ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-08-01 16:43:27
Вашето мнение относно METALLICA-Sofia(25-07-2008) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by blackmore55 на 2008-08-03 21:16:46
Кога е валяло бе брато ??? На тва валене ли му викаш? И какво обшо има тва със звука :lol: Какво? Да не би да са се намокрили пултовете :lol:
published by agentpat на 2008-08-03 21:50:57
Ха-ха-ха...Само пълен глухар може да каже, че това е едноканален звук! Тука си личи професионалната мастеринга и професионалната обработка на звука! А за пича по-горе в коментарите (който явно разбира от звук, колкото баба ми от хевиметъл) ще кажа...Отвори си по-добре ушите, приятелю!:grrr:
published by u2member на 2008-08-03 20:03:59
Не само че не можаха да ме убедят че концерта беше нещо специално за тях ами и след като заваля звука беше като от моно касетофонче.Аз бях почети най-отзад и беше отчайващо добре че беше публиката та да се чуваше кво става отпред мисля че тази публика заслужава много повече като качество и организация. Иначе металика е една от най-великите групи и неминуемо заслужават уважение, но мисля че нещата които липсваха са продиктувани по скоро от държавата в която свирят защото мисля че в англия и германия например и на последния ред са имали чувството че Джеймс им пее на ухо и са на такова разстояние от него че могат да се ръкуват. Иначе ние сме за тва феновете ако дойдат пак пак ще отида дано тоя пат са разбрали организаторите че има достатъчно хора които са готови да дадат по 20 или 50 евро без проблем за да видят една от най-великите групи и да се постараят малко повече тоя път, за да се почустват като феновете по света.
published by nikiwin на 2008-08-03 21:39:20
Жестоко!!! За мен Металика си остава една от най-добрите рок-групи. :thumbsup:
published by Ferno на 2008-08-03 19:24:21
100 юзера,101 мнения...няма как България. Все някой ще се оплаче за нещо. Аз бях малко пред 2-те кули в средата(след избутване от погото попаднах то4но м/у тях)...звука беше изключително ясен,всеки инструмент си беше отчетлив. Единствено ако някой ти пее на ухото тогава малко ти се губи вокала. Незнам назаде как беше,но ако не сте ходили на концертите на Machine Head и Helloween в Симния дворец,значи незнаете какво е лош звук. Благодаря за торента...аз съм максимално доволен от концерта...благодаря и на талпата около мен която допренесе за положителната емоция :punk:
published by kosta93 на 2008-08-01 21:01:13
koncerta beshe med :yoji::pimp::drunk:
published by techee на 2008-08-01 21:03:34
Благодаря,ти си пич!Супер звук!
published by tonypop на 2008-08-03 23:54:17
btw, обложката е безумна! :punk:
published by tonypop на 2008-08-03 23:53:11
...BOW TO LEPER MESSIAH!..":thumbsup:
Милиони благодарности за торента!!!
published by netsi на 2008-08-01 21:08:03
:thumbsup: Каса БИРА за Ъпа :beer: :punk:
published by shterev82 на 2008-08-02 23:26:15
това нее истина,нямам думи неверяотно :thumbsup::thumbsup::thumbsup:;)
published by Ebem на 2008-08-01 21:21:52
Звука беше чист, но много-много тих = скапан.
published by lazarus18 на 2008-08-02 00:08:19
Сигурен съм, че половината, които тук критикуват звука слушат в тях някое нео за 200 лв.
На концерт на Металика не се отива за HiFi звук.
Усещането да се докоснеш наживо до музиката им е огромна радост за всеки истински фен независимо от някакви дребни забележки.
И без това съм изслушал по-голямата част от творчеството им на "двукасетъчен дек", на който единия му говорител отдавна беше заминал. :)

