ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-08-16 00:41:52
Вашето мнение относно Metallica - 2008-08-09 - Ozzfest, Dalas, TX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by nomatter на 2008-08-16 10:21:51
Свирили са парче от новия албум. Пуснаха го по радиото във Филаделфия. Много му се радваха, но на мен лично не ми направи сериозно впечатление.
published by CHINO_BG на 2008-08-16 12:23:04
както и очаквах - много здрав концерт :punk: и приятно изненадан от новото парче което не е лошо.студийно ще звучи по тежко сигурен съм , но не като до '88
колкото и да се завръщат към корените (ако е така де)metallica със звучене 88 няма да има - все пак тва са 20 години
а и другата изненада king diamond вокал през цялото парче mercyful fate - лично на мен гласа му не подхожда в кавъра иначе сигурно го изпълнява прекрасно...
published by fixxxer74 на 2008-08-16 12:39:51
Cyanide (новото парче) рулира! Доста странно ми звучеше в началото, но след няколко прослушвания е ок! Нещо като: ARJF days срещат саунда на St.Anger с малко Load/Reload отклонения в средната част и страхотен завършек на солото. :thumbsup:
Ако знаех,че ще се появи тук нямаше да се мъча от мининовата две нощи подред да го чакам ;) Тъй че, адмирации за труда на ъплоудъра!