ArenaBG
mobile spot 4
published by knife на 2012-08-24 06:30:10
Вашето мнение относно Suits S02 E10 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Kisses_stz_1 на 2012-08-24 13:03:25
защо няма скрийншотове? :DD:
published by Nikoleta_L на 2012-08-24 13:47:25
Сезона не е приключил, както са написали в другия торент сайт, тук поне са проучили нещата!
Следващите епизоди от този сезон ще са през Януари!
published by r55 на 2012-08-24 21:18:35
еми те го казват в края на епизода. Браво. много хубав сериал!
published by Nikoleta_L на 2012-08-24 21:49:59
Уникални субтитри! Импровизация: Пикочен мехур, преведен като "бойлер", децата в 5-ти клас може и да го употребяват, но да импровизираш в субтитри (има и други бисери, но няма да ми стигнат символите да ги опиша).
Мила, поработи над речника си (ограничен е доста).
published by vseizvestna на 2012-08-24 22:52:36
Не мисля, че коментара ти за този израз е много уместен, но ще си премълча. Има сайт специално създаден за субтитри, в него си има опция за коментар на СУБТИТРИТЕ. Не мисля, че е нужно да спамиш тук. Коментарите са предназначени за торента и неговото съдържание. Заповядай в сайта и коментирай на воля, но мисля, че ще се намерят по -вещи от мен в направата на субтитри, които ще ти обяснят, някои основни правила. Само ще вметна, бойлер - пикочен мехур. Намери техническата разлика и ще разбереш защо е било използвано. Отделно, да си чувала за ирония?
published by Alex2604 на 2012-08-24 23:53:12
Кой акъл не е разбрал още, че името му е "Гейбриъл МАХТ"?!
published by Nikoleta_L на 2012-08-25 07:39:25
Нямам намерение да си правя регистрации в сайтове и да се занимавам с теб... Прочетох коментара, че било удоволствие да се гледа със субтитрите ти.

Удоволствие беше просто да не се зачитам по-детайлно, защото не съм вярвала, че може човек целенасочено да показва колко е неграмотен, да не говорим за пълен и кратък член за който едва ли си чувала.
published by vseizvestna на 2012-08-25 08:55:13
Значи, все пак имаш регистрация там - похвално. Субтитрите бяха пуснати в максимално кратък срок, за да може да се гледа епизода. След това беше направена детайлна редакция и вече са подменени. Но както отбелязах в предния си коментар, не може всичко да се превежда дословно. В репликата на Луис имаше ирония. Думата бойлер има по- малко символи от пикочен мехур, което позволява субтитрите да се задържат на екрана по- дълго, за да може да бъдат прочетени на спокойствие, а не да се спира филма, за да се прочетат субтритрите.
published by Nikoleta_L на 2012-08-25 09:44:08
Пак се изказа неподготвена! За да прочетеш коментарите в сайта за който говориш, не е необходимо да имаш регистрация!
Проблем е, ако решиш да гласуваш.

Да, има ирония в репликата на Луйс: "... Знам че имаш малък пикочен мехур и затова съм тук", в смисъл в тоалетната...
"Трябва да изпразня бойлера", може да го чуеш на детска площадка.
Завършила съм английска гимназия била съм четири години в Англия, не претендирам за английски на кой знае какво ниво, но да правиш такива изцепки...
published by vseizvestna на 2012-08-25 09:51:34
Ами браво на теб, аз пък работя като преводач на шефа ми и съм мениджър внос и работата ми е свързана изцяло с английски и също съм завършила английска филология. И все пак го погледни и от техническа гледна точка ;) По- малко символи, повече време.
published by Nikoleta_L на 2012-08-25 09:59:29
Виж какво, имаш сигурно 10 ника (артистични псевдоними), може днес да си счетоводител/ка, утре да си стюардеса, но за този ти ник, аз поне разбрах, че си езиково доста ограничен/а и със самочувствие без никакво покритие.

Дано се усъвършенстваш докато започне продължението на сериала...