ПП. Пироефектите на Кис бяха класи над тези на Металика, но това си е тяхна запазена марка от години.
published by the_X_files на 2008-08-02 00:09:34
Благодарности на ъпла. Велик концерт беше!
published by vamisal на 2008-08-01 23:42:56
Не искам да ме разбираъе погрешно ,но от това което чух, не съжелявам че не съм бил на този концерт./бях на друг поне според мен по-запомнящ се/.Първо Джеймс въобще не пее/по повод че така щял да пее и след 100год/,второ _Сравнете изпълненията с оригинала -слушата невъобразим джангър нямащ нищо общо с действителноста , и трето сега разбрах защо тая група я има след 1991год-просто имат виртуозен КЪРК който все още успява да покрие бездарието на останалите,но докога.А НАВРЕМЕТО СЛУШАХ ТАЗИ ГРУПА_ДО- ВЕЧЕ КАЗАХ
published by Cold на 2008-08-01 17:29:19
Усещането беше неповторимо :drunk: като слушам това всякъш пак съм на стадиона и пея!:yes:
published by kokanaki на 2008-08-01 17:30:06
Най-великата група не може да допусне нещо да не е най!!!
published by martleto на 2008-08-01 17:35:14
Концерта бепе невероятен... аз бях охрана на една от кулите... но имаше ЯКО АМА МНОГО ЯКО... ДРУСАНИ ТИПОВЕ.... и ако питате мене, бехте си само за бой ! Пречехте повръщахте върху хора, които са обикновени и стари фенове на металика от създаването и до ден днешен, и се оплакваха масово.. просто си бехте за пердах (ако има от присъстващите, които бяха на концерта).. иначе ЕВАЛА ! МЕТАЛИКА И DOWN направиха доста добър концерт, както и на Лени :thumbsup::thumbsup:
published by kmadjarov на 2008-08-01 17:52:36
Абе не е най-посетения концерт, ама както и да е.
published by abydos на 2008-08-01 18:09:12
Буутлег или? А иначе има ли записи и на Down?
published by DeaDShadoW на 2008-08-01 18:11:24
Понеже гледам, че звуковият канал е само един аз правя един мой релиз със следните параметри (това е 1 песен) :
General #0
Format : FLAC
Format/Info : Free Lossless Audio Codec
File size : 39.3 MiB
PlayTime : 6mn 21s
Bit rate : 865 Kbps
artist : METALLICA
Album : Live At Levski Stadium (Sofia, BUL,25-07-08)
date : 2008
Copyright : 2008, Metallica
Genre : Metal
tracknumber : 01
Codec : FLAC
Bit rate mode : VBR
Channel(s) : [color=red]2 channels[/color]
Sampling rate : 44 KHz
Resolution : 16 bits
Ако иска някой ъплоудер да се свърже с мен и да го качи !
published by abydos на 2008-08-01 18:11:44
Ларс води темпото като метроном и едва удържа ръцете си за да не се впусне във виртуозността на Нийл Пирт или Ян Пейс.

Хахахахахахахахахахахахха, извинявам се искрено за офтопика, но това ме разби от смях. Харесвайте го колкото искате, но Ларс е сред най-елементарните и слаби барабанисти в рок музиката. И е ужасно НЕритмичен.
published by PPAALLKKOO на 2008-08-01 18:11:57
уникално беше и уникално ще си остане :'( искам пак...
published by baxter на 2008-08-01 18:15:03
това не вярвам да е издадено от групата 100% е буутлег, особено като се има в предвид "политиката" на Металика за разпространението на музика в интернет.

бати на някви по-прости DJ партита съм бил и от там дори не съм могъл да чуя после сетове заради забрана от изпълнителите.
published by mastodon на 2008-08-01 18:16:45
Само един фен на най-великата група знае какво стана в таз прекрасна вечер на Васил Левски.Неповторимо и неописуемо изживяване.И на всеки следващ концерт Металика те оставят със същите чувства и последвалата празнина докато се завърнат.Бях и на двата гига в БГ и нямам думи-трябва да си там за да го почустваш и разбереш.
Съжалявам само за претенциозните и завистливите (които няма да пропуснат да се изявят и тук).Плюйте и дерзайте,нищо не ще ни помрачи прекрасните спомени от шоуто.

