Евала арно нещо си е бозата само не мога да разберем от каде си си намерил 2л за 50ст.:-O та да си зема и аз??От Радомирската ли е??Тя е най-хубава!!:D
Интересно ми е защо го сваляте тоя уйндоус като хем сте наясно ,че не е нищо особенно ,а пък и да не сте самото сравнение с последния реализ на SP2 е 650 MB къто 333 MB на този SP3.Че ще има SP3 ще има ,че това е бета версия бета и че е в изпитателен срок в изпитателен е ,е тогава защо вие се правите на изпитатели не ми е ясно ,разбирасе че щом е бета версия не е доизпипан тоя уин. бе хора тепурва трябва да му се оправят недостатъците ,стига с тъпи въпроси "По бърз ли е?:(" ,"Прави ли ви проблемии?:(" ,"Какво му е новото?:(".Ето какво му е новото пише си направени са около 900 обновления сред които са поправяни грешки обновен е файрелола и други софтуерни изгъзици ,а нещата като промени в графичните детайли не мисля ,че трябва да се търсят в един уин. защото всеки нормален човек може да си свали уиндоус аксесуари и теми и други тем подобни.А и мисля че в един нов SP трябва да се подобри бързодеиствието му но да бъде трайно ,тоест не това безразборно пренареждане на битове което допълнително натоварва процесорите и тн. и тн. и после без да има вируси капацитета на работа намалява и то при по слабите компютри до критични нива , е разбирасе там има значение е начина по който един човек си потдържа машината но реално погледнато точно това бягане от нечисто свършената работа в новите програми и игри и сякакви софтуери също доведоха до нуждата от толкува мощни процесори и тази голяма площ на обработване в тях.Не случайно Бил Геидс беше казал ,че повече от 100-150MHz няма да са ни нужни но вижте до каде стигнахме в приложението на компиутрите само? А ако не Айнщайн беше доказал ,че квантовата теория е грешна -_-.Но много се отклоних от темата.
:)ТА мисълта ми беше ,че не очаквайте много ново от SP3 и изчакайте официалното му излизане ,защото не печелите нищо като си качите тази бета версия дори тя на пръв поглед да върви добре не е вярно!! и не е възможно да няма пропуски по нея!! Айде със здраве и дано някой ми е обърнал внимание и ме е послушал.;)