ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSoftware на 2010-12-18 21:11:29
Вашето мнение относно Microsoft.Windows.7.Enterprise.x86.Integrated.December.2010-BIE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by baboeba на 2010-12-19 08:30:46
хоказва ми че има вирус във файла с уиндоуса?
някой друг?
published by Cealtex на 2010-12-19 12:31:18
Показването на вирус е от активатора на уиндоуса!

За по-лесен и бърз начин на инсталиране направете това:
1. Mount-вате ISO файла в Daemon Tools
2. Отваряте маунтнатия файл (F:, G:, H: и т.н.)
3. С Ctrl+A маркирате всички файлове и ги копирате на флашка

[color=red]!!!Забележка[/color]: от BIOS трябва да настроите BOOT PRIORITY на 1-во място да е USB DEVICE. Също така Ви трябва минимум 4ГБ флашка, за да копирате файловете от ISO-то.

За хората с лаптопи ASUS при излизането на началния екран се натиска ESC (може 2-3 пъти за по-сигурно) и излиза BOOT меню, в което се избира USB.

Инсталацията по този начин трае не повече от 10 минути.

[color=red]Методът е изпробван с предния рилийз на този уиндоус и работи 100%!!![/color]
published by baboeba на 2010-12-19 17:05:53
ок вече го инсталнах проблема е, че го инст.на лаптопче Асус и го кракнах, както е описано в инфо файла обаче и сега продължава да ми изписва в Контрол панела, че до остават 3 дни тестов период, и сега неразбирам подействал ли е кракът или сле 3 дни ще се изключи уина и няма да мога да го ползвам, или пък крака е сработил но просто надписа продължава да си стои, кой от двата варианта е?!?
Благодаря предварително
published by whitesox на 2010-12-19 20:42:45
baboeba - варианта е,че не си успял да го кракнеш и колкото и компетентни коментари да четеш където и да е-трудно се краква сървърът :( просто или имаш лиценз или само го тестваш и това е.
published by Cealtex на 2010-12-19 21:21:37
Проблем с активатора се среща при компютрите с AMD процесори. Причината е необяснима, но това забелязах при някои лаптопи.
Желателно е активатора да се пусне като АДМИНИСТРАТОР веднага след инсталацията. В случай, че инсталирате антивирусна преди да активирате уиндоуса, ще трябва да я спрете и да пуснете активатора пак като АДМИНИСТРАТОР. Ако и тогава не става пробвайте с другото ехе като администратор и след рестарта пак активатора също като администратор.
Последния вариант, ако и тогава не стане е да инсталирате УЛТИМЕЙТ версия.
published by koiazliwe на 2010-12-20 13:40:52
Или да си го изтеглите безплатно от сайта на Microsoft [url]http://technet.microsoft.com/bg-bg/evalcenter/cc442495(en-us).aspx?ITPID=insider[/url] после с този активатор [url]http://www.4shared.com/file/rcUZhyl9/Windows_7_Loader_eXtreme_Editi.html[/url] След активиране НЕ изисква рестарт ;)
published by baboeba на 2010-12-20 21:52:42
проблема е, че днес вече ми изписва, че ми остават само 2 дни и си мисля, че после уина ще стане неизползваем а хич не ми се иска пак да преинсталирам, за този уин няма ли някакви активатори вече, още от миналата година чета по форумите решения за кракване а вече сме 12. месец 2010 и още няма решение по темата както изглежда
някакви други подходящи съвети или съвместим активатор за този уин?
published by Request914 на 2010-12-20 22:21:00
Аве брачет спасението ти е това Windows 7 Activator RemoveWAT v2.2.5.2 нямя отказ с него това си премахва опцията за активация и нямаш проблеми аз съм с него о 3-4 месеца и нямам проблеми хайде успех:thumbsup:

пп: С Ентърпрайс съм :thumbsup::thumbsup:
published by naskokrisi на 2010-12-24 20:40:26
ае хора ко си губите времето с тази боза , инсталирайите си Линукс Убунту и се кефете , малко трудно се свиква с него в началото но за 2-3 дена и после всичко е тип топ , ако толкова много ви е необходим Уиндоус в Линукс има начин и то добър за подкарване на какъвто и да е Уиндоус , Тоест имаме си Уиндоус в Линукса и двете вървят едновременно , яко а :) . А може и 3 уиндоуса да подкарате едновременно стига машината ви да го позволява
published by doman на 2011-01-07 15:35:48
Инсталирах го но активацията нещо не проработи с AMD PC съм- оказа се проблем и сега не знам вече имам черен екран и оттука нататък май е да опитам с друг активирш софт. Сега ще пробвам с Remove WAT v2.2.5.2 - Windows 7 Activation.
published by fcuk на 2011-01-09 19:02:32
Аз инсталирах един лаптоп с AMD процесор и на него не стана активатора...

Реших си проблема с този активатор HAL7600
http://forums.mydigitallife.info/threads/8304-Windows-7-Enterprise-Activation?p=360834&viewfull=1#post360834 Общо взето, ако бях прочел мненията, нямаше да си губя времето с тази версия - стандартния ULTIMATE не е пипан от повече от 1 година, ама нищо си му няма.

Ама пусто подлъгах се по тая "декемврийска версия".
published by TonyMinchev на 2011-01-11 18:13:26
голямо мерси,сваляите работи безгрещно
published by mirrage на 2011-02-12 00:38:52
Пичове, в тоя release има потенциален backdoor.
bie_7install86.exe в BIE директорията на ISO-то е архив с два файла - start.bat и bie_kms.exe
Е те тва второто прилича да е backdoor/троянец или както е написано в dont_read_this.txt -> "Duh, before I forget....Fuck u all! ;p"