PS:хиляди благодарности на ъпа;тръпки ме побиват като слушам записа

"See ya next year"
published by Velimir12 на 2008-08-01 18:17:36
Това е концерта с най лаш звук на който съм присъствал!!! И наче представлението беше на ниво,както е винаги при тях!!!:thumbsup:
published by mastodon на 2008-08-01 18:19:18
Явно са ти били малко концертите тогаз братле:lol::lol::lol:
published by baxter на 2008-08-01 18:20:31
NickMaster живи и здрави значи :)
published by metvideo на 2008-08-01 18:40:04
Браво
и на ъплоудера
и на METALLICA. :thumbsup:
published by boxyinsane на 2008-08-01 18:48:16
За мен беше жалко,че ги нямаше Джейсън и ''Жътваря'':(Дано на третия път го изсвирят:punk:
published by bai_neci на 2008-08-01 18:50:55
Страхотно беше. Евала на ЪПА.
:thumbsup:
published by shado на 2008-08-01 19:05:31
Невероятно добър торент! NickMaster - в учебниците "Как да бъда истински ъплоудър" !!!
published by polty на 2008-08-01 19:41:09
Бях на 15 метра от сцената и трябва да ви кажа, че беше невероятно. Нямам търпение да изгелдам клипчетата и снимките. Браво за торента! :)
published by cpoko на 2008-08-01 19:58:05
Браво и мерси на НикМастер , Мн добар торент :)
published by sheky666 на 2008-08-01 20:34:32
Невероятно добър торент! NickMaster - в учебниците "Как да бъда истински ъплоудър" !!!
Е как-като го дръпне от Замунда!:lol:
published by router на 2008-08-01 20:40:13
Абсолютно се съгласявам с Велимир - това е концерта с най-куц звук в БГ. За тези отпред ще добавя - при вас може и да се е чувало, но МОНО пичове, назад и на трибуните беше гробница. Добре, че излиза този FLAC та да послушаме малко ... На фона на кинтите - мизерни колони и мизерен звук - това стадион да не можеш да озвучиш ... трябва много глух да си! Аааа и наистина - ходете повече по концерти и ако и малко по-назапад отидете ще видите за какво става въпрос!
Металика може да са добри, но никаква импровизация, никъв LIVE, никакви ефекти - всичко е сценарии, всичко е програма. Жалко че не се напънаха. И жалко за големият екран - трябваше пичовете с камерите да се разтичат малко ... липсваше всякаква динамика. Но догодина ще видим.
published by shearer на 2008-08-01 20:46:44
Явно звука си зависи от мястото - и при мен беше много кофти(20-30 метра леко вдясно front of the stage) - включеше ли се бас секцията(китари и барабани) и всичко друго се губеше - чуваше се само ужасно бучене...
Най-после ще го слушам с прекрасно качество - благодаря за което!
published by samoloko на 2008-08-01 21:24:21
router - песента за теб е - Kill'em all - като един от тях си и ти. Не се прави на много разбиращ, защото просто не си.
published by fisk1 на 2008-08-01 21:29:59
now thats what I call torrent! Thx mate for th e shit, if only there was a video too. hope we;ll get such soon..
published by CHESTERTON на 2008-08-01 21:35:25
Не знам. Аз бях във фен зоната (in front of the stage) и звукът наистина беше кристален. Дори по-кристален от този FLAC. Честно!
Техниката беше на Metallica, а озвучаването беше дело на екипа им.
published by MyDoom на 2008-08-01 21:39:26
Тука има много дървени професори...Мога да ви кажа че звука беше перфектен.Аз лично бях най-отпред с билет за 50 лева и останах просто поразен от добрия звук.Това, че хора от най-отзад мрънкат че е нямало такъъъъв добър звук както отпред - просто жалко.По-добре си спестете негативните коментари.Концерта беше наистина на ниво откъм звук, ефекти и най-вече шоу.:thumbsup:
published by abydos на 2008-08-01 21:56:04
А ти кога ще се научиш да си плащаш за филмите, игрите, останалта музика, книгите и т.н., които сваляш от тук? Стига си дърдорил/а простотий, аман от елитарни простаци.
published by karach на 2008-08-01 21:56:40
Който иска да чуе концерт на Metallica с ИДЕАЛЕН звук да си дръпне "Live Shit: Binge & Purge" от 1993, който е официално издаден. Няма нищо общо със записа на концерта в София, въпреки че наживо си беше супер.

