Писна ми от умници... Добре де Morrowind, де кажи ми ква е великата умствена дейност в Гилд Уарс ?! А пък и това ако е характеристика за по-хубава игра... Наистина за някои хора е, но това е въпрос на вкус. Честно казано и аз не харесвам УоУ! Ама онзи Cliffe сигурно дето още ходи прав под масата, инсталира си игра само за да и види графиката, просто ме издразни... Cliffe ако съм сгрешил, искрено се извинявам :fun: Таа за УоУ, хубава е играта, и мисловната дейност е да кажем... абе над средното ниво изискващо една игра. Обаче колко е забавна се определя само по вкус, стига с тая война WoW vs. MMORPG's ! УоУ буквално я сравняват със всички и се викат тази е по-добра от УоУ, онази е по-добра от УоУ... Защо като УоУ не струва, се ви е в класацията ?! Не може ли да кажеш тази е по-добра от EverQuest 2 или Guild Wars NightFall...? Мали как се отплеснах, тоя пост ше замине...Както и да е, да кажа за Лайнейдж 2... OMFG IT PWNZ WOW SO MUCH! Ако не сте ме разбрали:(ОМФГ ИТ ОУНЗ УОУ СО МЪЧ!) Ако пак не разбрахте вие не сте ММОРПГ плейъри :lol: Много добра игра, значително по-добра от УоУ за мен обаче, за най-добрия приятел мойта смърди неговата оунва...Идиот... :P Сваляйте Lineage 2 и да се почваме ! Само ако може малко... така по-дразнещо да е... СИИИИИИИИИЙД! :lol: