ArenaBG
mobile spot 4
published by roniko на 2012-02-29 14:48:39
Вашето мнение относно Capitalism: A Love Story може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by roko_n на 2012-02-29 16:35:40
Абсолютно съм съгласен. У нас има толкова много примери да се документира и анализира, да се задават въпроси по развитието на страната. Но няма нито документалистика нито разследваща журналистика. Няма смелост и дълбочина на разсъжденията. Май няма и нужда. На хората има дай чалга, забавления и веселба...През просото ...
published by salep на 2012-02-29 15:26:31
маикьл мур е велик-кога ще се появи бьлгарин да направи такьв филм и за нашия- фалшив капитализьм(по сьветски модел-дето вси4ко е монопол от бивши комунисти)-ми то по лесно е да правиш сериали за джаро-маро-дето да им се радват дебилите.
published by niagara на 2012-02-29 19:16:20
ммм да.на пълно сте прави пичове 10X за ъплоудера.пускайте още такива филми а ние ще казваме на който се интересува къде да ги намери.защото повечето хора са невежи по тези проблеми,а пълноценно инфо не се намира лесно.
published by JoniDSH на 2012-02-29 22:14:22
salep - То май и по американски образец капитализма доста куца. Явно е необходима основна промяна на строя;)
published by wiraqocha на 2012-02-29 22:33:18
Филмът е доста интересен и пресъздава не само проблемът на американците бих казал та дори от световен мащаб дори нашата държава не прави изключение което е най лошото та и аз не се различавам от хората в филма опитах се да си купя жилище е купих си уж с фиксирана лихва та ми го забиха два ката лихвите се увеличаваха осъзнах че ще платя доста измъчени лихви за моя бюджет та на всичкото отгоре дойде и "кризата" почнаха съкращения в фирмата която работя уплашен да не ме уволнят продадох апартамента но все пак най лошото все още не се е случило да ме уволнят но пък тази сигурност липсва не знаеш утре дали си на работа или си уволнен та един млад човек да създаде семейство в днешно време направо си е непосилно а държавата никаква я няма!!!та търпението ми се изчерпва и се замислям доста сериозно и аз като другите ни сънародници да избягам от тук и да си търся късмета някъде другаде,защото тук алтернатива голяма няма.Благодарности на ъплоудера за каченото образователно филмче да се надяваме че повечето незаинтересовани млади хора го гледат и отделят от ценното си време да го гледат заслужава си защото все пак от нас зависи бъдещето на тази държава надявам се един ден всички ние променим всичко това до по-добро и нашата държава най-накрая изплува от блатото и да заживеем ние Българите в собствената си държава за в бъдеще поне малко по добре от сегашното време
published by mihaelastt на 2019-08-10 21:04:51
seed pleaseeeeeee