published by mastodon на 2008-08-01 22:06:56
Ех...ама колко разбирачи и философи пак се пръкнаха...няма ли да се научите накрая да бъдете благодарни за подобни събития че въобще ги е имало в мизерната ни държава? Преди 10г. кат имаше по един концерт на година-две не мрънкахте толкова а?
Заради безброй плювачи кат вас сме на тоя хал.
published by Comahell на 2008-08-01 22:22:13
10x за торента:thumbsup:. Концерта беше мнооого добър, звука също. Лошото беше, че нямах глас два дена, щот пях на всяка песен.
published by ivjordan на 2008-08-02 00:25:10
Абе хора, имам предвид онези, които не са харесали звука на концерта, вие в коя дупка бяхте, че не чухте?!? Ясно е, че на всеки концерт има места където се чува добре и места където е кофти. Това се дължи на по дефиниция лошите акустични характеристики на местата, където се правят концерти. Все пак, не е необходимо да си тон-инженер за да си намериш читаво място, където се чува добре. Аз лично бях на трибуните в сектор "В" и мога смело да твърдя, че това е най-добре озвучения концерт в България (на мен ми беше двадесет и трети и имам база за сравнение). Металика доказаха, че са №1 както с шоуто, така и с невероятния си професионализъм. Ако просто искаме да плюем, това е защото сме българи, а на нас това ни е вродено, но същевременно е много тъпо.
Много жалко за всички онези, които или на са били там, или бивайки там, са похабили времето си да търсят кусури, а не да се отдадат на истинската музика, представена от истински музиканти по безупречен и безкомпромисен начитн...
Десятка за ъплоудъра и за торента!!!
Нула за всички "разбирачи", които могат само да плюят. За тях просто няма щастие и аз само мога да съжалявам жалките им и съсухрени душици, които не им позволяват да се зарадват на истинските неща...

Металика са най-великата група след Мейдън!
Хеви Метъл-а е религия!

Аз казах!
published by the_X_files на 2008-08-02 00:45:31
Metallica пускат само аудио на http://www.livemetallica.com/catalog.aspx откъдето идва и това тук. Видео щеше да има ако някоя телевизия беше излъчила концерта и съответно беше записан. Например с Rock am Ring e така..запис от MTV.
published by stoiskia на 2008-08-02 01:20:18
Концертът беше прекрасен, вкл. и звука. На който не му харесва да ходи на Пайнер на концертите. Ако сте истински фенове, краката ще им целувате. Мрънкате като п..ки.
published by KJx2 на 2008-08-02 01:29:18
Шшшшш барт ми,защо не казахте че е само музиката бе да не тегля.а каде е концерта не видях,не съм метъл ама харесвам много металика и това което изтеглих не ми хареса.Като го качите на двд пак ще го сваля 5 за ъпа.;)
published by MrStrong на 2008-08-02 01:41:44
Момчета и момичета, FLAC версията на лайв-а струва елементарните 12.95 USD от www.livemetallica.com

