Така.ааа.аааа...Привет на всички диви геймъри, като начало...и да ви кажа, че ще бая ви попържах тия дни ...като гледах възторжените отзиви за играта и в същото време не успявах да я подкарам...как пък не се намери един човек да поясни като хората как протича инсталацията, ама със всичките и подробности ...изчел съм всичките коментари тук и в Замунда, така, че не ми казвайте, че не съм прав ...
Та, стига съм се жалвал ...ще кажа само, че съм 47 годишен дъртак и при мен нещата не са по подразбиране, както при новородените в наши дни/те се раждат с 1 Гига РАМ памет и 8 Гига инструкции върху твърдия диск за работа с компютър/, т.е.ние от старата генерация се нуждаем от малко, но за сметка на това съдържателна и изчерпателна информация...до тук си е чист спам, ама свършвам и се надявам да не ме цензурират админите, защото смятам, че това което ще напиша от тук на сетне ще бъде полезно на много хора ...
Инсталация:
1. Сваляте си торентчето върху твърдия диск и първото, което установявате след като отворите директорията в която сте го свалили е, че двете рарнати файлчета не са /.iso/, а просто им липсва разширението след точка и по визия се възприемат като /.rar/.Изрично го подчертавам, тъй като сред коментарите имаше хора, които са се нашашкали от този факт и съвсем допустимо са тръгнали да "разархивират" файловете...да, имаше коментар в тая връзка, че файловете са /.iso/, но те са обозначени като такива в списъка на файловете от описанието на торента, но не и след като се свалят върху твърдия диск .
2.