ArenaBG
mobile spot 4
published by easternalien на 2007-07-20 22:58:31
Вашето мнение относно Korn-Untitled-2007-MST може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ozee на 2007-07-20 23:09:37
еха това нов албум на KORN li e ? Супер веднага го дърпам наи великата метал банда :thumbsup: . Евала на този дето го е качил.
published by aliceweed на 2007-07-20 23:16:38
Съвсем няма да си го сваля! Ама въобще (rock) (rock) (rock)
P.S. Дали не са ми любима група!!!!
published by ozee на 2007-07-21 00:18:12
И на мен са ми лиубимата грпа ама... се излагат много изневериха на стила аблума е буза от както HEAD напусна групата върви все надоло :thumbsdown:. Но все пак Jonatan e nombre 1.
published by Da_BizkiT на 2007-07-21 01:17:32
Niiiiiicе, но за жалосст съм съгласен с коментара на Ozee..... ама ще го чуем, може и да е добър :):
published by nakopile на 2007-07-21 02:12:13
ck
published by mihailtoshev на 2007-07-21 05:16:52
Слушах сингъла им Evolution преди около месец. Същият като миналия албумл Но все пак това е само 1 песенл Дано другите да са по-добре по-Korn.
published by sunnyv на 2007-07-21 07:32:20
И аз се израдвах като го видях, но след това го чух и мнението ми се промени !
Любимата ми група започна да прави ПОП МУЗИКА ????!!!
Мислех че предишния албум е било само някаква забежка но уви, става по-зле !!!
Много съм разочарован !
А ги слушам от 1994 .
published by nitenichiryu на 2007-07-21 08:06:41
То след първия го обърнаха на хип-поп :lol: Много късно си се усетил :cool:
published by SICdrunk на 2007-07-21 12:16:29
мен пък ми хареса. става, не е като да го захвърлиш без да го извъртиш няколко пъти. Е, не е като старите неща, но е по-добре от SYOTOS с пъти даже
published by Da_BizkiT на 2007-07-21 12:42:04
нз.... на мен See you on the other side май ми хареса повече.... с всеки следващ албум стават по-зле и по-зле... поне имам хубави спомени от концерта на 8-ми септември преди 2 години xD извода е - слушайте IN FLAMES !!! O:-
published by metal_maiden на 2007-07-21 12:49:50
Да, между другото новите In Flames наистина са за фенове на Корн - даже ми се струва че Андерс подражава на Джонатан...което не само че не е добре, ами е плачевно, имайки предвид историята на In Flames и албумите им преди 2000-та...ех, носталгия...:(Ама айде че стана офтопик...:|
published by metal_maiden на 2007-07-21 13:06:07
Това с Dee Snider е много тъжно...:'(От теб го научавам...но като се замисли човек, ако револшционни албуми, или дори песни, се пишеха ей така, нямаше да има легенди...
published by netdragon на 2007-07-21 13:25:36
bmf е много прав. KoЯn вече не са това което бяха (те за мен никога не са били толкова големи колкото гиг изкарва света...но лично мнение). Завъртя ги въртележката на популярната и комерсиална музика. Вече не мислят как да направят нещо стойностно или оригинално - интересуват ги само парите. Не са първите които поемат по този път...няма и да са последните. Просто така е в големия бизнес - когато някой бръкне веднъж в кацата с мед следващия път бърка още по-надолу.

А по повеод изказването на Dee Snider - това е самата истина колкото и изтъркано да звучи. Доста се тръби че Trivium били новите Metallica (или поне това което Metallica трябваше да са в момента). Еми просто няма как да стане - не може да сравняваш младежи родени в средата на 80-те задоволени от всичко с бунтарските рифове и текстове от първите три албума на Metallica. Против кво се бонтуват тия момци :lol: ? Парите ли им станаха много :lol: ?