published by Ebem на 2008-08-02 03:36:25
Металика не заслужават пари за даунлоад на този концерт, това е просто машината за пари металика, а не музиката им. Те са толкова гнусни милионери, че е срамно да искат по 12$ за концерт. Така че, тия глупости си ги запазете за вас - изтритите мозъци, консуматорите. Евала на ъплоудера, че предостава това нещо безплатно, както би трябвало да е пmо-принцип, много големи групи започнаха буквално да раздават новите си албуми безплатно, но нееееее...металика гледа да изцица всичко от фена и да му вземе 12 долара (колкото ще струва новият им албум) за разни лайв даунлоадс. Помиярско...
published by OGIER на 2008-08-02 08:53:27
[b]Баси лудата работа ,тия приятни м момчета издадоха диск след 5 една седмица ,явно им е харесало в София ;) ЧАКАМЕ ВИ ДОГОДИНА ОТНОВО [/b]
published by kirlifon на 2008-08-02 09:09:26
Може ли да се направи отделно торентче със тези снимки, просто да си ги имаме за спомен! :blush:
published by Xiparia на 2008-08-02 10:18:10
Бях на концерта е мога да кажа че Металика бяха великолепни, а за това че са се превърнали в машина за пари е друг проблем, и аз си мислех че ще свирят максимъ 90 мин. и ще бъде тъпичък концерт, но Хетфийлд и компания ме оповергаха напълно.
published by baxter на 2008-08-02 10:44:50
вижте не съм бил на концерта обаче чух от мои приятели и познати двете крайности относно саунда и тези които са били най-отпред го хвалят а тези най-отзад се дразнят че не са чували групата от публиката. значи преди около половин месец бях в нови сад на exit fest-a където имах късмет да чуя Ministry, The Hives и Sex Pistols. пред сцената имаше много над 50000 души по време на изпълнението на Sex Pistols и аз бях най-отзад (ако не бяха двата огромни екрана които непрекъснато сменяха кадри от двадесетте камери които се въртяха над сцената и публиката нямаше да видя групата толкова далеч бях :) ) и мога да ви кажа че саунда беше кристален и всяка струна я усещах така все едно китарата е в моите ръце за силата на баса няма дори да говоря. още сме далеч просто от такива концерти независимо коя група свири.
published by baxter на 2008-08-02 10:46:53
е деба не знам защо не ми се постн-а целия коментар, ако искате изтрийте го my point is не сме доживяли още за концерти с кристален и силен звук на 200 метра от сцената
published by baicho на 2008-08-02 11:15:35
Ей тука било пълно с 12-16 годишни професонални музиканти и озвучители бре да не повярваш!Както е тръгнало скоро ще вземат да спретнат едно европейско турне та да фалират и Металика и Меноър и кой ли не!?Като не ви харесаха звука и осветлението що не си тръгнахте от стадиона? Или ви беше мъчно да прежалите 50-те лева? Ай всички на концерт на Пайнър!Лозунга "Горье ръцетиии" познат ли ви е от някъде? Аман от олигофрени в таа държава!
published by marry на 2008-08-02 15:02:15
БЕШЕ ВЕЛИКО нямям думи просто :punk::punk::punk::punk::punk::punk::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by mastodon на 2008-08-02 11:38:55
Точно така baicho.С ръка на сърце мога да кажа примерно за 2 концерта:
1-Още по средата на Хелоуин на каварна си излязох (макар че са ми до известна степен любимци) заради некадърното им изпълнение.
2-Адски се кефех на Ил Ниньо, но на 3-тата им песен отвратен от саунда скъсах билета и излязаох да си пия бира.
И за двата концерта се оръсих,но не останах поради недоволство.Мрънкачи-вие що не направихте така тогава бе?!?!?!
published by vikil на 2008-08-02 16:19:09
И аз бях там . Беше велико , уникално , зашеметяващо :thumbsup: :punk:
published by Best Ripper на 2008-08-02 12:08:45
Абе спукахте се да пишете врели ни кипели, а на нито един май не му направи впечатление, че звукът си е чисто СТЕРЕО, а не е един канал!!! Ник, вземи и оправи заглавния пост!
Иначе основната беля в живите изпълнения на Металика е отколешна: незнайно защо дебилчето Ларс, дори на достатъчно бързи песни, на концерт задава още по-бърз ритъм, в резултат на което от високо темпо звукът се размива и става малко какафония, а Джеймс не успява да изпее нормално текста си... Иначе на Металика звукът на живо е добър... Въпросът е, че не може навсякъде на стадион звукът да е еднакво добър...
published by baicho на 2008-08-02 12:18:18
mastodon,Братле много си прав! Аз така избягах преди години от един концерт на Моторхед на стадиона Академик, докараха ни ги вместо Мейдън. Изтраях 15 минути и си тръгнах!Ако нещо не ти харесва, не го ядеш, нали!
published by HOLYSHiT на 2008-08-02 13:56:53
Леле колко заблудени на едно място :lol:
published by Ebem на 2008-08-02 14:48:58
А защо трябва да намесвате чалгата навсякъде? Който не харесал звука е чалгар? Металската логика е някаква железна. Освен това, фактът, че някой казва, че звука бил хубав, не го прави по-умен от тоя, който казва, че звука е бил лош. На различни места-различен звук.
published by dgtoni на 2008-08-02 14:30:23
Леле колко заблудени на едно място

Ти си заблудения!!!
published by Ebem на 2008-08-02 15:21:27
Между другото металика пуска всички концерти в продажба, фена трябва да се цеди до край, това не е специално отношение към България. :D
published by stratocaster на 2008-08-02 23:17:15
Да-а-а, може би е сред най-посетените концерти през годината у нас... Но това не го прави стойностен! Точно както чалгаджиите на Славчо (селянчето от Плевенско) събират тълпи от хора...

А звукът беше под всякаква критика: относително мощен, но неясен (направо - мътен!), без дефиниция, а за детайли изобщо не можеше да става и дума - просто не се чуваше.

Верните фенове се изкефиха максимално просто заради присъствието на любимците си, но колко от тези фенове изобщо някога са чували запис на Металика на качествена звуковъзпроизвеждаща апаратура? Болшинството слушкат супер-скапани мр3-ки на евтините си слушалчици или на колонки от 5 лева... Единизи са онези, които са си купили оригинални дискове, но и те ги слушкат на някакви дрънчащи мини-системки...
Тоест: тези хора не знаят как звучат Металика! Просто нямат никакъв, ама наистина никакъв критерий! Ь това не им позволява да дават оценки как е преминал концерта!

