ArenaBG
mobile spot 4
published by K_O_L_E_V на 2012-03-11 18:57:40
Вашето мнение относно Mass.Effect.3.Plus.13.Trainer-RazorDOX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by smite на 2012-03-12 00:04:00
hukum системата е измислена - просто си сейфираш преди последната мисия или от време на време си правиш отделни сейфчета и си ги пускаш след това с различни комбинации на репликите.
published by hahunoba на 2012-03-12 00:00:14
Това как се пуска ? на мен не ми тръгва ... :|
published by HukuM на 2012-03-11 21:42:20
Ех ако имаше трейнер с който да си определяш EMS за да видиш различните краища на играта щеше да е супер :)
published by bk109 на 2012-03-12 08:16:34
@HukuM
Не искам да те разочаровам,но 3те избора,които правиш в края на играта са реално едни и същи като единствената сериозна разлика доколкото съм чел в нета е,че при 5000+ ефективна военна сила ти пуска едно 5 секундно клипче,в което Шепърд поема глътка въздух (това е след клипчето с Нормандия на някаква неизвестна планета).
Това е и причината,поради която сега Bioware ги залива вълна от гневни коментари,защото за игра,чиито основен елемент са изборите - накрая повечето се оказват безмислени като се очаква скоро да видим DLC,което да замаже малко положението (според неофицилна информация във форумите на Bioware)
published by luna74 на 2012-03-12 17:46:09
bk109

Много добре го каза, за 5мин оплескаха 5години игра, много хора са си направили по няколко героя и сега нямат намерение да ги импортират понеже всичко се обезмисля с подобен край ! След резила с DragonAge 2 а после с First Day DLC for MasssEffect 3 , много хора няамат намерение да си взимат в бъдеще игри от тази компаня докато не оправят края на играта !
published by bk109 на 2012-03-12 19:16:57
@Luna74
Точно! Имам един "зъл" Шепърд,който исках да видя как ще "свърши",но след 2 преигравания на 3ката. Честно казано ще почака поне докато видя какво DLC(между другото Bethesda не бяха ли направили същият гаф с Fallout 3?) ще изполват да замажат положението,а като нищо и повече няма да го пипна. При всички положения,Bioware вече не са същата компания,които заслужаваха да си поръчаш игрите им месеци преди да излязат и да си вземаш 2-3 дена болнични,за да ги изиграеш като хората... И трябва да им го призная - трябва особена доза майсторство да накараш някой да си промени коренно чувствата към една поредица,която е играл и й си се наслаждавал за по над 100 часа(примерно само освновният ми Шеп е на 115 часа някъде) с едно ниво/клипче от 15-20 минути
published by Itzan на 2012-03-13 02:45:02
Има начин да се нагласи EMS-a. Изтегли Coalesced editor-a за ME3, после намери War Assets във Coalesced.bin . И можех да нагласиш всеки asset колко точки да дава, слагаш няколко хиляди и си готов.
published by Jazz20 на 2012-03-23 21:32:30
@HukuM,bk109,@Luna74
След като ви удари лазера накрая,от там до края Shepard го сънува.И подсъзнателно се бори с контрола на рипърите.За тва ви дава 3 избора един лош в червено,втори малко по добър в синьо,трети в зелено перфектен.Иска да ви накара да изберете последните 2 избора.Сцената където Shepard си поема дъх накрая е само ако изберете да унищожите рипърите и имате над 4000 ЕМС.Във видео клипа е обяснено подробно.
http://www.youtube.com/watch?v=ythY_GkEBck Истинския край ще е на DLC-то дето идва.
published by McCreary на 2012-07-02 20:48:46
Някой, може ли да ми каже, защо на мен, не ми действат копчетата от 1-9, а само "F" копчетата?