ArenaBG
mobile spot 4
published by Rockfeler на 2007-11-28 23:00:38
Вашето мнение относно Lions.For.Lambs.REAL.TELECINE.XViD-PUKKA може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by v666 на 2007-11-29 01:01:57
един screen нямаше да е зле да има, да видим колко е зле качеството всъшност
published by eduardo на 2007-11-29 14:22:34
R5 News! Release Dates Update:

06 December - Lions For Lambs
11 December - Elizabeth The Golden Age
13 December - The Seeker The Dark is Rising
27 December - Hitman
28 December - Saw IV
published by LeBiu на 2007-11-30 00:53:25
Само едно уточнение (към резюмето) - Р.Редфорд има само един Оскар - за режисьорския си дебют през 1980г.
published by mustrum4o на 2007-12-05 22:03:43
дори и лошо да е качеството, при това резюме и останалите филми, които са актуални в момента - мисля да гледам!
published by ivapas на 2007-12-09 04:12:46
филмът изглежда добър:thumbsup:
ако може някой да се заеме и със субтитрите:thumbsup::thumbsup:
published by Rockfeler на 2007-12-15 09:58:09
published by vladisis на 2007-12-15 10:33:44
Не е много хубаво качеството.;)
published by denijane на 2007-12-15 13:05:08
Аз гледах филма на кино и имам противоречиво мнение.

Аз също мисля, че въпреки че сценарият е добър като идея, не е реализиран достатъчно добре. Според мен основния проблем е, че е направен за хора, които "знаят". В смисъл, нещата които се казаха, аз ги бях чувала и чела и следях линията лесно, но ако някой не е чувал(например защо Иран не би подкрепял Ал Кайда) ми не виждам как ще зацепят хоата за какво става дума. Просто филмът не предоставя достатъчно информация за неинформиран човек.
Като изключим това, мисля че филмът е много добър. Актьорската игра е чудесна, историите изобщо не се сменят рязко, добре де може и да е рязко, но това е част от идеята-да осъзнаят хората различните гледни точки.
И краят-съгласна съм, че те оставя в странно душевно състояние, но ако се замислите-това е идеята. Да се накарат хората да действат, а не да се почустват щастливи че са гледали хубав филм и да продължат да са мизерници.
Като цяло-филмът за мен е образец колко много можеш да кажеш с много малко действителни действия. Всички е просто толкова реалистично.
Мисля че си заслужава.
published by ogon на 2007-12-15 13:07:50
Е пак за тая Америка, пфу писна ми. Филмът може и добър да излезе, но колко филма направиха за външната и вътрешната си политика с цел да се изкарат добри. Съжелявам за offtopica, може би трябваше да го сложа в някой политически форум това. МНОГО МЕ Е ЯД НА ТИЯ !
published by galisto на 2007-12-15 13:31:51
oqon -" Е пак за тая Америка, пфу писна ми. Филмът може и добър да излезе, но колко филма направиха за външната и вътрешната си политика с цел да се изкарат добри. Съжелявам за offtopica, може би трябваше да го сложа в някой политически форум това. МНОГО МЕ Е ЯД НА ТИЯ !"

И като ги мразиш толкова става ли ти по-леко? По-щастлив си предполагам, когато си избереш да мразиш някоя нация, сигурно избиваш някакви комплекси :thumbsdown: :thumbsdown::thumbsdown:

Вместо да мразиш, впрегни тази енергия и направи нещо положително, ще се почувстваш по-добре :thumbsup:
published by alfik на 2007-12-15 16:47:13
не мога да разбера къде се изгубиха коментарите за филма..
published by remoss на 2007-12-15 17:36:31
filma izglejda dobar
published by kazablanka1 на 2007-12-15 17:49:51
Хора кажете нещо за филмчето рекламата е многообещаваща, но незнам качеството дали е добро :yikes:
published by dessmax на 2007-12-15 19:45:15
"И като ги мразиш толкова става ли ти по-леко? По-щастлив си предполагам, когато си избереш да мразиш някоя нация, сигурно избиваш някакви комплекси

Вместо да мразиш, впрегни тази енергия и направи нещо положително, ще се почувстваш по-добре"

Значи приятелю според мен са ти испили акълат тези пропагандни филми,въздържам се да гледам всякакви американски филми свързани с политиката им(която е крайно агресивна и манипулаторска),войните им.Голяма част от филмите им се правят с цел да покажат ,че те са ДОБРИТЕ,ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ,защитниците на слабите и т.н Всъшност обаче става дума за най-големият терорист в историята на човечеството,който трябва да бъде санкцийониран за свойте действия последните 70 г .Защото я се замисли ако бъдат направени 5-6 филма за американската ехпанзивна политика обрисуващия реално ,а не под призмата на определена цензура.Не да показват как пилотите пускаши атомните бомби ,над два многомилионни града се двоумят ,а как две дечица си играят пред погледите на техните родители и болката на целият свят след това.Да не споменавам Виетнам,Израел(голямата раздорна яма ,един ехперимент с живи хора ) ,Афганистан и т.н ,докато не стигнеме до Сърбия,Ирак.Какво следва Иран,Северна Корея ... можеби Кърджали,Кипър ...
published by ogon на 2007-12-15 21:02:30
Мога да добавя и последната им простория - Косово. Наистина не критикувам филмът като цяло, а изобщо Холивуд като инструмент. Мога да направа едно доста добро сравнение. Римска империя-силна армия-прост народ-малцина умни управлявят ( сенат, имперор в различните периоди)- арената. И сега Сащ-силна армия-прост народ-малцина умни управляват-Холивуд. Историята го е доказала има ли храна и зрелище за народа той не се бонтува. Холивуд бълва зрелището и всички са кротки. Що се отнася за забележката да си впрегна енергията за нещо положително е впрегнал сам я вече. Виждам, че ме ограбват и гледам да обясня на другите, че грабят и тях.
published by hnenov на 2007-12-15 21:36:11
много а много е простичак филма не си засложава:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::D:thumbsdown:
published by jab4o_sf на 2007-12-15 23:39:45
Стига с тия бози,аиряни,бани4ки омръзнахте:-O:grrr:.Това не закусвалня:(.Кажета добър ли е филма става ли за гледане?:)
published by Lorenco112233 на 2007-12-16 00:33:30
Филмът става за гледане, не може да се каже, че е пропаганда, защото се представят и двете позиции по отношение на войната - журналистката, против политиката на САЩ и сенаторът, проповядващ я.
published by deusex на 2007-12-16 09:29:26
ogon, никой не те ограбва - филмът достига до теб почти безплатно ;)
published by ogon на 2007-12-16 13:22:47
Не говорех за филмът! Филмът достига напълно безплатно.