ArenaBG
mobile spot 4
published by shadowy на 2009-01-18 10:14:05
Вашето мнение относно Legend of the Seeker S01 E01 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by saifurBG на 2009-01-21 00:15:12
Айде да не продължавам повече , ходете изчете поне една книга тогава си пишете простотиите тук. Големите филмови критици.

По всички USA и изобщо написани на английски форуми хората оплюват жестоко сериала и казват че е подигравка с книгата. Ходете да ги прочете ако не вярвате. Почти няма положителни мнения за този сериал в нито един форум
published by saifurBG на 2009-01-21 00:12:01
Освен това повече от поливната Д"Харанци са професионални войници , големи и здрави и руси с светли очи , така са описани в книгите. А не като тая сбирщина случайно подбиран background от най- долнопробните кастинг агенции . За Зед да не говори, описан е като благороден и могъщ магъосник , предполага се че трябва да има някакво излъчване , сила нещо като Гандалф от LOTR ( ето това е перфектно подбран актъоп за тази роля )

Зед в този сериал е смехотворе, грозен , с отвратителни черти и проскубана косица. Айде да не продължавам повече , ходете изчете поне една книга тогава си пишете простотиите тук. Големите филмови критици.
published by saifurBG на 2009-01-21 00:07:53
SlynchevataBu прочети една книга поне през живота си преди да пишеш глупости. Хората тук които са чели поредицата на Гудкайнд казват просто че филма пълна скръб и бледнее пред книгите.

А оня клоун по - горе с русите му кацки и простотии да вземе да прочете и той малко какво пише в книгите. Ричард е с сиви очи и светла коса, Рал е рус с сини очи , Калан е описана като една от най - красивите жени в Новия свят , с коса до кръста и зелени очи. Тая девойка която играе ролята на Калан е просто симпатична и нищо особено. Не става за тази роля.
published by gloomy на 2009-01-20 21:50:58
Пак казвам независимо че уважавам мнението на всеки,че сериала е смешно подобие на книгата.А и да не забравяме,че не всеки може да разбира от кино и всеки има правото на лош вкус! ;)
published by bgshiny на 2009-01-20 20:42:52
Всъщност Тери Гудкайнд има доста голяма роля в сериала :

http://terrygoodkind.com/news/news2.html Това е за хората с коментарите по-горе относно режисьорите и дали са прочели книгата или не. Поне преди да говорите си напишете домашните.
published by jumena1 на 2009-01-18 11:01:29
Сериала е ала Херкулес, можеше и по добре да го направят.
published by SlynchevataBu на 2009-01-20 13:27:02
Всички вие,които плюете сериала сте толкова смешни :thumbsdown: Като не ви харесва,не гледайте бе! Никой не ви е накарал,мен сериала си ми харесва и актьорите също. Има сериали,които се гледат много,а не струват,но не съм тръгнала да изказвам отрицателното си мнение.
Сериала е хубав ;)
published by Milten на 2009-01-18 10:32:52
Всичко е екстра ама къде е 1-ви епизод :D
published by Rand на 2009-01-18 10:34:34
ами в този торент е .. епизод едно и две са но някой изгледа ли ги вече да даде коментар. Чел съм книгите и са страхотни но как е филма ?
published by ebasikaruka на 2009-01-18 10:42:47
Яко отдавна го чакаь този филм.Благодаря Много:thumbsup::D
published by sirWilliam на 2009-01-18 10:57:35
Много добър сериал! Дано скоро да се поави превод за последните 2 епизода. :thumbsup:
published by saifurBG на 2009-01-18 14:46:32
Сериала е пълна скръб , нискобюджетен с смехотворни актъори , за специални ефекти стотинките не са стигнали ( а такива трябва да има много , в книгите навсякъде има екзотични животни и създания , магий и тн. ).
Ако Тери Гукайнд види кой са избрали за ролята на Ричард Сайфър ше се изповръща и ще си иска правата над сериала обратно. Някакъв сополив 20 годишен палячо който изглежда така все едно ще ревне някой ако му обърше един шамар. И освен това Ричард Сайфър е с " пронизващи сиви очи " а не лайнянокафяви както на тоя клоун който изпълнява ролята.Поне да бяха прочели книгата сценаристите на този смешен сериал.

