ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-03-26 23:05:55
Вашето мнение относно Metal.Gear.Solid.2.Substance-ArenaBG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by agentpat на 2008-04-03 17:18:33
As_I_LaY_DyInG, на такива неграмотници, като теб, отдавна не им прави нищо подобно впечатление и на такива, като теб, отдавна не се опитвам нищо да доказвам, защото те едно си знаят - едно си баят! Мислех те за малко по-умен, но се оказа, че си доста тъп!
П.П. Обърни внимание на последната дума в последния си коментар! Помни ми думата - ще дойде време и горчиво ще се каеш, че си я написал.:)
published by As_I_LaY_DyInG на 2008-04-03 12:57:12
agentpat виждам че добре се вживяваш в ролята на учителка оставаше да има някво знчение за мен колко грешки правя във форумите и можеше и да се опитам да се поуча от това което давчеш безсилен да си заштитиш тезата че splinrer cell има някаква надежда VS m-tel gear просто сажалявам че хора като тебе са играли тази игра :) приатен "геймарски" живот ти желая инвалидчо :D
published by dickinson на 2008-04-03 17:10:31
Стига тъпи спорове голямата истина е 4е играта трябва6е да излезе само за пс2 и по този на4ин няма6е да има тези тъпи коментари.Просто за комп не е създадена тази игра, за комп е създедена бозата splinter cell.Играл сам и 3те 4асти без double agent и играта не е ло6а но сюжета е пълна боза.А mgs е на konami(това е достатъ4но).Все едно да сравнявате фифа и pro evolution soccer.В такива спорове konami винаги пе4елят.
published by todkata1984 на 2008-04-03 18:58:28
a be molq vi nqkoi da mi obqsni kak da instaliram igri 4rez daemond tools 6toto sum qko tup batenca blagodarq vi:'(
published by OFFender на 2008-03-29 17:10:27
На всякъде чета, че тая игра е голяма работа. То нито можеш да местиш камерата, не можеш да хващаш гадовете из отзад,не може да сейваш, дето искаш, няма мишка, има 30 бутона, а е супер ограничена, поне до там където съм аз. Даже не може да се прицелиш, трябва със стрелките, не знам вие кво правите. Аз пробвах и геймпад и пак е супер гадно. Явно Ubi са преписали от тях, но поне успешно.
published by Kolci на 2008-04-03 14:08:09
As i lay, има една буквичка в българската азбука, тя се изписва по следния начин : "щ" !
published by agentpat на 2008-03-29 18:16:54
As_I_LaY_DyInG, значи си поседял на слънце и ти - много добре! Сега остава да се научиш и грамотно да пишеш и има надежди да влезеш в правия път.:)
published by Sentry на 2008-03-26 23:27:24
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=3744 - за карти на nVidia, иначе всичко е без текстури.
published by lover_man на 2008-03-27 00:21:30
тая игра е лудааааааа;):)
published by DemoniO на 2008-03-27 01:43:44
последния път като играх тази игра на РС беше DVD9, тази версия орязана ли е с нещо, обработена ли е или просто греша?
published by DemoniO на 2008-03-27 01:47:08
Sentry, patchoвете не са онлайн вече (file not found ми дава) имаш ли друг линк?
published by Sentry на 2008-03-27 07:09:23
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=173447 Виж тука, търся ги на момента, просто се сетих, че имаше такъв проблем преди време и реших да спестя малко мъки на хората с карти на nvidia.
published by abyssinian на 2008-03-27 08:09:55
в тая игра ако бяха вкарали некое друго зомби щеше да е идеална :thumbsup: :thumbsup:
published by CIK CIK на 2008-03-27 09:20:08
ХИПЕР!8)
published by solid_snake на 2008-03-27 11:09:10
@ Sentry - доколкото помня бъга беше за карти на ATI :-/ Още си пазя стария релииз който е 8ГБ със всичките VR мисии (тоя сигурно е без тях) и в него има пач за ATI карти.
published by 86112063 на 2008-03-27 11:41:53
много е силно
published by nikip на 2008-03-27 13:09:35
Да ме прощават феновете...ако изобщо има такива,но порта на тази игра,правен за PC е отвратителен...не е човешко да се прицелваш със стрелките прост, а и играта не може да стъпне дори на малкия пръст на Splinter Cell - която и да е от частите.Фен съм и на стелта и на екшъна, обаче това си е голямо разочароване - както писа някой - "да си го играят тия с тостерите" :dots: .Благодарности на Ъп-а все пак за труда ;)!!!
