ArenaBG
mobile spot 4
published by exeqt на 2008-05-07 03:20:13
Вашето мнение относно Meat Market 3.DVDRip.XviD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by catos на 2008-05-17 03:23:05
Леле а аз си мислех че само резюмето е кофти.Тоя филм не става за нищо поредната американска дипломна работа от някое тъпо невръстно американско студентско коплексирано ГЕЙЧЕ.
Не го сваляйте не си заслужава да си хабите рейтига и времето заради този филм
published by scrooge на 2008-05-07 10:32:52
Леле, на това ако му се появят субчета, ще свърша от кеф :blush:
published by Nakev на 2008-05-07 14:06:34
Това горе е минало покрай превода на резюмето само да ти кажа. Спрете да ползвате тея тъпи програми за превод ами хванете научете малко езика и спрете да пишете глупости. Това горе като го чета се чудя дали да плача или да се смея....ужас просто!!!
published by radoslav на 2008-05-07 13:49:43
Млада двойка се опитва да прави техният път към станция за спасение по време на световна криза където умрелите връщат на живот търсещите живи жертви за храна. Когато те пристигат, подслонът е препълване от вампирът и те търсят убежище в близка изоставена къща, и могат само да гледат в ужас докато разрушение и клане последват извън прозорците... ниско на храна, вода, и лишена от сън, тяхната хватка на здрав разум започва да се изплъзне. Но те имат една малка надежда, която може да им позволява да извоюват техният път
превода на резюмето
published by troika на 2008-05-07 17:00:51
Прегледах го.Ниско бюджетна боза.
published by Mickey на 2008-05-11 03:06:59
Този превод на резюмето направо ме разплака от смях. Скоро не бях чел нещо толкова свежо :lol::lol::lol:
Браточка, кажи с коя програма го направи, за да си превеждам текстове за забавление :lol: Иначе е похвално, че си си направил труда да го преведеш, ама да го беше малко пооправил...
published by anntonyo на 2008-05-18 22:17:00
nadqvam se filma da e hubav:)
published by Avytoholl на 2008-05-26 21:52:43
ХА - ХА - ХА - ХА - ХА
Какъв филм само. Оскар, Оскар от мене...
Направо не мога да повярвам, че филмовата академия го е пропуснала в своите номинации. Съдейки по качеството на продукцията в началото реших, че филма е Български, ама на оказа се канадски. Явно и тяхното кино съвсем го е закъсало.
Послепис: Различните персонажи в този филм са едни и същи хора с различни дрехи, или поне на мен така ми се стори...
:D