Страшна подигравка с една невероятна книга. Филми по световни фентъзи бестселъри от такъв мащаб трябва да се дават да бъдат правени от истински режисъори от ранга на Питър Джаксън , Ридли Скот и тн.
published by mklotchkov на 2009-01-18 14:53:26
cool sword of the truth was one of my favs books ;P
and btw its normal it wont be like the books..its adaptation after all. Dont whine be happy there is something at least.
If ppl like it the effects might get better ;)
published by saifurBG на 2009-01-18 15:03:38
Learn to write in bulgarian u stuipid fuck , this is bulgarian web site , if you dont know how to write in bulgarian get the fuck out of here. And its not a whine , its CRITICISM . You cannot make such a joke as this serial based on one of the greatest fantasy books , just because you gathered imcompetent bunch of actors , directors and scenario writers and you want to make some money. Only losers like you can like such movies
published by Rand на 2009-01-18 15:06:24
Страшно съм разочарован ... Наистина "Ричард" е пълна скръб ... Калан която е описвана като "много красива" във филна е колкото за един път.... Историята е толкова променена че накрая започваш да се чудиш защо изобщо е кръстен "Меча на истината"
published by saifurBG на 2009-01-18 16:07:24
Сценаристите на този сериал дори не са прочели книгите на Гудкайнд. Филми по световни бест селър фентазита като това трябва да се правят от истински режисъори от ранга на Питър Джаксън , Ридли Скот и тн. а не някакви клоуни с 2 млн долара бюджет. Ебаси и подигравката с жанра и с автора е този сериал
published by sid22 на 2009-01-18 18:12:27
Браво на ъпа за труда. Но филма е под всякаква критика. Това е едно от най-страхотните фентъзите които съм чел, а този сериал е по скоро подигравка. Не знам кой е сценарист, режисьор и тн ама не струват. Голямо разочарование. Толкова много да променят историята.
published by Rand на 2009-01-18 23:12:45
Историята не е променена... просто е някъква друга различна от книгите :-/
published by mklotchkov на 2009-01-19 00:12:42
saifurBG im at work "u stupid fuck" haha ;P no cyrilic here im so sorry :-)
anyway i like it even thou the story is abit bended and the budget is low. I am a huge fan of the books and have read em 2-3 times, even like em more than the wheel of time and im just happy they made a show about it. Its more than nothing.
U should be happy with what u get not like a typical bulgarian guy from the province blame everyone else and always find a reason to whine bout crap... well guess what .. thats why BG is like this.. its easy to whine its hard to appreciate what u get.
published by barmana23 на 2009-01-19 01:53:16
taq kniga e gilqma. dano i fillma e taka:thumbsup::thumbsup:
published by gloomy на 2009-01-19 21:31:18
Чел съм книгата а и останалите от поредицата и бях завладян от историята и начинут на представянето и.Но този сериал не просто бледнее пред книгата но е и подиграфка спрямо нея!
published by wasp на 2009-01-20 09:25:46
Относно мнението на някъв за Ричард, мога да му кажа, че е доста по-добър избор от Артур в сериала "Артур" - оня съвсем си прилича на пикльо. А мнението за Калан че ставала за една нощ само, и не била красива - еми пич, предполагам си искал някоя руса бомба с изкуствени цици, ама няма. Актрисата която са подбрали е от най-подходящите за целта ( и неструваща 2 млн/серия ). И определено същия пич който се изказа за това, няма никога да си намери и наполовина красива жена, защото чисто и просто е комплексар.
published by wasp на 2009-01-20 09:24:33
Чел съм книгата а и останалите от поредицата и бях завладян от историята и начинут на представянето и.Но този сериал не просто бледнее пред книгата но е и подиграфка спрямо нея!

След като си чел много, щеше да знаеш как се пише подигравка. Никой не те кара да гледаш сериала, но трябва да се изкажеш, разбира се. Аз гледах вече 7 серии и мога да заявя че е забавен и интересен. Книгата съм я чел преди доста години, а и Тери Гудкайнд, който ми каже, че последните му книги от поредицата не са пълна боза, значи е най-лудия фен ( и кон с капаци ).
published by wasp на 2009-01-21 21:27:02
До saifurBG: Брей, като не те кефи, що го гледаш не мога да разбера? Нали е гаден, нискобюджетен, баси, как ли ще гледаш тоз дето не са му сиви очите, ужас, ужас. Дреме ми на шмайзера за твоето мнение. Като го плюеш, каква ти е целта? Да откажеш хората да го гледат ли? Каква ти е ползата на теб да плюеш? Като много разбираш, направи ти суперпродукция. Хората поне са се опитали. Мен ме кефи, и без това оня раздува едни локуми в книгите, чак ти става скучно по някое време.
published by MNaugrim на 2009-03-09 23:33:20
За тези, които са чели книгата :
Хора, не теглете този сериал-ще ви разочарова. Основните концепции в книгата са нарушени и ще ви издразнят.

За тези, които не са поглеждали книгата:
Теглете и се надявам сериала да ви накара да прочетете книгата и да разберете, какво сте изпуснали.
published by lindeman_ на 2009-03-20 18:11:09
[color=yellow]тоя Мрачният Рал защо прилича толкова на Златан Ибрахимович бе [/color]:lol::lol::lol::lol:
published by goblin1 на 2011-05-02 15:01:37
polovinata serii ne rabotqt nqmat sub 6to ka4vate laina be hora:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by deutschin на 2011-07-25 22:21:37
Любимата ми книга се продаде за едно евтино детско сериалче.
published by radaval на 2013-05-28 19:54:36
сийд.......