А който го е записал и предоставил за качване тук със сигурност не е наясно как се прави това, дори когато става дума за откровен bootleg - просто чуйте и веднага ке ви стане ясно!

Купете си истински дискове и опитайте да чуете автентичния звук на Металика, за който са се постарали доста сериозни специалисти: великолепен продуцент, тонинженери, техници, мениджъри, китарни специалисти и т.н.
published by jerkface на 2008-08-02 16:40:05
А чува ли се нещо за излъчване на концерта, рип, нещо?
published by the_X_files на 2008-08-02 16:47:57
Между другото металика пуска всички концерти в продажба, фена трябва да се цеди до край, това не е специално отношение към България.

Все пак не вярвам някой да тръгне да купува всички концерти? Най-много от собствената си държава да си купи, а и никой не ни задължава.. Има ли качествен продук, той се продава. Друг е въпроса, че 12 долара в нормалните държави са пари за 1 обяд..
published by dankopicha на 2008-08-02 17:21:54
Стадион „Васил Левски” е бил по-натъпкан с повече от 50 000 само 3 пъти. Когато бихме Италия с 3:2 през 1968 за европейското с първи гол на Котков от дузпа под плонжа на Албертози имаше около 70 000. Пак толкова имаше на 7.11.1973 на ЦСКА – Аякс 2:0 и на 17.03.1976 Левски – Барселона 5:4.

Това не е вярно! Само тука изброих 6 мача http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cska&Number=1939000951&page=0&view=collapsed&sb=5&part= Не смятам мачовете на Левски и Националния отбор.Даже на мачове между ЦСКА и Левски се събираха повече зрители.
И до сега концертът на Лепа Брена в София от лятото на 1990 г., се смята за един от най-посещаваните у нас. Тогава певицата събра на стадион „Васил Левски” повече от 100 000 души.

Нищо против Металика нямам просто отбелязвам.
published by mastodon на 2008-08-02 20:16:14
Хе хе,бтв за недоволните от саунда вижте в В-бокс клипчета снимани с телефон и си направете равносметката на стадиона какво е било!
published by mastodon на 2008-08-02 19:53:31
Офф.тука стана кат в всеки форум за музика.Абе айде сиктир а!!!!!Металика били такива,звука бил онакъв,Азис бил п****с;бе я се стегнете малко а!!! Не можете ли да се радвате че въпреки всичко (макар и след много време) идват да свирят безброй великани на тежката музика?Просто се кефете,ако не си стойте дома и си мрънкайте.
published by ovchi на 2008-08-02 21:35:54
Цитат:
Стадион „Васил Левски” е бил по-натъпкан с повече от 50 000 само 3 пъти...

Това изобщо не е вярно,оправи си инфото,защото заблуждаваш хората така
published by plamen7718 на 2008-08-02 23:10:59
Уникална група!Уникален концерт!Това е МЕТАЛИКА!И то в София!Какво по-хубаво?!?!!!
published by kolombieca на 2008-08-03 00:00:55
ОФФ млъкни бе какво изобщо се обаждаш !!!!
published by peaceburn на 2008-08-03 01:10:01
Хей Ник, благодарности, че сподели този торент с нас!
:thumbsup:
published by reddevil на 2008-08-03 01:59:44
Дърпам и слушам!:)
Не бях на концерта и направо щях да се изям, че не отидох. Още повече, че са се намирали билети и по 20 лв. Браво на ъпа за торента!:thumbsup:

Само една малка забележка ще си позволя... най- посещавания концерт в България е концерта на Лепа Брена на стадион "Васил Левски" през 1990 г. Тогава тя пее пред повече от 100000... колкото и да не ни харесва, това е факт.
published by Stoianov на 2008-08-03 02:26:36
наи-добрите !
published by Riptor на 2008-08-03 03:51:26
Бях 5 метра зад кулите, в средата. Звука се усилваше и отслабваше всеки 5 сек. Само баса си бъхтеше нон-стоп.Приятели обиколиха и казаха, че навсякъде се чува различно. Тока спира, сцената беше ниско (хората по 1.60 масово се изнесоха назад). Липсваше импровизация, която да убеди хората, че концерта е ЛИЧНО за тях. Публиката беше N1, настроението и атмосферата също - след 30-тата минута. Въпреки всичките минуси, концерта си остава незабравим!
published by komoff на 2008-08-03 04:26:00
Леле колко заблудени на едно място

