ArenaBG
mobile spot 4
published by dargen на 2008-12-13 21:15:40
Вашето мнение относно Komicite.12.12.2008.SDTV.XviD-DargeN може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by dargen на 2008-12-13 22:10:37
Пуснии коментарцна още няколко торента и сигурно ще се качи само:grrr:
published by toma на 2008-12-13 22:50:26
Безумно скучно...и като гледам аудиторията им се състои само от малки деца, а те само за секс говорят. Долнопробно!!!
published by katinads на 2008-12-14 05:55:27
Доста си прав или права..Добре че беше моята съименница Катина с изпълнението на новата версия "Сбогом моя любов".Нещо свежо накрая.Но все пак актьорите са токлкова талантливи,че дори по-слабите сценки "минават".
published by jorogt на 2008-12-16 00:07:11
"Безумно скучно...и като гледам аудиторията им се състои само от малки деца, а те само за секс говорят. Долнопробно!!!" След този коментар мога да напиша: Мили ми Тома, като ти е скучно не се хаби да киснеш в "Арената" а ми си пусни "Планета". Като гледаш аудиторията, си мисли, че тези "МАЛКИ" деца са бъдещето на България и това няма нищо общо с рейтинга на предаването. Като се говори за секс, значи се има в предвид или здравословен секс или политика, което е много груп секс! След него винаги много боли и въпреки, че малко хора го практикуват, всички говорят за него. А що се отнася до определението ти ДОЛНОПРОБНО, мога да те определя като тъп, прост, ограничен СЕЛЯНИН, който няма представа от изкуство и още по-малко от комедийно шоу!!!!!!!!!!
published by jorogt на 2008-12-16 00:11:05
Мили ми Тома, като ти е скучно не се хаби да киснеш в "Арената" а ми си пусни "Планета". Като гледаш аудиторията, си мисли, че тези "МАЛКИ" деца са бъдещето на България и това няма нищо общо с рейтинга на предаването. Като се говори за секс, значи се има в предвид или здравословен секс или политика, което е много груп секс! След него винаги много боли и въпреки, че малко хора го практикуват, всички говорят за него. А що се отнася до определението ти ДОЛНОПРОБНО, мога да те определя като тъп, прост, ограничен СЕЛЯНИН, който няма представа от изкуство и още по-малко от комедийно шоу!!!!!!!!!!
published by to4nqka на 2008-12-16 17:53:57
Хареса ми :!:
published by fer0 на 2008-12-18 23:17:49
Многодобьр от мен:thumbsup:,благодаря.