ArenaBG
mobile spot 4
published by sBteam на 2009-06-06 20:42:31
Вашето мнение относно Mikrofon.i.mishka.06.06.2009.SDTV.WMV-NoGroup може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by hasan345 на 2009-06-06 20:55:26
Има ли някакъв на4ин да се включат външни тракер сървари 4е да може и ние в САЩ да може да си го друпнеме това предаване. Благодаря. :) :blush:
published by don_nasco на 2009-06-06 21:01:14
А какъв точно е проблема, че не можете да си го дръпнете от тук?
published by hasan345 на 2009-06-06 21:08:58
Благодаря за въпроса предварително. Проблема е в това 4е тракера на арена бг е заклю4ен за 4южбина и затова не може нищо да се дърпа. Не ме разбирайте погрешно, сайта се вижда и торрент файловете се свалят, но за жалост тракера не връща пиари от които може да се дърпа. Единствения на4ин е с прокси, но това не винаги е вариант. Идеята ми е просто да се добавя в тракер листа на торента осте малко отворени сървари, за да можеме и ние да сиидваме за другите които са фенове на това страхотно предаване.

Благодаря.

Георги
published by don_nasco на 2009-06-06 22:04:29
[quote=hasan345]Благодаря за въпроса предварително. Проблема е в това 4е тракера на арена бг е заклю4ен за 4южбина и затова не може нищо да се дърпа. Не ме разбирайте погрешно, сайта се вижда и торрент файловете се свалят, но за жалост тракера не връща пиари от които може да се дърпа. Единствения на4ин е с прокси, но това не винаги е вариант. Идеята ми е просто да се добавя в тракер листа на торента осте малко отворени сървари, за да можеме и ние да сиидваме за другите които са фенове на това страхотно предаване.

Благодаря.

Георги[/quote]

Мисля че се сещам за проблема, за който споменаваш. Да, решението е с прокси, друг е въпроса колко лесно се намира работещо такова.
Друг вариант е да го гледаш на [url=http://retv.kaloyan.info/tag/mikrofon-i-mishka/]Неофициалният видео архив на Re:TV[/url]
Хайде със здраве и благодаря на ъплоудера за положеният труд :)
published by don_nasco на 2009-06-06 22:06:27
Извинявам се за предният пост, явно 500 символа са ми били малко :blush:
Ето какво точно исках да кажа:
Мисля че се сещам за проблема, за който споменаваш. Да, решението е с прокси, друг е въпроса колко лесно се намира работещо такова.
Друг вариант е да го гледаш на [url=http://retv.kaloyan.info/tag/mikrofon-i-mishka/]Неофициалният видео архив на Re:TV[/url]
Хайде със здраве и благодаря на ъплоудера за положеният труд :)
published by hasan345 на 2009-06-07 08:20:56
Благодаря искрено...