Евала, по-малоумно тъпи коментари не съм чел никога.
published by TOMMY на 2008-08-03 09:41:00
евалата на ъпа... по-добре оформен и подробен торент скоро не съм виждал, даже като се замисля може би е и най-добрия като се има в предвид, че в торента става въпрос за ...Металика... жива класика
published by HOLYSHiT на 2008-08-03 09:41:54
Не говорех само за коментарите, а и за тез на хубавичкия стадион :lol::lol:
published by razzieltm на 2008-08-03 12:08:41
Лошо било озвучението :) Колоните бяха на Joker Media- не на Металика, а и за какво Ви е озвучаване при положение, че има толкова публика и пее толкова красиво :) Всеки път когато слушам концерта настръхвам :) бтв и аз си платих за концерта - 15лв.
published by CHESTERTON на 2008-08-03 12:13:44
Липсваше импровизация, която да убеди хората, че концерта е ЛИЧНО за тях

Абсолютно вярно.
published by ZoOr7y на 2008-08-03 12:21:20
Bях ТАААААААААААМММММММММММММММММММММММММММММММ !!!!!!!!!!!!!!!:punk::punk::punk::punk::yikes::yikes:
published by holy_diver на 2008-08-03 13:37:21
Хора бях на концерта, но все пак бих го изгледал още много пъти и ще съм много благодарен ако се намери и видеото на концерта.
published by Anatriela на 2008-08-03 14:21:21
за големите разбирачи дето много критикуват - :rant::shit: заради вас сме на тоя хал .. от всичко и от всеки сте недоволни.:thumbsdown:
published by bozo на 2008-08-04 09:35:23
Браво на ъпа!
Слушам Металика от повече години отколкото някой мрънкачи тук са родени! Бях мноого резервиран към концерта им, особено след като вече бях ходил същия месец на Меноар, Алис Купър, Слеър и особено МИНИСТРИ! Металика, обаче, напълно ме разбиха и показаха как се прави концерт. Публиката също беше страхотна.
Нека започнем да мислим по-европейски и който уважава групата да даде смешните $12 за музиката от този концерт. Това не само е спомен от велико събитие, но и показва на групата, че има истински фенове в България. Не забравяйте обещанието на Джеймс, че ще дойдат пак другата година за турнето около новия си албум!
published by stoiskia на 2008-08-04 13:26:55
Липсвало озвучение, грънци. Хората си дойдоха със сцената, с озвучението и с ефектите. Това което гледахме и слушахме в София, го гледат и слушат и на Уембли и на Рок ам Ринг. Сега ако заради мястото където се проведе концерта поради изкривяването на звука някъде не се е чувало добре, това не е проблем на групата или на екипа й.
published by zingaq на 2008-08-04 13:28:12
:grrr:Аве кога ще бъде качено видеото кво сте сложили тука някво кирливо аудио дето само да слушам как мажат ли мажат...:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::lol:
published by TiSh0 на 2008-08-04 13:59:05
ари бе ко стана с туй видео още ли не е качено стига сте са скранзили :thumbsdown::grrr::grrr:
published by skiparload на 2008-08-04 15:04:01
..ко стана с туй видео..Винаги съм смятал че Металика имат сравнително интилигентни фенове,това обаче като предния пост или някаи от по горните коментари ме ужасява...
Относно звукът,наистина беше доста слаб.Аз бях във втората половина на терена и си мисля,че не акустиката на стадиона беше виновна а просто си бе доста тихичко за такъв концерт,дори на някои от парчетата солото на Кърк изобщо не се чуваше!:no:
А,и още нещо във връзка с по-горен коментар,нито Металика,нито когото и да било друг не е длъжен да пуска албуми,сингли или концерти без пари...били "гнусна машина за пари"съсем естествено е според мен да поискат пари срещу труда и таланта си.
В крайна сметка срещу 12$ получихме доста,нали...:)
published by skiparload на 2008-08-04 15:05:23
били
"гнусна машина за пари"съсем естествено е според мен да поискат пари срещу труда и таланта си.
В крайна сметка срещу 12$ получихме доста,нали...:)
published by nextpk на 2008-08-04 17:14:33
ееееееее мерси за видеото,страпно е направо. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
published by bbtr на 2008-08-04 21:11:25
ало, ъпера, вместо да се правиш на поетеса в описанието на торента, да беше казал с каква техника е правен записа.

