Колкото и да ми се иска и на мен, игрални филми за SW ще си чакаме наистина къмто онези датички дето са уж за епизодите 7,8 и така нататък( въпреки че и на мен не ми се вярва на тази информацийка, че Лукас е огласил такива планове). Но пък пука ми- давам мило и драго, когато и да е, ако ще след години, но да видя освен така познатите ни герои от филмите, също така да видя и някои от героите от EU на SW. Е, особено любимата ми героиня от там- Mara Jade - Skywalker-за справка аватарчето ми ( това сигурно навсякъде намирам повод да го изтъкна май- ама какво да направя като адски ме кефи жената на Люк Скайуокър), както и доста други- като адмирал Траун, Талон Карде, децата на Хан и Лея и т.н, и т.н- ама ще почакаме няколко годинки и ще видим.
Колкото до сериалчето- готино е, забавно е- особено да ги гледам глупостите на дроидите войници, умирам си от смях докато ги гледам :D. А историите са леки и неангажиращи толкова- тъкмо човек да си прекара приятно времето. Така че аз съм доволен от серийките. Пък като излезе и игралния сериал и ако той е добър- ще бъда още по-доволен:P.