ArenaBG
mobile spot 4
published by isuspm на 2014-11-16 03:03:53
Вашето мнение относно Klichko Pulev 15 11 2014 TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by one77 на 2014-11-16 09:56:34
Няма какво да се лъжен! Нашият си беше по-зле, още в първият рунд се видя. Въпреки това си го обичаме! Не могат да се отрекат и мръсните номера на Кличко
published by lo6koo на 2014-11-16 11:16:09
Нашия си беше жертва от всякъде. Или се е продал, айде сега всички патриоти да скочат, как това е невъзможно. Или си е просто много далеч от класата на Кличко ....
published by genesiss на 2014-11-16 11:17:16
Яде здрав бой нашия. Изпусна го в първи рунд. Тогава добре разклати Кличко, защо отстъпи назад, а не го довърши? Статично игра и загуби. Има много хляб да яде докато стигне класата на Кличко. Дано някога бъдем свидетели на 2ри мач между им.
published by nesso на 2014-11-16 11:23:46
на мен ми стана супер гадно като видях мускулите на кличко и сланинките на пулев.... :(
published by naturo на 2014-11-16 13:19:55
Кличко си е машина за съжаление!Дърт, отслабнал бил, но уви!И техника и сила в едно!По едно време почна да ми става жал за Кубрат, целият в кръв, а Кличко все едно беше тичал 3 км. в парка.
published by FF3 на 2014-11-16 13:35:20
Вие к'ви Бг сте бе?? За пари се бил нашия, трябва да си доста тъп за да кажеш такова нещо.. Ако беше за пари, нямаше да се състезава за България, а за Германия, защото там му предлагат къде къде повече.
Кличко би, защото беше на здрави игли преди мача, аз редовно ги гледам и 2-та и досега Владимир така корав не съм го виждал, толкова бърз и техничен. Взел е нещо здраво определено.
Допинг и това е!
Да живее България!!!
published by m1llen1um на 2014-11-16 14:44:47
Победа или загуба, Пулев ме накара да се чувствам горд, че съм българин! :)
published by greekuser на 2014-11-16 14:56:30
Пулев ми падна в очите след този мач. Не защото загуби, а защото се държа като п****а. Трябва да се отнасяш с респект към по-добрите, а не със злоба типично по български. Унижи не само себе си, а и България. Прави се на патриот, а се държи като последен циганин(какъвто всъщност си е)
published by flore на 2014-11-16 15:17:58
Положението ни е трагично, каквито са ни политиците, такива са и спортистите ни....
published by anorfis7 на 2014-11-16 15:28:59
в отговор на greekuser - за съжаление си прав
published by salep на 2014-11-16 16:22:56
пич ти играл ли си някога бокс-само ще ти кажа че когато противника ти е по висок с по дълги ръце и по бърз-тактиката е близък бой и да го мачкаш на въжетата или в ъгъла както направи негрото дето нокаутира кличко-кубрат направи точно обратното макар че от месеци му го набиват това в главата-въобще трагедия
published by slunce на 2014-11-16 17:04:26
Мисля, че Кубрат изгуби психологическата битка преди мача, която продължи около 2 месеца и дни преди мача достигна своя върх. Натрупаното напрежение в ъгъла на Кобрата се отрази в играта. Прави му чест, че осъзна и призна липсата на опит след двубоя. Респект за нашето момче, и вярвам един ден ще постигне мечтания успех с достоен противник. Колкото до "доктор" Китчко и неговия екип - както каза Кобрата - коментара е излишен.
published by trg на 2014-11-16 17:17:31
Да говориш за "мафия", след 3 нокдауна и нокаут по средата на 5 ти рунд, наистина трябва да си българин. Браво Пулев - българите продължаваме "напред" и все встрани !
published by 6510 на 2014-11-16 17:38:49
"Продължаваме напред"
published by trg на 2014-11-16 17:57:20
Вървял си един милионер и по едно време гледа пред него едно куцо куче.
- Здравейте, г-н милионер!
- Здравей, куцо куче!
- Как сте, г-н милионер?
- Добре съм, куцо куче. Ти как си?
- Добре. Утре ще участвам в състезание по бягане и ще спечеля.
- Как ще спечелиш, бе, куцо куче, нали си куцо?
- А бе, ще спечеля бе, г-н милионер, сигурен съм. Можеш да заложиш на мен.
Естествено милионера не повярвал на куцото куче и си продължил по пътя. Вечерта като се прибрал и заспал, сънувал как куцото куче печели състезанието. На сутринта като станал отишъл и заложил всичките си пари на него.
Състезанието започнало. Куцото куче стартирало последно. Минала една обиколка - куцото куче - последно, минала втора - куцото куче пак последно,...
И така куцото куче завършило последно. След състезанието милионера отишъл при куцото куче, умирайки от яд че е загубил всичко и дърпайки си косите. Едвам с последни сили успял да промълви:
- Какво стана бе, куцо куче, нали беше сигурно, нали щеше да спечелиш, какво стана?
- '*а ли му майката к'во стана!
published by n0k1a7a на 2014-11-16 18:23:11
може след мача да са му правили проба, но ако преди това е друсал като кон и се е изчистил преди самия мач? или тея работи не са ви ясни!!
published by FreAk_ на 2014-11-16 19:09:31
Кличко има 62 срещи а Кубрат има 20.. ко да играя!? Нормално е ония назобан украинец да победи :) Кубрат поне даде всичко от себе си и се би достойно.
published by torrentor на 2014-11-16 19:30:05
ДАВАЙ КОБРА, Обий ги на евровизията!!
published by djikins_r на 2014-11-16 19:55:51
Не е много по добър Кличко ,но в тежката категория я така ,който вкара няколко силни удъра печели . Нашия имаше шанс ,но ги пропуска тия леви крушета.
published by alekangg на 2014-11-16 21:32:01
Подуха го от бой кобричката, ще му държи влага
published by messershmith на 2014-11-16 21:36:56
Това е сега си остава никой.Преди 6 години това квартално гангстерче провали мач на брат си Тервел на едни олимпийски игри с крясъците и подскачанията около ринга.Заради малоумното му поведение съдиите дадоха на брат му наказателна то4ка.Много му знае устата ама като стане въпрос за боксиране... просто не го бива.Слаб боксьор с много самочувствие.Поредният.
published by akula9 на 2014-11-16 23:33:01
Щте трябват повече тренировки за тази лъжица.
published by CizliniZ на 2014-11-17 01:06:44
Добре обобщено от всякъде - кличко има повече опит, възможности, самочувствие и т.н. М/у другото коеф. бяха 1.15 Кличко на 7.00 за Пулев. Всички видяхме какво всъщност са кличко /явно всички сме подлъгани по симулативните мачове преди това за пари/. Двамата брята имат общо близо 70 12-рундови мача и само 3-4 загуби и при това без нокаут. Пулем гледам, че е имал 6 12-рундови преди тоя мач. А иначе, за който не знае и не следи новините, Витали е кмет на Киев, а Владимир го готвят за президент /америка/, така че за нещастие нашия е един палячо в очите на кличко и само от уважение, опит и близък народ не се е изказвал по-нагло. Мач м/у Пулев и Кличко нема да има защото кличко нема да загуби мач преди да се откаже. Пулев да тренира и да се бие за да дорасне и достигне до 2ри бой за СТ и спечели. За малка и незначителна на световната карта страна и това е много. Иначе думите на кубрат са страхотни, но не трябва да се удряме в гърдите с нашата история, а да работим здраво и да се развием като страна: тогава другите народи ще говорят това което сега казваме, а ние просто ще се подсмихваме.
published by enis378 на 2014-11-17 03:23:39
Вижте 4-ти рунд 1:12 как Кобрата като разклаща Клечко, му помага да се задържи прав след като го натиска на въжетата ........ просто няяяяяям думи ,вместо да се избута на дистанция колкот да излезе от клинча и веднага да го почне преди да се съвземе , точно както Кличков направи 2 та нок.
published by wdwdwd на 2014-11-17 10:13:08
Гледал съм всички мачове и на Пулев и на Кличко. Разликта между двамата е от земята до небето. Занимавал съм се 4 години с бокс и казвах на всички,че кличко ще го спука от бой и всички казваха,че не съм българин. Какво българско има да казваш истината???
Още повече съжалявам,че бях да гледам мача на живо и дадох толкова пари да гледам излагазията на кобрата.
Чудя се още повече на пулев къде скача на този багер за убиване на хора и още повече се чудя на хората около кобрата къде го пускат да се бие с Кличко.
Резил за кобрата,пълен резил и ако беше го ударил 2 или 3 пъти нямаше д ме е яд,че съм дал толкова пари да ходя.
И не пишете глупости за допинг,ръкавици,мафия и т.н.
published by trut33 на 2014-11-17 14:42:47
Допингът не може да те направи по-добър боец.Кличко си беше класи над нашия.
