ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2015-09-26 06:11:56
Вашето мнение относно Kukhnya 5x13 (2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by sn0w на 2015-09-26 12:17:42
Kuhnya.S05.E13.WEBDL.720p-BALTAZAR.CC.mkv
13.Kuchnia.2015.WEB-DLRip.Files-x.avi

Извинявам се, но това наистина ме дразни. Тези имена на торентите си ги пишете вие, няма правило което ви задължава да са същите като файла който качвате. (А ако има, ще помоля за изключение. Но като се има предвид, че съм посочвал сгрешени етикети в такива надписи, съм доста сигурен че няма.) А точно тези два торента са качени един след друг от един и същи uploader.

Моля ви, ползвайте една единна система за писането им, или най-малкото пишете името на сериала по един единствен начин, Kuhnya или Kuchnia.
(Arenabg има функция да потърси всички торенти за това заглавие, но ако заглавията се разминават, функцията става безполезна.)

Още повече ще се радвам ако ползвате стандартното изписване за сезон и епизод(S05E13, S05.E13 или 5x13). Този торент дори не съдържа изобщо информация за сезона... (Ако видя E01 2015, със сигурност ще си помисля че това е първата серия на нов сериал).

@ozzy1, не приемай това за лична критика. Радвам се на всички торенти които качваш, дори да не гледам доста от тях. Просто приеми, че това е нещо което можеш да подобриш, избери си един стандарт и го следвай.

Благодаря за вниманието.
published by sn0w на 2015-09-27 12:09:43
Тогава не им качвай боклуците. И без това повечето хора свалят 720p версията.

Иначе правилата си имат изключения. Не те карам да редактираш имената на файловете в торента, а само заглавето на торента в арена. Има достатъчно пример за такива действия. Има и достатъчно основания да го правиш. Обсъди въпроса с админите, може да проявят разбиране.