ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2009-02-27 19:43:59
Вашето мнение относно Metallica - Death Magnetic (5LP 45RPM Audiophile Ltd. Edition Vinyl)(2008)[FLAC] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by lo6ko на 2009-02-27 23:41:18
еееее майсторе що стана
свалих 12 % и толко
като гледам 1 сиид и 40 на опашката, май и те са на същото положение:-O
published by glupav на 2009-02-28 01:38:56
Спокойно, нищо не си изпуснал... За съжаление не се пенсионираха преди 15-16 години, когато им беше времето :lol:
published by lo6ko на 2009-02-28 08:55:45
:D и аз така си мисля, ама един приятел само повтаря ....
ставало за слушане, ако не било изкуствено завишени ниски и високи и такива простотии

ПП. Само не разбрах, ще ми трябва ли грамофон за тва :lol:
published by Tony_Montana на 2009-02-28 10:30:00
Браво,качеството трябва да е брутално.Мерси
published by sstefanov на 2009-02-28 13:56:15
Качествен запис и "Металика" - две противоположности (за съжаление)!
Всичките им албуми звучат като мп3!
published by stratocaster на 2009-02-28 20:31:45
Качеството наистина е ужасно - като на българска читалищна групичка! Точно затова доста банди вече натириха Рик Рубин, защото никой не иска калпав продучент да му скапе звука! Пълна простотия! Погледнете петицията на феновете на Металика - искат обезглавяване на продуцент, рикординг инженер, миксинг инженер и мастъринг инженер! Аз вече я подписах (петицията)!
published by sstefanov на 2009-03-10 12:27:31
Ако Металика искат някой да им купува дисковете не е зле да се постараят да звучат както трябва.
Не е чудно, че всички ги слушат на МП3, защото оригиналния диск е записан с такова качество. :thumbsdown:
Не ме интересува кой е виновен. Явно е някой с увреден слух. :lol:
published by glupav на 2009-03-15 23:42:37
rudarski: ами бягай да кажеш на онези с петицията да прекратят глупостите бе! Те са се объркали кой е виновен за този звук... Явно не са достатъчно "фенове" и затова не са наясно ;))) Ти, като светило в областта, може да ги освободиш от мъките им и да насочиш недоволството в правилна посока...ха ха ха
published by firebrigade на 2009-03-18 08:13:18
Това вече е качество:thumbsup:Култов албум на Металика:punk:Приветствам всеки Vinyl на тракера.Огромни благодарности на виновника за тоя торент:wizard:
published by CHINO_BG на 2009-05-03 08:56:39
:lol::lol::lol: 2/3 от коментарите тук са плачевни написани не от фенове на групата според мен а от комплексари...с извинение
няма да кометирам с подробности....
има досра групи да си слушате които свирят едно и също във всеки албум така че...бегайте
published by hiedfield на 2009-07-30 00:06:37
а уж нацията ни биланай умната,такива задръстеняци дето си нямат хал хабер от звукъ мърморят тук че ми се плаче.всеки албум си има звучене дечица мои,и не се сещам само кога албумите на металика звучат като мр3 и ккаво изобщо означава един албум да звучи като мр3,това че мелодията е сложна и не омжете да разделите звуците със закърнелите си мозъчета не значи че албума е лош.като обобщение ще кажа че металика са легенда и ще си останат такива,моног след такива като вас дето си мислят че линкин парк са велики:lol::P
published by hiedfield на 2009-07-30 00:08:47
ооо,и да ви кажа че грамофонната плоча предоставя на йдобрия възможен звук,не си мислете че дигиталните носители са най добрите,защото съм сигурен че си мислите така,тоест това тук е доста по добро от сиди-то,но не е същото като плочата защото вече и то е дигитално...и сега а не почнете да разправяте това което научихте от мен на всеки,че плочата е най доброто:lol: