ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2013-01-12 12:06:21
Вашето мнение относно Les Misérables може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by pimeto на 2013-01-12 14:21:06
Ебаси братче! Разбирам, мюзикъл, ама нужно ли е всяка реплика да я пеят, ебаси! Tова не знам дали е пеене точно но в един момент втръсва. Язък, такъв актьорски състав, такава атмосфера от декори, костюми и насрано от постоянното "пеене".
Ама Холивуд си го номинира за всякви награди и вече е "класика"
published by soundfreak на 2013-01-12 15:51:05
Човек трябва да очаква вече всичко от Холивуд!
published by assenort на 2013-01-12 16:35:59
Благодаря за торента.

Офф: Лично за мен това е най-голямото филмово разочарование през 2012. Този филм заедно с Ана Каренина ги очаквах с голямо нетърпение, и в двата случая - total letdown.
published by botev1921 на 2013-01-13 01:19:37
Боже мили, тук коментират най-големите кретени в историята! Нужно ли било в мюзикъл всичко да е пеене. Абе, Пурко, ако не е пеене мюзикъл ли ще му викат, бе? Това е много точно прехвърляне на театралния мюзикъл върху кинолента и е наистина уникално изживяване. Като човек, гледал няколко пъти МЮЗИКЪЛА на сцена, мога да кажа, че наистина ефектът, който Макинтош търси е постигнат на 100%. Ръсел Кроу не може да пее, но то и Пиърс Броснън не можеше в Мама Миа. Шокиращо е, че филмът не получава номинация за режисура, защото там е много силен, а близките планове са смразяващи. Жалко, че янките ще дадат оскара на бозата Линкълн, но след близо 3 години чакане, аз съм напълно доволен от крайната продукция и това, което обещаха на 25 годишнината на мюзикъла, която посетих в Лондон е факт! БРАВО!
published by fory_slava на 2013-01-15 00:47:33
С теб съм botev1921. Уникален, невероятен, разтърсващ, пленяващ... Принципно не си падам по мюзикъли, но мога да кажа, че филмът е брилянтен, а актьорският му състав и невероятното изпълнение на всеки един от състава просто предлага наситено с емоции преживяване... Отплеснах се... Относно Ръсел Кроу - поклон му правя, направо ахнах от актьорската му игра, не съм и предполагала, че би могъл да направи такова изпълнение, въпреки че съм му фенка.