Малко се отплеснах... просто исках кажа - KoЯn си изпяха песента както и много други групи за жалост :-/
published by netdragon на 2007-07-21 13:30:00
Между другото само на мен ли Evolution ми звучи като че ли слушам Evanescence само че Jonathan Davis вокал ?
published by metal_maiden на 2007-07-21 13:31:46
Даам, и аз чакам новият Arch Enemy...а In Flames отдавна престанах да се надявам, че ще се върнат към корените си, позьорите им с позьори...шведи да ми правят такава музика...направо нямам думи...ама както обичам да казвам, на кого са му притрябвали In Flames, когато има Dark Tranquillity, Insomnium, Аrch Enemy, Detonation, At The Gates (е да де, тях вече ги няма)...а да не говорим за младите скандинавски, и европейски като цяло, банди в този жанр...има толкова суров талант, там навън...В момента например слушам Amoral, много як мелодет правят, и си личи че са европейци...А Корн, като една от първите по-тежки групи, които прослушах, винаги ще имат особено място в сърцето ми, и точно затова ме боли като виждам накъде отиват, но...
published by NoPanic на 2007-07-21 13:42:57
Бахти... Никой ли не смята, че музиката трябва да се развива? Естествено, че КОРН не са КОРН от 95-та година. Естествено, че електроника. Естествено, че развиват. Естествено, че са все още номер 1 и ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ АЛБУМА Е ДОБЪР!

Трябва ви повече слушане. За разлка от много други групи, КОРН във всеки следващ албум са РАЗЛИЧНИ.
НИКОГА, ама НИКОГА албум на КОРН не ми е харесвал от първо слушане и това е така, защото и аз както всички останали очаквам да чуя нещо познато.

Съвет към всички - слушайте и не говорете. Нека времето покаже. Кажете си мнението, но не сега. Чуйте албума поне 5-6 пъти.

Имайте и друго предвид: Това е по-скоро експеримент. Не забравяйте, че освен HEAD и DAVID SILVERIA не участва в албума. Това прави 1/2 КОРН, тоест това е експериментален албум. Вероятно затова е и UNTITLED.

Бях фен на КОРН през 95-та, фен съм и сега. За мен те са си все толкова добри.
published by stype на 2007-07-21 14:13:10
:yoji::yoji: Абе който си е як фен на Корн, би трябвало да му харесва всичко което бандата прави . . . .

