ArenaBG
mobile spot 4
published by Fastuka на 2007-08-23 09:07:51
Вашето мнение относно Beaufort може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by elko на 2007-08-23 09:22:38
това ще се гледа.
благодаря.
published by pimeto на 2007-08-23 11:31:23
u3MaMHukaA: исус христос е бил евреин!
земите там винаги са били на арабите.
published by blogm на 2007-08-23 14:40:03
[color=blue][/color]
Първо, много ми е интересно как някои хора имат толкова натрупана омраза,че си я изразяват публично и във тема дето няма нищо общо.Второ,тия дето викат "евреите това,арабите онова" явно са големи специалисти в областа на историята и политиката.Трето и последно :Престанете с тая омраза,защото точно от това си патим ние българите.Омраза и завист има само при нас,нищо друго!Незнам как са ви възпитавали но с омраза нищо няма постигнете (но това и вие си го знаете нали).
Филма коментрирайте не кой какъв е и откъде е.Можете да кажете поне благодаря на ъпа че се е постарал човека.Филма не ми хареса и на мене.Въпреки това благодаря на ъпа за труда.А тия дет свга ще плюят мога им кажа следното:след като вземете да качвате и вие по нещо тогава сядайте да пишете глупости!!!
published by blackit на 2007-08-23 17:11:47
bloqm Браво ! :thumbsup: В целоя форум ти излезе с най-точните думи!!!А за останалото няма какво да кажа..... bloqm го каза по-горе и който не може да го разбере...... за мен си остава "ПРОФЕСОР" !!!
И благодаря за ъпа филмчето му давам 4/10 . Но това си е моя оценка и не се водете по нея. O:-
published by nickalas на 2007-08-23 18:02:51
Ще кажа и още нещо има и хора и хора,едните ти мислят злото други ще ти помогнат.От наблюдението ми в чужбина се уверих,че досега само българи са ме прецаквали,докато Турци,Сърби,Еврий,Араби и т.н.са задружни,ния сами си забиваме нож в гърба.Така,че парво погледнете в собствените си души "Братя Българи"Филма и на мен не ми хареса,но евала на Ъпа
published by tmada на 2007-08-23 20:23:21
jimiianev, не се изказвай неподготвен.
Първо: Айнщайн [b]не е измислил[/b] атомната бомба.
Второ: Защо вместо да дрънкате глупости, не вземете да изгледате филма? Внушението му няма нищо общо с "евреите - света вода ненапита". Не се ли усещате, че gugry ви работи с тъпата си омраза?
Трето: Филмът се отнася за безсмислената 18-годишна отбрана на крепостта Бофорт. Героите се държат като съвсем обикновени хора и често се питат какъв е смисълът да умират на този хълм. Режисьорът е бивш парашутист и добре знае за какво разказва. След като три години живее като заселник в Самария, казва следното: "I began thinking about the high price the younger generation is paying for their parents' adventure." Репликата му спокойно може да се отнесе и към този филм.

Добре е да се проверяват нещата, които медиите ви говорят. Иначе спокойно може да си тъпеете в блатото на "едните добри, а другите - лоши".
published by okolo на 2007-08-23 20:54:37
nickalas забравил си българския момче.
или пък никога не си го знаел
published by manhuntfan на 2007-08-23 21:18:13
И един от най-великите режисьори - Стивън Спилбърг е евреин , така че :thumbsup:
published by iwan_49 на 2007-08-25 16:50:02
Скъпи баща на войната,не бих си позволил да Ви пиша и дразня, но тук се коментират качествата на филми,артисти и др. в областа на коното. има хиляди места за политика НАЛИ?:smile:
published by takovator на 2007-08-27 21:33:00
:thumbsdown:
Тъп филм - тъпи коментари!