Но силно се съмнявам...
published by vseizvestna на 2012-08-25 10:27:24
Хахаха миличка имам си само един ник. Заповядай при мен във фирмата ми ще ти внеса месо, зеленчуци :) Направо вече взе да ми втръсва от цялата ви групичка. Първо бях мъж, сега съм с 50 ника, утре травестит ли ще ме изкарате. Спомена деца от детска градина. Ами спрете да се държите като такива.
published by Nikoleta_L на 2012-08-25 10:53:07
Душице, все групички са ти в главата.
Този е против теб, оня, групи, групировки, адик*тет.

Дано това което ще ми внесеш не е като субтитрите ти. Мен като ме цензурираха постоянно тук, да съм се оплаквала?

Нека не си отварям устата за групички...
published by vseizvestna на 2012-08-25 11:18:52
Ама заповядай отвори си я. Интересно ми е сега какво ще родиш. Не съм казала, че някой е против мен, сами го показвате и се набива в очите на хората. То не беше дебнене и критикуване още преди да са качени. Щом си толкова веща с английския, заповядай направи субтитрите. Сигурна съм, че ако са добри ще бъдат линквани и сваляни от всички.
published by Nikoleta_L на 2012-08-25 11:34:14
Обичаш нещата да са лични, не ме вълнува коя си, аз не са занимавам със субтитри, защото не е моя работа и не искам да се излагам с изцепки.

Писах ти, похвално е, че си решила да импровизираш, но смятам, че е на неподходящи места.

Ако заложиш на наистина добър английски и бъдеш себе си ще е по-добре.
published by Petrow на 2012-08-25 12:15:33
Nikoleta_L, срамота е, че си завършила английска гимназия и че си била 100 години в Англия. Явно българската селяндурка и в Бирмингамския дворец да си пие чая остава българска селяндурка. Абсолютно не ме бъркат вашите коментари и подобни лайна, просто харесвам филма, реших да го изтегля и без да искам прочетох тъпотиите ти и ми стана неприятно. Дори специално заради теб изтеглих субтитрите, които не ми трябват, за да видя с собствените си очи тези неописуеми проспуки и грозни интерпретации в текста им, за които говориш. Жената се е хванала и в най-кратък срок е предоставила доста качествени субтитри на хора, които не разбират езика или хора с пропуски в езика. Кажи ми с твоя прост коментар как допринесе за по-приятното прекарване на потребителите на арена.

P.S.След като живееш в чужбина се предполага, че поне ще изкорениш явно дълбоко заложената си малоумност и липса на обноски.
published by Nikoleta_L на 2012-08-25 12:30:25
А сега, като говорим за групичка ето я!

vseizvestna, Petrow и maknol, вие тримата май се познавате, а?
published by Nikoleta_L на 2012-08-26 07:24:23
vseizvestna и maknol, Пичове засрамете се!

Да си на 40 години, да пишеш от 100 профила да обиждаш на " българска селяндурка", а да претендираш за морал и не знам какво.

Даже не мога да кажа, че това са детски истории, като вас.
Това граничи с деменция.
published by vseizvestna на 2012-08-26 16:09:58
Хайде сега пръскащата от акъл Николета да вземе да попита някой от модераторите за IP адресите на всеки от нас. Виж ти различни IP- та! Вземи млъкни вече, защото наистина се излагаш и показваш изключително ниска култура! Помня, че се беше зарекла, да не използваш повече въпросния сайт!
published by herkulles на 2012-09-07 12:26:18
Какво става, ще има ли други епизоди?
published by gh0sthunter на 2013-01-16 15:36:49
Утре излиза 11ти епизод по USA network :)
published by turnokopa на 2013-05-22 19:27:04
Както винаги модераторите липсват, прегледах 5 страници коментари с глупости и не открих една дума за филма!!!!
Ефекта да се заличи текста от модератора, като спам си е пак нов спам. Пак си остават 5 страници с глупости !!!
Изтривайте тези коментари моля !!! Включително и моя.