ArenaBG
mobile spot 4
published by Fastuka на 2011-11-10 21:23:45
Вашето мнение относно The Emperor and the White Snake може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by UlcusDurum на 2011-11-10 23:35:50
Поуката от филма гласи "Буда е безпощадно, жестоко, буквоядно и отмъстително комплексирано копеле, а монасите му са пословично вдървеномислещи коне с капаци." Като цяло- няма почти никакъв смисъл, освен задръстеняшкия китайски морал от преди n века. Сюжетът е на границата на досадата, ефектите са на моменти брутално зле, но през повечето време- гениални и великолепни.

Много противоречиви емоции имам към тоя филм. Повече от обикновено, когато става въпрос за касова китайска патакламичка. Гледайте го- не е (тотална) загуба на време:)
published by jeikman на 2011-11-11 00:07:33
Напълно подкрепям тва изказване.
published by waN на 2011-11-11 02:33:30
значи или си много тъп или незнам просто как неможеш да вникнеш във филмът. Тук се разказва за това как дори когато вярваш толкова сляпо в Бог следваш всяко негово правило трябва да правиш изключения. Като този монах се бореше с/у всичко в името на Буда и накрая вижда че любота е по-силна. На Мен лично филмът ми хареса страшно много.:thumbsup::thumbsup:
published by gossipp на 2012-07-18 20:21:33
Замисълът на филма е да покаже чрез митологически образи, че любовта е такава движеща и универсална вселенска сила, на която се покоряват дори боговете и всесилното колело на кармата. Направен е красиво, с много спецефекти, така че - теглете, няма да съжалявате.