ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2011-11-11 10:19:11
Вашето мнение относно Melancholia може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by blueleon99 на 2011-11-13 12:47:34
tingri: Казваш истината но това може да изплаши само тези, които знаят за какво иде реч.
published by okinawa на 2011-11-21 17:25:28
по неграмотни коментари човек лесно може да се ориентира. фактът че някой, който мисли че има думи като "въопще" и "изикам" не е разбрал филма е една добра атестация. така че оставете на мира хората - нека си пишат и коментират колкото искат. :) виж триадите за края на света мястото им е на пазата върху щайга щото тук не виждаме влудения поглед и пръскащите пот и слюнка, което разваля цялостното изживяване.
published by ZeleniqT на 2011-11-13 11:46:14
Боже гробища!?! - невероятен филм.................................
published by moot на 2011-11-11 12:49:09
На Ларс не му ли забраниха да снима?:-/
published by navogenic на 2011-11-11 16:44:21
Евреите се направиха на ощипани за пореден път, ама не мисля, че му пука особено за тях или за еврейски Холивуд. :lol:
published by aruta4 на 2011-11-12 01:14:24
Много слаб филм, по-слаб от предишния му, който пък беше много гаден.
published by razace на 2011-11-12 11:58:59
номер 1, неповтиромо, уникално,, гигантско, гигагалгтически, интер-световно ЛАЙНО, трилиони светлинни години (1 св г е 1 трилион км) е необятността на тази ГЛУПОСТ!!!!!

режисьори и спонсорите трябва публично да им направят клизма :lol:
published by tofu_x на 2011-11-12 14:50:30
Ще го кажа така живота е прекалено ценен да бъде похабен с гледането на този филм ;)
published by rubben69 на 2011-11-12 17:27:15
чудесен филм,актьори,музика и всичко останало.а Ларс фон Триер си е велик, независимо от критиката.благодаря на ъплоудера
published by tokai_85 на 2011-11-13 00:44:58
Все още се правят филми. Творчество на висота, макар "Танцьорка в мрака" да е по-куллтов.
published by boys_noize на 2011-11-13 00:49:29
Тотална загуба на време. Спрях го посредата, няма нищо което да те задържи до края.
published by tingri на 2011-11-13 09:53:55
Не разбирате ли, че филмът е символичен и показва състоянието в което ще изпаднете в близките години. Много малко от вас ще намерят сили да издържат до края на този живот, никой от вас няма представа, колко белезнено се превижява разпадът на една цивилизация и реалност.
published by hitmanub40 на 2011-11-13 13:21:33
Абе аз не мога да разбера, защо "трансформърчетата" не си гледат "Наруто"-то и просто не подминат този торент и дори да си спестят тъпите коментари?! Филмът е за ценители, макар че Кирстен Дънст само пречеше с ролята си.
published by tollers на 2011-11-13 16:22:11
Много добър филм... Браво на Ларс.
published by stan555 на 2011-11-13 21:00:25
"Много малко от вас ще намерят сили да издържат до края на този живот"
Ако не издържим до края на този живот какво- в безсмъртни ли се превръщаме?!...
А филма може спокойно да го пропуснете, освен ако не сте на антидепресанти...
published by Bead на 2011-11-14 03:17:55
Нямам думи изгледах го на един дъх. Какво да кажа, че отвратително зле режисиран, по едно време свят ми се зави. Сетих се още нещо филма е най, ама най-голямата тапня която сам гледал до сега, за пръв дано и последен път да пиша, че има толкова [b]ЗЛЕ[/b] филм. Дано някои да ме послуша и да го пропусне, ще ми е благодарен. Да добавя дано сценариста да спре да пише такива бози и вопще.
published by tingri на 2011-11-14 09:27:36
"Ако не издържим до края на този живот какво- в безсмъртни ли се превръщаме?!..." stan55 не мога да ти разбера въпроса, но ще се опитам да ви обясня, какво имах предвид, по прост начин. Една поредица от Холивудски продукции от тази и следващата година ще се опита да покаже на овцете, какви сценарии са написани за краят на жалкото им съществуване, от техните господари. Поредицата може би ще завърши с филмът на Брат Пит, писан по едноименната книга World War Z: An Oral History of the Zombie War. Препоръчвам ви да прочетете статията във уикипедия, особено точка Themes. Разбира се в нашият случай, зомбитата ще бъдат подивелите от глад и ужас хора, в момента, когато режисирата световна икономическа криза, заедно с изчерплването на евтиният петрол и климатичните промени ( особено промените в Слънцето, за които не се говори ) се разразят с пълна сила. Но най-важното е, че ако в този живот си бил овца ( а такива са 99.9% от населението ) и ако stan55 се окаже прав,дори и да си безсмъртен, продължаваш да бъдеш овца, докато не развиеш по-дълбоко разбиране за живота, съзнание и интуиция. Вие сега сте неспособни да разберете дори филмовото изкуство с очевидният си символизъм и послания.
published by tingri на 2011-11-14 09:30:07
Разбира се в нашият случай, зомбитата ще бъдат подивелите от глад и ужас хора, в момента, когато режисирата световна икономическа криза, заедно с изчерплването на евтиният петрол и климатичните промени ( особено промените в Слънцето, за които не се говори ) се разразят с пълна сила. Но най-важното е, че ако в този живот си бил овца ( а такива са 99.9% от населението ) и ако stan55 се окаже прав,дори и да си безсмъртен, продължаваш да бъдеш овца, докато не развиеш по-дълбоко разбиране за живота, съзнание и интуиция. Вие сега сте неспособни да разберете дори филмовото изкуство с очевидният си символизъм и послания.
published by tingri на 2011-11-14 09:30:57
филмовото изкуство с очевидният си символизъм и послания.
published by Bead на 2011-11-14 15:13:19
tingri чети си книгите и не коментираи тъпи филми.Замисли се нат това кое е по важно да гледаш този филм или да свършиш нещо друго. Рано или късно секи умира такче не си пилей времето с глупости и да търсиш някакъв смисал в тоя филм.
published by warezcho на 2011-11-14 21:42:19
За 1-ви път така да ме издразни някой филм!

