ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2015-09-28 01:28:51
Вашето мнение относно Concert of Slavi Trifonov and Ku-Ku Bend (2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by glubox на 2015-09-28 03:02:03
Не става, рипнато е от стрийм записа на slavilive.com и разбира се липсва звука на половината Магьосница и половината Кажи на Майка си. Пълен боклук.
published by mirostone на 2015-09-28 09:40:20
Вместо да критикувате ъплодера за качеството, да бяхте откупили правата и да го бяхте заснели с превъзходното качество каквото желаете. По-скоро трябва да му се благодари за труда който е положил.
published by martinchako на 2015-09-28 09:51:36
Това е първият релийз на записа от концерта. Вчера бяха качили и по-добър на slavilive.com където нямаше проблеми със звука, но нямах време да го свалям...
published by miro_kn_ на 2015-09-28 11:18:31
На сайта www2.slavilive.com прочетох, че са имали технически проблем при живото излъчване и че вчера 27.09 от 21:00 ч. всеки който си е закупил код за достъп, може да гледа записа на концерта влизайки със своята регистрация в гореспоменатия от мен сайт, а записа се намира в секцията "Гледай на живо"
published by alex7220 на 2015-09-28 14:14:57
някой знае ли дали бтв ще го излъчват и кога
published by busko65 на 2015-09-28 17:27:46
голяма излагация,във армеец беше перфектно
published by d11111 на 2015-09-28 20:26:58
Как така се е прежалил някой да го качи ... такова затъмнение отдавна не е било. Благодарете на ъплоудера и си натискайте парцалите, защото и това нямаше да го има
published by fam на 2015-09-29 17:49:24
Супер си е.. Да, има роблем със звука ..да не само веднъж, има препокриване вкрая има изядени момени..н за нас дето не сме били там е все пак доста добра алтернатива да се чуе и види това шоу, а то си заслужава. Слави е много по- истински и спокоен отвсякога. Моето скромен мнение е, че този му концерт е супер личен. ПОздравления и хиляди благодарности за усилията да се качи тук концерта. Гледайте, слушайте и се забавлявайте..пък за критикарите и търсачите на идеално...ми то и да не бе валяло би било по- добре, ама ей- на валяло е... Браво за упа, браво на Арена и Браво на СЛави и Ку-ку бенд ;)
published by mcdc на 2015-09-30 12:43:21
Звука дори спира по едно време... дано Слави да си пусне качествен релийз, че и снимането на този концерт е под всякаква критика
published by dimmu666 на 2015-10-04 23:06:42
технически проблем Не става Пълен боклук
published by s7elio на 2015-12-24 12:34:51
супер, освен на живо, сега ще се насладим и на запис!
published by hristo8484 на 2016-01-18 21:00:06
Хора, оспокойте топката малко. Плуеници васхвали. Едни дават критика на повърхностно ниво, други защитават без да дадат ясно решаване на проблемите в торента на тези хора които плуят и така до никъде. Да всеки има своето право на коментар, но е лесно от компютъра си да рогаеш, да плюеш и даже да защитаваш без никой да те познава.
За това аз ще направя друго. Ще видя какви са проблемите с аудиото и видеото. Ако не са чак толкос генерални, може да се измисли нещо. Първо чета проблеми с аудиото: Ок, няма проблем. Има аудио от друг файл, който също има бъкове. Трябва да се види кое как може да се използва с програмите GoldWave за усилване и рязане и Vegas Movie Studio за синхронизация и рязане също. Може би пък да се получи. За мен е по важно видеото. Няма да е перфектно. Това е ясно, но вре пак- над 3 гб не е малко, така че ще го сваля и ще му видя генералните проблеми. Ако не са чак толкос много може да се заместят с малко по ло6о 4ествто но да ги има. И така , просто трябвА малко да се обърне и да се изпипат нещата. Може вече да е пробвано разбира се, но никой не пише за това и аз ще се опитам да видя какво ще стане. За това без да си го направил не трябва да плюеш а да се радваш, че поне има някакво копие. В арена армеец имаше проблеми с аудиото - много рихо. Бол копие но нито едно не ми хареса, но не плюх. Направих си това коеот желаех за запис. Сега всичко е наред. Ще погледна и това. Ако не става, оки живо и здраво, но ще опитам. А да плюч, не. Просто не ми харесва и продължавам на следващият торент. Ако всеки прави така, ще бъде малко по добър. Това е от мен. Не искам реплики, дуплики и какви ли още такива. НЯМА ДА ОТГОВОРЯ!
published by hristo8484 на 2016-01-18 21:41:33
Ясно, видеото е приемливо, но аудиото е с голям проблем. На всякаде аудито е еднакво. Не подлежи на обработка. Лично аз ще паза това голямо копие. 800-то мб копие не върши работа. Ако Слави измисли нещо през БТВ може да дотрябва. Ще има резане, това е ясно. Дано го пуснат някога и дано не одрежат тези части които са проблемни тук.

Чакаме!
published by hristo8484 на 2016-02-29 23:28:36
Браво, Слави излъчи без рязане. Много много добре.
published by spider_dinamic на 2016-06-01 08:00:57
Жалко защото хора като мен които не са били в момента в България а искат да изживеят момента няма да могат