подкрепа.