ArenaBG
mobile spot 4
published by isuspm на 2009-08-20 03:27:17
Вашето мнение относно Levski-Debreceni.19.08.2009.TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by mattridge на 2009-08-20 03:52:30
Цял ден чакам някой да качи този торент. Голямо благодаря! Ще прибавя това невероятно забавление към моя златен "евро" фонд.
published by gramadata_90 на 2009-08-20 09:28:50
И как го чака цял ден като е качен в 3:27 сутринта няколоко часа след като в свършил мача.
published by dbddimov на 2009-08-20 10:47:03
дебрецен направо си ги разбиха тотално ,а нашите пак се смятаха за фаворит както винаги .дано на реванша да успеят ,но стана хубав мач
published by Bastor на 2009-08-20 11:08:05
Умрях от смях...наще даже не могат да държат формация....по-добрият отбор спечели....да видим дали ЦСКА щепокажат някаква игра днес или положението при тях ще е същото.
published by huntera на 2009-08-20 13:14:20
Пак съдията ви е виновен.Това не е Бг първенството с герои като Антон Генов.Дебрецен имаха поне 10 положения!Събудете се и не говотере глупости.Отбора е поне 2 класи над "сините".5/5 за ъпа.
published by swaaapy на 2009-08-20 13:29:30
Незнам за какво се прехласваме по Деберцен, че играели организирано.
Взимаха първа топка, с тичане и малко техника си стигаха до вратата на Левски - голям добвиг, голямо нещо с тая защита. Това не е организация.
Веднага след като някой от Левски вземеше топката в центъра и преминеше директния си пазач, наставаше такъв хаос в защитита им че просто няма накъде. 2-3ма от техните тръгваха към човека с топката и оголваха сектор колкото двустаен пред наказателното си поле.
В началото на второто полувреме се виждаше как мача се обръща и как Деберцен се подсигуряват изключително лошо - добра атака става и само при преодоляване на 1 футболист. Унгарците тичат много напред и всяка атака към тяхната врата им идва като контра. За каква организация говориме тогава. Това с движението в пакет може да е било актулно ама такива проблеми сами си правеха, че при правилна тактика можеше да се вземе победа, въпреки че като футболисти и физика бяха чувствително по-добре.
Така че Деберцен надигра въпреки тактиката си или по-скоро слабата си организация в защита ( даваш пас зад гърба на защитник и си пред вратата) благодарение на качеството на футболистите си, които нямаха проблем да надиграят и надтичат.
published by BraveHand на 2009-08-20 15:38:53
Не само Левски, но и ЦСКА. Нямаме отбори за ШЛ ! И тук няма значение кой левскар, кой ЦСКА-р. Истината е, че футболът в България е толкова затънал, че копуваме "боклуците" от Африка и света. Докато не се започне от нулата (детско-юношеските школи) и да се развиват наши момчета, просто не виждам кога и как ще се оправи положението не само на клубно, но и на национално ниво.
published by flosh на 2009-08-20 17:50:59
Да кажа и аз няколко думи : Заклет Левскар съм !!!
От няколко години живея и работя в Гърция и снощи поедно време съжалих ,че не отидох да гледам Панатинайкос и Атлетико !!!Срам ме е от Левски !!!
По точно не от Левски ми от тия които носят екипа на тоя велик клуб (за собствениците няма да говоря желая им затвор където им е мястото)
published by beji на 2009-08-20 17:55:52
Мдаа BraveHand е много прав. От ЦСКА съм но съм сигурен че ще ни сполети същата участ довечера.
published by balona на 2009-08-20 17:57:13
Тази телевизия ми прави впечетление, че при почти всеки мач, който се предава на живо има проблеми с излъчването и май не се дължат на кабелните или сателитни ТВ доставчици. Неприятно е през неопределен период от време картината да прекъсва за по 4-5 секунди.
published by isuspm на 2009-08-20 23:01:34
Втората част свършва минута след последния съдийски сигнал и не са включени интервютата. Ако си с по-стара версия на торент-програма, може да не е свалили цялото съдържание на торента.
published by gcy73 на 2015-02-02 16:57:46
Сийд моля ви!
published by gcy73 на 2015-03-17 18:49:30
Дайте сийд моля ви!