ArenaBG
mobile spot 4
published by __SHADOW__ на 2012-06-14 13:25:52
Вашето мнение относно Microinvest Warehouse Open - Складова програма за Linux може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by mimsas на 2012-06-14 19:30:37
Невероятно добра програма за малкия и среден бизнес.Върху Линукс -какво повече може да се желае.Пробвал съм я .Желязна е.
published by Gerylcho на 2012-06-14 21:33:02
Програмата е много хубава ,но замисляли ли сте се че правите реклама на Microinvest. Това е програма която може да се свали свободно от сайта на производителя.Защо трябва да го сваля и след това до го сиидвам. И всичко това за моя сметка.
published by __SHADOW__ на 2012-06-14 21:49:49
Колега, тук нещата стават по желание! Никой не Ви задължава или подтиква да сваляте този торент, още по-малко да го сиидвате. Много хора не са така добре информирани както Вие и дори не знаят, че съществува подобна, свободна от лиценз програма. Бъдете сигурни, че много от тези "незнаещи хора" ще се зарадват, защото дълго време не им се е давало 4-500лв за да закупят аналогичният софтуер за уиндоус.
published by Gerylcho на 2012-06-14 22:12:00
Според мен подценяваш българите.Когато българин прави нещо той пита много познати преди да даде 4-500 лева.Ако софтуера беше за Windows + крак +драйвери за касови апарати лично щях да те издиря и да те почерпя. Но този торент все пак си е реклама .Ползвал съм го още преди три години и съм обеден че е писан с рекламна цел за windows версиите.
published by kefqse на 2012-06-15 10:22:12
Няма проблем с трансфера на дааните, но за да се осчетоводят покупките и продажбите и др. сервера на програмата трябва да е инсталиран на Вин сървър 2008. Това е само складов софтуер за магазин или склад с възможност за прехвърляне на счетоводните записи към основния/серверния пакет на Микроинвест. Все пак е нещо може да се спестят пари от лиценз за вин и складов пакет, което хич не са малко парички. Другата Бг счетоводна програма Ажур Л е само за вин....
published by __SHADOW__ на 2012-06-15 17:19:18
Програмата може да работи със собствена база данни, без да е нужно да се свързва със сървър. При работа от един компютър, просто тр да се създъде първичната номенклатура на стоките, след което е лесно да се добавят нови такива.
Когато е необходима работа на базата д. от сървър - няма проблеми, логвате се към сървъра и се използва базата данни създадена от сървър под уин. Съвместими са на 100%.
published by turnokopa на 2012-06-17 21:22:12
"Бъдете сигурни, че много от тези "незнаещи хора" ще се зарадват, защото
дълго време не им се е давало 4-500лв за да закупят аналогичният софтуер за уиндоус. "

Смешно изказване.... Къде сте видяли аналог на това да струва 4-5000 лева. Дайте линк.
Стига с тая реклама. Все пак не пасем трева !!!
published by lainarusggg на 2012-06-18 13:54:44
Работя с тази програма и смятам че е добра, но цената не е толкова голяма и достъпна + безплатна поддръжка (никога не са ми искали пари като питам или пък за дистанционно отстраняване на проблем!)
http://microinvest.net/BG/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D1%82%D1%83%D0%B5%D1%80-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%A1%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4-Pro Цена: 99.00 EUR
published by __SHADOW__ на 2012-06-18 19:57:15
Аз работих с тази програма в компютърна фирма преди около 4 години и тогава цената за базовия пакет беше към 400лв. Към базовия пакет имаше още няколко платени модула, който могат да се добавят след закупуването им. Един от тези модули беше СЧЕТОВОДСТВО. Сега нещата може и да са различни, но това е принципно... Ще се радвам ако е програмата помогне на някой, който има нужда от нея. Аз лично ще я тествам... Просто в момента нямам никакво време... Поздрави.
Нека някой който я е пуснал да изкаже наблюденията си. Благодаря.
published by alexpirate на 2012-09-14 01:37:39
Само като гледам как не желаете да похарчите някакви нещастни 400 лв за нещо, което се очаква да е основното ви средство, с което да си управлявате дейността, не се учудвайте, че никой не иска да купува вашите продукти и услуги.
Във вашия случай според мен, ще е по-добре да преустановите текущата си дейност и да станете служител на място, на което не се циганят за такива неща.
А като толкова държите да ви е безплатно, взимате дебелите книжки за програмиране, почвате да ги четете и след 10-тина години може и да създадете нещо работещо, което да покрива една такава сериозна функционалност.
published by dani_01 на 2012-09-27 12:42:51
Мразя Microinvest! Поне от преди да пуснат т.нар. PRO-версия! Толкова нерви съм потрошил с техни продукти, че ... колкото бели коси имам, всичките са от тях. Дано да забравят всичко от времето на 198х година и да спретнат нещо читаво.