. . . и аз ги слушам от 90-те и всички тави издадени до сега ми харесват

published by stype на 2007-07-21 14:16:55
сега като се зачетах по-сериозно, единственото мнение което на 100% е вярно е това на NoPanic
published by NoPanic на 2007-07-21 14:46:34
Благодаря ти, stype. Надявам се и другите да подтиснат кофти чувствата си от първото слушане.
Да, по-лек е, но това не означава, че не е достатъчно хубав. Нека времето покаже, а през това време нека го послушаме.
published by alexandar002 на 2007-07-21 19:59:20
Имайки предвит, че по времето когато Корн дойдоха в България аз бях на 17 предполагам че и останалите им фенове са били на толко.За мене тази група е култова и трябва задължително да се чуе от един човек и да се слуша за период от време след което да се забрави тотално.Някак си всеки минава през Корн и продължава напред в музикалните си търсения (иначе става доста скучно да слушаш едно и също нещо не мислите ли?).Та и новият албум съвсем достоверно описва този преход.Явно и на тях им е омръзнало да свирят едно и също нещо и правят друго :).Както и да е те не са единственият пример -Рейдж агейнст дъ машин стана аудйослеив, ю ту също смени идейте си даже ако щете и дий пърпъл почна да свири фънк като за последно.Аз мисля че те трябва да си сменят името но те са си преценили все пак нали етикетът продава стоката?. Не ги съдете толко остро ако сте в настроение за такава музика слушайте ако не мммм ;) недейте.
published by nimmerweich на 2007-07-22 01:47:15
Изглежда много си падат по Nine Inch Nails, също както и Black Light Burns и още доста групи. Прекаляват с електрониката тея типове. Както и да е, за мен най-добрият албум им е Untouchables...с него трябваше и да приключат кариерата си. Насилих се да харесам предишния албум. Трябваше ми половин година да ми хареса, ама с този няма да се мъча. Ще си избера 2-3 песни най-много и ще си свиркам после blind
published by d1g1m0r7al на 2007-07-22 19:48:46
Албумът не е точно лош... Просто това е различна банда от онея коянци от 90-те. Аз лично никога не съм им бил голям фен и затова албумчето ми влиза ок, просто не трябва да подхождате към него като към нещо имащо повече общо с KoЯn от вокалите на Дейвис...
published by Falkenbach на 2007-07-25 12:53:45
Навсякъде в чужбина отзивите за албума са страхотни, както и моите лични такива. За разлика от предишния, който им беше най-слабия, този е наистина много добър.
Само в България ли сме толкова застояли, да искаме корн да повтарят, отново и отновно първите два албума 20 години....
Зак на синтезатора вкарва много атмосфера и меланхолия на моменти, барабаните са много разчупени и всяка песен си има запомняща мелодия, това вече не е ню метъл приятели, ако толковоа ви е мъчно за него, си пуснете някоя стара тава на лимп бизкит...
published by SuckMyDick на 2007-07-25 15:03:44
Лоша работа! Албума е трагичен !
published by tootooo на 2007-07-29 07:19:48
ем незнам мене си ма кефи нямя лошо:fun:
published by drum_sk8_er на 2007-07-31 14:20:46
da jivee internet!!!CD-to go pusnaha na pazara predi 2-3 dena i to za centralna evropa,a tuk ve4e go ima.EVALA!!!
published by ozee на 2007-07-31 21:44:23
Да това вече не е Neo-Mteal няма ги рифовете на 6 струнната китара на Fieldy. На мен не ми харесват няма я агресията и ряската смяна на стилове КОЯН бяха група която даде начало на нов стил музика от които бяга в момента
published by Izzy на 2007-08-01 13:21:41
Голяма крачка за KoЯn в правилната посока!

Тука много музикални критици нещо. Не е хубаво така, момчета, слушайте повече музиката, от колкото да и търсите кусури. ;)
published by DeTe_MayK на 2007-08-13 00:31:55
албума е страхотен, може би един от най - добрите.вярно по - лек е от другите, но както каза @NoPanic корн винаги са се опитвали да бъдат различни.наистина трябва да се слуша няколко пъти, за да се разбере...обложката е доста мрачна и брутална и се явява нещо като увод.текстовете са писани от джонатан, когато е бил болен (ако не сте забравили JD беше тежко болен от много рядко заболяване на кръвта - immune thrombocytopenic purpura.бил е на крачка от смъртта) и са много емоционални и лични.Според мен това е идеята ...а тези които не им харесва албума може просто да не го слушат, вместо да се правят на големи критици и да говорят че корн се разпадат
published by Jack на 2007-10-05 23:52:02
KORN :band:зверси както винаги :axe:
published by Niki4ko на 2007-10-14 19:26:29
Рифове на Fieldy??!?!?!?:D:?::wavecry:
published by pokerstrategy на 2007-10-25 00:51:22
Абе на тез картинките им вече на сатанизъм остро избиват. Се пак тва е музика не няква секта или филм на ужасите за да слагат такива глупости. Какъв е смисъла ? Да зарибяват 12 годишните по подобни садистични глупости ? Тъпо е.
published by CHINO_BG на 2007-11-16 12:59:06
рифове на fieldy и аз тва ша питам
не за друго но не бях чувал подобно "нещо"
обяснете 10x предварително
published by eric_cartman на 2008-02-24 01:12:05
KORN RULEZZz:):):):)
published by piofik на 2009-03-15 16:04:29
tova e nai iakata muzika
published by corey_kaloqn на 2010-01-17 19:21:09
:band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band::band: