ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2016-03-22 21:53:17
Вашето мнение относно Star Wars: The Force Awakens (2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by valerydi на 2016-03-22 22:49:46
Сваляй народееееее.
published by beremo на 2016-03-22 23:25:18
Дано не е толкова зле колкото го изкарват ... Мерси за торента почвам го
published by ivanivanov_at_arena на 2016-03-23 13:19:57
Страхотен е филма ! Наистина малко прилича на предния, но такъв е живота... всичко се връща ! :D
published by slyscar на 2016-03-24 09:37:11
Коментирам тук защото вече предимно дърпам релийзите на EVO. Отлагах гледането на епизода за да излезе с по-добро качество както и да отшуми малко еуфорията около него. Ако бях на 12 години и това бе първата серия която гледам на голям екран, не знам но може би щях да остана очарован. Действителността обаче е друга и аз съм меко казано отекчен от това продължение. Явно в този филм всеки път когато някой си свали шлема ще преживяваме вътрешен дискомфорт. Спомняте ли си разочарованието от това да видите Дарт Вейдър за първи път без шлем, е сега това се случи на два пъти. Щурмовак си сваля шлема за първи път във филма и изненада, той е черен. Няма нищо лошо, но тъй като нито един от другите не си и свалил шлема оставаме малко разколебани дали пък всички щурмоваци са с африкански корени. Няма кой да ни каже, и ако е така защо? Началниците е видно че са типични англосаксонци. Както и да е, малко след това идва момента в който и Кайло Рен си сваля шлема, и о чуда Адам Драйвър. За тези които не са го гледали другаде може би е ОК, но след като преди съм гледал няколко филма с негово участие останах доста разочарован от избора му за тази роля. Драйвър е способен да те разочарова във всеки един филм, нямаше нужда да бъде и точно тук. Друг комичен избор на актьор е този за ролята на капитан Хукс. Младежа е идеалин за недодялани комедии, но ако не сте го гледали вече другаде пак може да приемете неговото участие за поносимо. Другата изненада в серията е появата на жена джедай. Да, да живее еманципацията. Може още много да критикувам за буквално недомисленият сюжет повтарящ почти напълно първа серия. Още по нескопосано съшитите сцени и диалог. Визуалните ефекти са като във почти всеки космически филм, което за филм от ранга на "Звездни войни" си е направо няколко крачки назад. Мога да кажа браво само на човека измислив визията на ББ8. Това е единственият свеж персонаж, който успява достойно да замести Р2-Д2. Каква смешка, то и Уоли можеше да изиграе ролята... Извинявам се на тези които още не са гледали филма. Все пак го гледайте, предстоят още две серии които искрено се надявам да са по-успешни от тази.
published by TonyWD на 2016-05-02 15:13:06
Благодаря за перфектния ъп и за филма!