ArenaBG
mobile spot 4
published by dj33 на 2019-12-21 23:19:52
Вашето мнение относно Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by horoto12 на 2019-12-22 00:57:04
The force has been balanced !
Има още какво да се желае по историята и актьорката игра.
Не е на нивото на Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) но може да се сравнява с него (за разлика от предишните няколко бълвоча от поредицата).

Затова и си заслужава да се гледа.
published by ceco1234 на 2019-12-22 15:15:04
Ако сте на възраст между 12 и 68 според мен няма да ви хареса..
published by adXok на 2019-12-22 16:04:53
Дядо ми е на почти 75 и също каза "Не са за мен детските филми".
published by pogo на 2019-12-22 16:36:14
Чесно филма най малко ми хареса от новите поредици! Да не говорим , че мислех да го гледам в Луксе. Доста обран отвсякъде даже имаше моменти където се губеше причината за случващото се просто беше зададено като някакво действие , което не беше много сериозно. Дисни са се опитали да направят някакъв хибрид който да се гледа както от деца така и от възрастните обаче не знам за децата , но на мен като възрастен и гледал всички части просто фима не постига очакваното от подръжниците на сагата Междузвездни Войни , дефакто ще гледате просто един напомпан с ефекти филм с добра рекламна кампания разчитайки на старата слава.
published by vilitron на 2019-12-23 22:53:38
Ееееееее разбихте ми сърцето с тия коментари. Джордж Лукас е жив още дай боже. Нали й той го гледа първо.
published by Nosoft на 2019-12-24 09:49:31
Видеото е съотношение 2.21:1 (Aspect Ratio). Поне да не ги гледате сплескани.
Филмът е много по-добър от предните 2, които си бяха трагедии. Натрупан е, набързо да покажат много неща. Май така вече правят филми. Всичко набързо, но така се губи "тежестта" на случилото се. Очевидно са се съобразявали с коментари и са вземали неща от различни места като и игри. И залагат на носталгия. Без да е нещо изключително, няма дразнещите глупости от предните серии или единици. Правилно съм допускал коя е Рей. :-D Това още след 7-ми епизод, който тотално ме разочарова.
published by nkk на 2019-12-25 10:05:40
Да бяхте написали, че е с вградени йероглифи.
published by petkovoivoda на 2019-12-25 19:11:13
За съжаление Лукас продаде правата след 1-6та и единствено остана договора да се прави в неговите студиа.Ясно е че евреите от дисни ще изцедят историята на макс.След 7 и 8 серия точно Лукас бе човека критикувал най-многодвете серии но,едно голямо НО.По мое мнение тази серия е с намесата на Лукас,според мен е най-добрата от последната трилогия(считай 7-9) и именно в нея личи част от стила на стария режисьор...........
Разбира се изказвам мое мнение,като стар фен на сагата...:))))
published by Heer на 2020-01-20 13:51:37
Режисьорчето е осрало работата. Ще обясня. Има едни такива хора, които са способни само на 2 състояния, на друго не. Или се намазват на някой важен и силен, тогава трябва да ги респектираш за да работят - например ако си Брус Уилис или Том Круз, или ако ги оставиш и им дадеш свобода се насират. В случая с Междузвездни войни на тоя пикльо Джей Джей Ейбръмс целият екип е такъв, че не е имало кой да не му цепи басма и да му скръцне със зъби. Трилогията е гола вода, единствената идея, която не се вижда на екрана и е зад кадър, е в "ролята" на режисьора.
published by Heer на 2020-01-20 13:54:42
Има много други режисьори, които биха направили от този сценарий уникален филм.
published by joistik на 2020-02-25 13:57:02
Много лошо качество -Размазано.
published by nathanieliwanow на 2020-03-02 06:51:04
смешното е че тука филма го има а в замунда го няма
евала на аренабг отново показахте че си заслужава да използва ме сайта.