ArenaBG
mobile spot 4
published by plame74 на 2019-12-03 19:50:53
Вашето мнение относно Ad Astra може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by fizalia на 2019-12-03 21:18:32
дрън дрън дрън стигнахме до там брат пит да открива човешкото съществуване и мястото ни във Вселената. ха ха ха
published by assenort на 2019-12-03 23:06:17
Къде отидоха готините сай-фай филми от типа на Терминатор 1/2, Бездната, Пришелецът, Войник, Хищникът 1? Докода ще ни заливат с помия като това тук - "психологическа драма замаскирана като научно-фантастичен филм"? Айде стига още...
published by Shanist на 2019-12-03 23:50:00
Гледах го на кино. Като свърши прожекцията, всички в залата се чудехме защо по-дяволите са снимали тая боза? Качеството на кино беше на зърна, не очаквам по-добро тука. Сюжет няма - история за баща, който не обича сина си, и син, който е рядко тъп, но изключително задръстен.

В началото на филма се спомена, че някъв луд, май облъчва земята с черна материя и това беше най-интересното от филма. Точно една секунда.

Всеки който се чуди дали да го свали - нека да го свали, та да разбере що за глупости произвежда модерната кино индустрия.

Та ОТМЪСТИТЕЛИТЕ на Дисни са къде къде по РЕАЛНИ и ИНТЕРЕСНИ от тая боза.

Двама умиращи актьора, които вече не могат да предложат нищо.

П.С. - Дръпнете новата боза на Сестра Пат и Леонарда Замръзналата, наречена "Имало едно време в Холивуд".

Предпочитам да стоя в тъмна стая, без светлина, без звуци, сам, без техника и да се блъскам в стената 3 часа, отколкото пак да си загубя времето с тая боза. Мозъчните клетки които ще изгубя гледайки филма, са милион пъти повече, отколкото ако се блъскам в стената същото време.

Та бозата си е боза :)
published by vlubenov на 2019-12-04 13:37:10
..."боза", "помия", "глупости", "умиращи актьори".......,
ама си го източихте (на HD) и си го изгледахте филма без пари,
нали, мрънкалници... ;-)))
published by CASTELLA на 2019-12-04 18:25:46
Благодаря!
published by Inkozzi на 2019-12-04 20:24:31
Това със сигурност е най - тъпия филм, който съм се излъгал да гледам на кино. Има няколко момента от филма, които стават, всичките до един са в трейлъра, останалото е депресия, нелогични и невероятни постъпки, супер бавно и безинтерестно. Не си губете времето.
published by wdwdwd на 2019-12-06 20:02:07
РАЗОЧАРОВАН СЪМ!!!
Гледах го 20 мин и го спрях.
Помислих си,че след 20-те минути може да е станал интересен,но като чета какво пише,не ме е яд,че съм го спрял.
published by emoxide на 2019-12-09 23:13:32
Този филм е препоръчителен за набор преди 1995г.
Лапетата просто няма да го разберат.
Аз го оценям на 6.5/10 на равно с филм като Solaris (2002)