published by OGI на 2008-03-27 13:34:31
съгласен съм Сплинтер Селл е по-добър чакаме ега и новия да излезе.
published by agentpat на 2008-03-27 13:43:09
Напълно съм съгласен с nikip! Тази игра (а и първата и част) си е едно чисто опъване на нервите, защото освен прицелването гадна роля играе и факта, че "сейфането" е на чекпойнти (и а те гръмнат, или усетят и хоп връщай се наново от "'ичка му ленина"). Сравнението обаче със Splinter Cell е направо неуместно, най-малкото, защото "Сплинтера" е в пъти по-добра и като геймплей и като графика! Иначе съм играл тази още когато излезе (намерих я на оригинален диск) и нямаше никакъв проблем с картите на nVIDIA, защото тогава бях с такава.
published by caliente на 2008-03-27 15:48:39
Тази игра няма проблем с ATI x800. Жалко е, че не върви под Vista, както и първата част.

По принцип MGS(нямам впечатления от двете по-ранни MG и MG2) сериите са PS 1,2,3 еxclusive и gameplay-a им е пригоден към тях и е много добър. MGS 1996 и MGS Susistance( портвана от МGS Sons of Liberty oт 2001 година) са къде, къде по-оригнинални от Splinter Cell излязъл 2002. Snake Eater и Guns of the Patriots(играта само заради, която си заслужава човек да си купи PS3) никога няма да бъдат портнати за PC, понеже са направени да пасват ИДЕАЛНО за PS gameplay.
published by ljubak на 2008-03-27 16:25:07
Еи вие тука сте били големи смешници:D Сплинтер сел била по добра :lol: това,че нямате ПС2 на които да изиграете поредицата и да усетите наистина хубавото управление с пад не значи че играта ви е криви.Ъп иска да ви отвори очите да изцъкате един шедъовър но вие като сте мишки:thumbsdown:...
published by FarisBB на 2008-03-27 17:13:56
Някой може ли да ми помогне, защото сагата като тръгне и виждам само черен екран и чувам музиката и до там. Леко съм със едно по-слабо лаптопче, но определено достатъчно за изискванията.... Иначе няма спор че тази игра като замисъл, история и геймплей е наистина уникална... ;)
published by Sentry на 2008-03-27 18:20:55
solid_snake, има го бъга за АТИ карти, но при тях има официален пач, докато бъга за nVidia няма официално оправяне, а се оправя с пача за радеонки + бърникане по хекса на екзето. Има ги някъде и с едитнат хекс.
published by DemoniO на 2008-03-27 19:22:13
Sentry, и втория ти линк не е актуален, постни някъв ако намериш, но ако си го изпробвал само. аз ше си потърся де, че сега съм nvidia.
a поддръжниците на Splinter Cell, да си вземат един елементарен геймпад за РС за 15лв, неудобно било със стрелките...
published by FLCL на 2008-03-27 20:27:32
Metal Gear Solid серийте са неповторими. Splinter Cell, както Ubisoft обявиха, бе създадена за да конкурира Сони следователно ако Хйдео Коджима не беше създал Metal Gear и Metal Gear Solid, нямаше да играете уникалните творения на Ubisoft излезли от гъза на Том Кланси. Много добре направихте че качихте тази невероятна игра и се надявам геймърите(всички дечица под 14 години) да я изиграят и да видят бащата на "невероятната" Splinter Cell.
published by Anomander на 2008-03-27 19:34:43
Трябва да призная, че предишния Metal Gear (качен малко по-рано) ми хареса много повече. При него портването почни не се усещаше и след като свикнеш (доста бързо) няма никакви проблеми и не е неудобно. Тази игра обаче (играх предишната качена версия доста отдавна) не можах да я довърша от нерви. Не става просто. Предишния порт беше ужасен, дано този е по-добър. Иначе за поредицата само добро! Надявам се да си купя PS3 скоро, за да играя новите. На компютър определено не е същото.
published by sezaro на 2008-03-27 20:55:08
ех омръзна ми да чета за дебилски коментари че имали черен екран ми като имате видео карти от на хитлер времето шматароци такива купете си яяки компове струват 1300 лева без монитор но паднаха цените и сега са мн по евтини
published by As_I_LaY_DyInG на 2008-03-28 11:25:27
ами наистина неандерталците дето сравняват splinter cell с metal gear независимо коя част MG и достигат до извода че splinter cell е поо добра с не6то освен с графика казвам само: хаахахаах стига стояхте на сланце повече от колкото можете да понесете!
