Абе хора, имам предвид онези, които не са харесали звука на концерта, вие в коя дупка бяхте, че не чухте?!? Ясно е, че на всеки концерт има места където се чува добре и места където е кофти. Това се дължи на по дефиниция лошите акустични характеристики на местата, където се правят концерти. Все пак, не е необходимо да си тон-инженер за да си намериш читаво място, където се чува добре. Аз лично бях на трибуните в сектор "В" и мога смело да твърдя, че това е най-добре озвучения концерт в България (на мен ми беше двадесет и трети и имам база за сравнение). Металика доказаха, че са №1 както с шоуто, така и с невероятния си професионализъм. Ако просто искаме да плюем, това е защото сме българи, а на нас това ни е вродено, но същевременно е много тъпо.
Много жалко за всички онези, които или на са били там, или бивайки там, са похабили времето си да търсят кусури, а не да се отдадат на истинската музика, представена от истински музиканти по безупречен и безкомпромисен начитн...
Десятка за ъплоудъра и за торента!!!
Нула за всички "разбирачи", които могат само да плюят. За тях просто няма щастие и аз само мога да съжалявам жалките им и съсухрени душици, които не им позволяват да се зарадват на истинските неща...
Металика са най-великата група след Мейдън!
Хеви Метъл-а е религия!
Аз казах!