ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-02-05 12:00:09
Вашето мнение относно Liar Liar може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by dOnTeAtMe на 2008-02-05 15:50:51
Жесток филм :thumbsup: Джим Кери = :lol::lol::lol:
published by SeeKnDestroY на 2008-02-05 17:18:22
Merci
published by d3s7ruc71v3 на 2008-02-05 17:42:14
Искам да кажа - филма е убииствено добър,нека благодаря на екипа и да помоля - има страхотни филми на Джим Кери, които със сигурност не искам само аз да бъдат качени ,нека му отдадем заслуженото , защото просто е страхотен!!! :bounce::bounce::yay::bounce::bounce:

:D:blink::rolleyes::thumbsup::thumbsup::yikes::icecream::icecream:
published by d3s7ruc71v3 на 2008-02-05 18:02:02
Все пак исках да напиша за кои филми и роли става вапрос,защото просто са култови и уникално изиграни , мисля , че трябва да се гледат от всички който са пропуснали( а тези който искат да си ги добавят към архива като мен :) ) затова моля прекрасния екип ако има вазможност да качи ето някой от тези или и други филми с него - "Man on the Moon","Me, Myself and Irene","Bruce Almighty","Eternal Sunshine Of The Spotless Mind","Lemony Snickets A series of unfortunate events" и ако се сещате други и тях :) :thumbsup::thumbsup::thumbsup: - някой от тези ги е имало преди виждал съм ги, но съм нямал възможност ги сваля... Благодаря предварително и Пийс хора,бъдете отворени към другите ... O:- O:- O:-:blush::blush::P:D :):)
published by feathermoon на 2008-02-06 15:09:28
Дам,Eternal Sunshine Of The Spotless Mind е един от любимите ми филми.Трябва да се качи ,а и доста хора не са го гледали все още.Жалко ,че не съм ъплоадър :-(
published by Lexus на 2008-02-10 11:09:44
Дам,Eternal Sunshine Of The Spotless Mind е един от любимите ми филми.Трябва да се качи ,а и доста хора не са го гледали все още.Жалко ,че не съм ъплоадър

Ми можеш да споделиш пак филма с нас нищо че не си ъплодар.Пиши ЛС или отиди на [url]http://forum.arenabg.com/index.php?showforum=14[/url]