това е важното. другото е бла-бла за безмозъчни като тебе.
published by slavi_tnt на 2008-08-04 21:13:18
Абе хора, що се джафкате. Концерта си бесхе як. Бях отпред и мога да кажа че звука си беше добре(може би баса беше малко по надут от другите инструменти, за разлика от Manowar където високите бяха по усилени). Имасхе една група навремето която изпя Long Live Rock`n`Roll, те това е истината. Концерта беше мого як!!!
published by tsetso13 на 2008-08-04 22:06:08
абе хора за кжи слаби музики ми говорите аз бях във задната част на правостоящите и се чуваше перфектно и мога да завурша само с едно LET'S ROCK!!:band:
published by Crash73 на 2008-08-05 01:12:33
Thanks!!! :punk:
published by vnc на 2008-08-05 00:13:40
Задължително ще се гледа :) 10x за ъпа :thumbsup:
published by stoiskia на 2008-08-06 15:28:14
Освен това входът е бил свободен, а и народа е бил жаден за зрелища първите години след промените, независимо какво му се предлага.
published by bobo1912 на 2008-08-06 00:06:43
добре кво става с видеото ще има ли изобщо ???
published by otvratitko на 2008-08-09 01:34:23
НЕЩО КОЕТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ СКОРО В БЪЛГАРИЯ:thumbsup:КОНЦЕРТА БЕШЕ .....НЯМА ТАКИВА ДУМИ:thumbsup:
published by CHINO_BG на 2008-08-09 18:11:17
офф мале чета и невярвам - звука бил лош, (и аз бях front of stage) бях и отляво и отдясно и по напред и по назад - звука ok
на тоз му липсвало незнам кво, ларс бил ужасен,etc.
винаги се намират такива философи ама ча толкоз много не мога да повярвам...
само пироефектите бяха по пестеливи в сравнение с предния концерт на който също имах удоволствието да бъда
стига сте плюли кат не ви е харесало не идвайте следващия път
слушайте си студийните им албуми от mp3:-/
published by mandingo на 2008-08-11 13:45:21
Супер торент,препора4вам на вси4ки рок фенове[color=blue][/color] :thumbsup:
published by selianin на 2008-08-21 20:27:57
Четох из коментарите, че Ларс бързал и Джеймс не можел да си изпее текста, сигурен сам че който го е писал го е чул на този запис едва ли на концерта го е разбрал а и само някои песни са така, така че може и да е от записа. И на последно място 50лв си бяха жива далавера за това което получихме. Да живее рок енд рол-а!!!:punk::punk:
published by selianin на 2008-08-21 20:26:30
Първо концерта беше страхотен. Аз съм отраснал с Металика така че се смятам за истински фен. Относно звука беше си перфектен, който не е чувал да се е преместил. Затова че искали 12$ ми искат които иска дава които не тегли от нета.
published by Rius на 2008-08-25 13:55:43
Прочетох, че има оплакване за звука. Да, и аз не го чувах но поради простата причина, че крясъците бяха толкова силни ( + моите), че нищо не се чуваше. Всичко беше на 6 яд ме е само, че звука от клиповете ми е отврат O:-
published by TheMidnight на 2008-09-12 18:54:16
аз съм мега доволен от концерта :thumbsup::thumbsup:мерси за торента бях там и изжишяшането да си между сцената и оградите бе нешероятно много ни се искефиха
published by CompI на 2009-02-09 00:10:27
Много е говорено,но и аз ще го кажа [i]ВЕЛИКИ[/i] са [b]METALLICA[/b] :punk:
Цели 2 пъти вече ги гледам в БГ и съм супер доволен - искам пак :lol:
published by bajstamat на 2009-03-02 00:08:17
Евала за ъпа. Само една забележка: „но помни Пловдив преди 9 години.“ - само тази година Металика имаха сигурно 25-30 концерта в Щатите, съмнява ме да помни някакви аборигени от преди девет години.
published by m1x0 на 2012-08-04 16:10:18
Евала и за описанието и за торента