6те ви кава едно не6то - само заради тази поредица MG си заслужава да си купите конзола.... Просто няма игра с такава история :) Enjoy!
published by agentpat на 2008-03-28 12:32:30
На господин крьоманьонеца As_I_LaY_DyInG, бих искал да кажа, че PS2 притежавам от 6 години и че не е той този, който ще ми каже, какво и как да сравнявам!
П.П. А между другото, колко игри за стейшън си изиграл, хлапе? Защото батко ти е изиграл доста! И ако поседиш повечко на слънце може и да понаучиш някой работи. А до тогава цъкай смело и се кефи.:lol:
published by julie1987 на 2008-03-28 14:23:24
аман от батки, каки и чичовци.
Щом си толкова отворан защо му се връзваш?
published by dizzylv на 2008-03-28 17:07:46
Някой намери ли решение на проблемат с nVidia картите?
published by As_I_LaY_DyInG на 2008-03-28 22:53:57
значи шайка :) става вапрост за AGENTPAT ти мои чиляк ако можеш да ми кажеш една игра за playstation 1 i 2 които да си заслужават и данесам изиграл :) бих ти казал браво дотогава ...... просто замалчи

published by Sentry на 2008-03-29 22:37:54
Кви, по дяволите, са тия простотии със Splinter Cell, MGS, PS2ката и игрите за нея? Как да е, ето тука мисля, че може да се намери хубав пач за nvidia: http://megagames.com/cracks/html/c919800_0.htm
published by supermario4 на 2008-03-30 14:55:34
[color=red]thank you![/color]
published by As_I_LaY_DyInG на 2008-03-31 04:40:21
Agentpat трябваше да се досетя ти данеси учителката ми по български която неуважавах с присъствито си :) та(1)...
хвана смисала или трябва да добавя оште някоя грешка за да се чувстваш полезна в сверата си в която очевидно отдел игри почти не фигурира :) та(2)...
това което казвам е че играта определено е по добра от Splinter Cell особено в сюжетна линия!
(не само според мен уверявам ви).!?
извод : ако харесвате Splinter Cell трябва да вкусите и
Mteal Gear
published by As_I_LaY_DyInG на 2008-03-31 04:43:13
открии грешките.
:)
До скоро
published by As_I_LaY_DyInG на 2008-03-31 05:12:39
Offender просто има нешта които неса за всеки!
вземи играи един Cs и се успокои там не се изисква много мисал и комбинация от бутонни напално те разбирам..... и за твоя информация има някаква вероятност да можеш да хващаш гадовете изодзадзе както са изрази но то трябва да има накои да прочете как става.!?
С джойстик наистина ште ви баде по приатно както добави някои по назад удоволствието не е скапо
published by agentpat на 2008-03-31 12:10:54
Добре дошли в новата игра на Mtel "Mteal Gear". Там в нейната първа част, главния герой (As_I_LaY_DyInG) води престрелки по форумите с лошковците, като се учи да пише правилно, но това никак не му се удава...за съжаление! Във втората част на играта (която скоро предстои да излезе) той се предполага, че ще се е научил!:lol:
published by OFFender на 2008-03-31 15:47:07
Изкара ме пълния ламер, човек. Да играя Кънтър, а? Уж съм ПРО геймър (играл съм всичко за комп от 2003 насам, без Wow) от бая време, и накрая схванах как се играе това чудо. Има ги тия неща, дето се оплаквах, че липсвали, сега проблема е, че не мога да спра да играя.
published by bimbomrip на 2008-04-01 03:34:43
can any1 help i open da game afta i install it an a blank screen cums up?
published by OFFender на 2008-04-01 13:43:06
Let's see. Try this one [url]http://www.mininova.org/tor/879699[/url] I haven't tryed it, but it should work.
published by Fatz на 2008-04-01 16:09:32
Незнам но тази игра е супер зарибяваща и е все едно гледаш екшън филм отколкото да играеш има доста диалози и мого смешни моменти само дето гадното е ,че инсталационно е 3.4гб а инсталирана е 7.и нещо и върви с диска иначе си заслужава игрането който е с джойстик (аз :)). Който има черен екран да си купи нова щайга :).
