Приятелю, който и да си ти и с каквото и да се занимаваш! Ако можеше да не четеш през редовете сигурно щеше да забележиш, че никъде не е публикувано, поне не и от мен, че този филм е "класа".
Аз сто пъти повторих, че филмът е особен... особен... особен, ще спориш ли с мен за това? Не съм убеждавал никого, че той е класа. И не е зле, от чисто етично гледище, да не се опитваш да вменяваш на хората неща, които не са верни.
За да бъде разбрано обаче, че филмът е именно особен, той трябва да се гледа, както ти сам подчертаваш, от хора на определена възраст и с подходяща нагласа.
За твоите компетентности като сценарист не знам, и не ме интересува. Но ако разбираше поне малко от добро кино, щеше да знаеш, че количеството не винаги определя качеството, така че сигурно и компетенциите ти като сценарист не са големи.
Не се опитвай да се правиш на интересен, като ми спелуваш Кроненберг, защото в англо-саксонските езици думата, която ти се опитваш да спелуваш се произнася по много различни начини, но не и така. С риск да се на*ереш, ще ти кажа само, че думата със съответните произношения "бърг", "бург", "бюрг" и "бурх" няма общо с думата "берг", която означава "планина".
И аз не се правя на разбирач, нямам нужда. Прави си каквито искаш експерименти, аз не съм твърдял нищо от това, което ти се опитваш да ми вмениш!