ArenaBG
mobile spot 4
published by Encho_Borislavov на 2020-02-16 12:49:16
Вашето мнение относно Маршал Рокосовски може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by metalbomber на 2020-02-16 21:51:35
Толкова много лъжи на едно място...отдавна не се бях смял така!!!Всички тези цитати...откъде ги измисли,чедо?И,това,че без ленд-лиза Съюза е щял да загуби войната...ха,ха,ха!Сигурно и Т-34 е получаван от химриканците!Линейният кораб,крайцера и ескадрените миноносци не са помощ...те са получени за временна употреба до края на войната в замяна на италианските кораби,които руснаците са получили след разпределението на пленения итаиански флот.И понеже виждам,че много обичаш да работиш с цифрите,смятай колко са конвоите и дали биха побрали всички тези трактори,камиони и други чудесии,които си описал!То бива ,то може...ама това си е чисто ,,оливане"!
published by kotnnl на 2020-02-16 23:03:14
Е какво да се очаква от нацист- чифут. Незнам как още не са го изгонили от Русия
published by Eistee на 2020-02-17 02:15:13
Абре, да ви кажа и аз така бих реагирал преди 30-ина години. Но напоследък попрочетох това-онова и ми се поизясниха нещата. Препоръчвам ви да гледате "Последний миф". Пак няма да ви хареса, но поне ще знаете още една възможна версия на Историята на Човечеството. Това е безценно, освен ако не сте убедени, че написаната от съветските военни историци история е единствената възможна. Тогава май никой не може да ви помогне.
И не се стеснявайте да питате. Ако осъзнаете, че нещо не ви е ясно - това е голяма крачка напред в развитието ви.
published by Syd_Barrett на 2020-02-20 18:08:18
"Нацист-чифут"?
Боже,колко мъка има на този свят...