published by dickinson на 2008-04-01 21:36:58
Хора излиза 4 и се о4ертава да буде уникална.Тя ако не се лъжа тъй като не сам играл 3 6те бъде продължение на 2 и познайте кои е там VAMP :thumbsup: и олга съ6то:thumbsup:
published by As_I_LaY_DyInG на 2008-04-05 16:47:57
хаха Agentpat вече са разкайвам ти си билА по зле даже :) ма кво да са праи синко то неси виновен ти явно средата в която си пасал :) хайде определено няма място за спор м/у игрите хората знаят кое е по добро и казвам само хората го знаят не тревопасните :)
published by Method-X на 2008-04-14 19:11:37
Супер. Радвам се, че още има сиидъри на тази ВЕЛИКА игра :) Попрегледах коментарите и доста се посмях на моменти :) Вярно е, че е управлението с клавиатура е сакато, но пък аз имам някакъв келяв геймпад за 20 лв. и с него всичко е супер + че е още по зарибяващо :)
Нормални са и сравненията с "невероятният" Splinter Cell. И въпреки това аз продължавам да съм един от PC феновете на Metal Gear Solid. Разликите м/у 2те игри се разбират само след изигаването им. Да Splintera е як, но превъртиш ли го веднъж играта претърпява операцията shift+del. И ето тук е разликата. Превъртиш ли МGS искаш още и още. Многото виртуални мисии, възможноста да отваряш нови персонажи и какво ли още не. И двете игри са много добри, но това е просто поредният сблъсък на изтока и запада и за мен определено повечето екстри и усещането на игра, което има при MGS е много по-добро :) [b]Мерси на сиидърите[/b] :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by Method-X на 2008-04-14 19:13:12
скаш още и още. Многото виртуални мисии, възможноста да отваряш нови персонажи и какво ли още не. И двете игри са много добри, но това е просто поредният сблъсък на изтока и запада и за мен определено повечето екстри и усещането на игра, което има при MGS е много по-добро :) [b]Мерси на сиидърите[/b] :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by abyssinian на 2008-05-11 13:23:56
който има ge force карта и играта му прави проблеми да си дръпне пач от тука [url]http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_metal_gear_solid_2.shtml[/url] този пач Metal Gear Solid 2 v2.0 [ENGLISH] No-DVD/GeForce Fixed EXE
published by sweet_mint_f на 2008-05-11 14:46:30
Хора, спрете с тея глупости...Играта е велика и като геимплей и като история. Особено третата част е изключителна и ендинга и е просто невероятен. Всички части на играта са много добри и си струва да се играят. А колкото до Сплинтър Сел, добра е игрицата ама пред тази пасти да яде. :thumbsup:
published by borrov на 2008-05-22 23:01:20
аз сам от тези с G Force изтеглих някакаж mirror ама пак нетрагва. Какво мога да направя?
published by Darkiv на 2008-08-21 23:58:34
тая игра е със супер шибано подкарване затва ше си цъкам само PC версии на игри!няя се занимавам пове4е с па4ове и глупости!а тоя файл,а тоя па4 и накрая,СРЕДНЯКА-от трите най-дългото и пак не тръгва!айде не мерси!
published by Anomander на 2008-11-06 21:44:45
Докато не си купя Play Station (2/3) ще си играя портнатите версии. Признавам, когато за първи път излезе порта си го дръпнах, играх го и стигнах на около час от края. Да обаче потроших сума ти нерви покрай малоумния порт който упорито си мислеше че натисна ли клавиш за посока той остава задържан до следващо натискане, че и по-големи проблеми имаше. Не можах да я довърша пък и си имах други неща за правене. Когато ми остане време обаче ще си я изцъкам пак, дано този път я довърша. Ще видим как е със видео карти, джойстици и т.н.
published by Anomander на 2008-11-06 21:47:04
Разделям си коментарите за да не трие над 500 символа.
Споровете за каквото и да било включващо вкус почти винаги са глупави, този също. Аз съм твърдо зад MG и Konami, особено по линия на сюжета. Ако нещо трябва да им се признае на азиатците по принцип, това е че правят игрите си с много въображение, много чувства и особено много любов. Вземете коя да е игра от Final Fantasy серията за илюстрация, изиграйте я и ако имате очи, оборете ме...
published by BujuMan на 2009-04-04 22:37:53
пичове трябва да благодарите че въоб6те е излязла метал геар,защото ако не беше тя нямяше и да чуете за сплинтер сел!
published by djella на 2009-07-12 11:13:49
thenk you
published by evgeniev на 2012-02-28 11:40:53
[*][b]Дайте сийд от 5 часа съм на 72%![/b]
published by damian_tocev на 2019-10-02 18:16:11
може ли сийд?