Дано си е научил урока,и дано да продължава да ни радва на ринга.
published by stelta на 2014-11-17 19:03:39
А дали не отложи срещата Кличко, защото неможа да се изчисти от химията навреме ;) И в същото навреме разваля режима на нашия човек! Но няма как - този спорт е като в политиката...мръсна работа!
published by Vant на 2014-11-17 19:03:52
Истината излезе наяве. Грешна преценка , грешна тактика- слаб резултат. Кобрата ще си направи съответните изводи. Нека следващите секунданти на Кубрат да са по-компетентни!
published by ivanov_fidus на 2014-11-17 21:14:13
Като не си българка, какво се вълнуваш и се опитваш да коментираш изобщо нашите политици или спортисти. Точно такива като теб са срам за България. Извини се и/или изчезни ! Кубрат е велик българин и без значение резултата, той накара много хора по света да открият, къде се намира България.. Само уважение към тоя човек!
published by jorro_bg на 2014-11-17 22:28:48
Пулев получи 5 рунда подарък от Кличко. Иначе голямо постижение за България. Щеше да е по-добре Кубрат да си бе спестил неуважителните коментарите преди мача - все пак Кличко е боксьор който ще остане в историята на бокса
published by SieKieRra на 2014-11-17 22:52:54
Според мен Кубрат трябваше да падне за да стане по-добър! Не може да излезеш срещу Световния Шампион и да играеш без гард! Сигурен съм че след някоя друга година Кобрата ще мачка наред.
published by dogi на 2014-11-18 00:03:38
Този торент по-добре в категорията "comedy" го сложете.. :-)
published by FF3 на 2014-11-18 02:40:39
Кличко-тУ се беше изпотил здраво преди срещата и 2 години отлагаше мача. Взел е много якИ стимуланти и след мача те са изчезнали в тялото му. Има много такива, като не знаете се поинтересувайте..
И сте големи хейтъри да казвате и 1 лоша дума за Кубрат. Това трябва да сте бедни души и с гниещо мислене, което води до текущото състояние на България - мизерия, наглост, безочие, алчност, омраза и все такива гнусотии, където ги няма в Англия, Германия, Сащ и т. нат., и затова избягаха над 2 милиона Българи там на спасение...
После политиците били виновни, ами те да не са паднали от Марс, бре ?? Нали от народа идват.. Не са виновни политиците, а самите ние като нация и мислене. АКо мисленето се промени ще се промени всичко - успехите на Кубрат ще дойдат, ще има стачки, ще се подобри икономиката, заплащането ще се вдигне, ще има реформи.. Ама така с хейт и омраза към един велик Българин се самоизяждате . Стискайте там палци и се молете за човека, нищо друго не е искано от вас, а вие ама той така , той иначе - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
Кубрат е българин, Кличко не е и е мафиот на всичкото отгоре! Така че подкрепяйте винаги българското и да патриотично е, щом плюете Кубрат , все едно плюете друг велик Българин - Васил Иванов Кунчев. Той не е уважавал например турците въобще и него ли ще вините?
Осмислете се малко хора....
published by ecology на 2014-11-18 11:24:22
Да заебава Германия и да ходи да се подготвя в Сащ!
published by silvia8303 на 2014-11-18 14:17:48
ако беше спечелил кобрата нямаше да го плюете нали щяхте да се тупате в гърдите че е българин
published by neostoev на 2014-11-18 18:00:25
Мача си бе абсолютна трагедия за Пулев ... като толкова време му бягаше Кличко и като се срещнаха накрая ... какво ..... безсмислени високопарни думи от страна на Пулев..... толкова време плюене за 5 рунда.
published by fizalia на 2014-12-16 16:52:34
ами мача можеше и да не е трагедия но зависи каква е договорката за самата среща на парво място е това а това решават други хора които дават парите Друк е вапроса дали ПУЛЕВ има вазможност да победи Кличко И отговора е ДА има има но със удари и без да се открива така явноо чак руснаците казаха че е страшно силен боксиор и не прави удари до сега КЛИЧКОне е имал толкова силен противник можеПУЛЕВ ДА БИЕ АКО НЕ ИГРАЯТ ПАРИТЕ ми завележете да вземем 3 те рунда има само по една атака която е успишна просто скапо платено шоо за вадене на пари за жалост от както парите са заиграли не можете да кажете кои е по добър спортис за жалост а това че някои б
ългари оплюват санародниците си не им прави чес това ви го пише грък