ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-08-06 21:14:32
Вашето мнение относно Manu Dibango - Wakafrika 1994 [Wv] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by slavarena на 2008-08-07 00:08:26
Най-сърдечни БЛАГОДАРНОСТ !!! Вече има 3-те Антологии + Manu Dibango - African Soul + това което сте качили тази вечер !!! Ама и Вие ... това ще да е малко отмъщение за досадността ми че сте качили в този формат... но това не е проблем !!! Още веднъж БЛАГОДАРЯ !!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::lol::lol::lol::lol::D:D:D
published by slavarena на 2008-08-07 02:43:18
Ееее, хайде... нищо лично! Благодаря ти , приятелю!!! :D.. Да имам ги всичките Антологии (3). Когато пусна първата, аз ги имах вече... но от уважение към труда ти и за това, че заради мен го пусна... е ... нищо друго не ми оставаше освен да ти уважа труда и вниманието което ми оказа.. та за това го изтеглих!!! Благодаря !!! А колкото за смелостта - имам я !!! ... Та търся още нещо, пак от онези времена - Оси Биса! Не съм сигурен как се пише на английски... не ми е чак толкова добър английския... та песничката се казваше Hallo happy children ! ано съм го написал правилно !!! Този път може и да те затрудня!!! :'(
published by slavarena на 2008-08-07 02:49:46
исках да кажа, че този път може и да те затрудня... в момента слушам Бат Ману !!! и имам едно питане? има ли начин да се разделят на песнички... отделни... мислех си ,ч е ще бъде във флак формат .... между другото интерпретацията ма Макосата е супер !!! Благодаря !!!
published by LinKuei на 2008-08-07 02:55:58
Ами при наличието на cue работата ти се улеснява. Има достатъчно транскоудери, с които да си ги разделиш или обработиш...само, че не е тук мястото за подобна дискусия! Ако имаш конкретни въпроси заповядай във форума - с удоволствие ще ти отговорим..
published by slavarena на 2008-08-08 09:29:46
ОК! Ако не представлява голяма трудност за Вас, може в лично съобщение с два три реда да ми обясните как да го разделя този пакетиран файл на отделни песнички! В края на краищата не всички сме толкова компетентни и можещи колкото Вас. С уважение: С.Драгнев