Представяте ли си ако бяхте платили да го гледате това :lol:
published by BulletFucker на 2011-11-15 17:29:04
Според мен, това е най - доброто представяне на евентуалния край на света... ,но дори и според "критиците" филма да е тъп, си заслужава да се гледа, защото е произведение на изкуството... а на нас доста ни липсва това. :cool:
published by pliskin на 2011-11-15 18:13:30
Красив,тежък и много кинаджийски филм.

п.п.Филмът не се препоръчва на полуграмотни покемони с полепнали пуканки по сополивите носове.
published by krsco на 2011-11-15 22:04:31
Не съм го гледал, но заради неграмотните коментари на покемон-тинейджърите ще взема да го изгледам. Умолявам тези които не са се научили да пишат да не не го правят обидно е, за нас като нация.
published by Guardian на 2011-11-19 09:24:41
Хората, които хвалят тази неориентирана и убийствено скучна творба, са точно толкова жалки, колкото и любителите на комерсиалните тъпотии от сорта на Трансформърс. Псевдоинтелектуалните ви напъни да се покажете като големи ценители и познавачи на изкуството са меко казано смешни. Хайде оставете и клишетата за чалга-поколението, за покемоните, и не се фръцкайте толкова много. Това е пародия на артхаус киното, където имаше блудкави опити за философия, никакъв пейс, никаква история, а само красиви кадри и сополиви актьори. Пълен булшит.
published by extractor на 2011-11-20 21:41:29
Немея пред творческия гений. Само не разбрах защо първите 20 мин са снимки на фона на музика. Брутално изигран се чувствам, че две вечери заспивам на тоя филм. 7.5 IMDB ?!? Съвет за който не го е гледал - Ако не ви харесат първите 10 мин направо трийте, няма да стане по-добре -_-
published by yolandi на 2012-08-26 22:04:34
при толково отрицателни коментари вече много искам да го гледам!
published by yolandi на 2012-08-27 03:09:57
аз самата страдам от меланхолия и този филм ми дойде в повече
Много дълбок филм. само това ще кажа.......