Аз лично преди 6 месеца си взех лаптоп, поне 3 пъти по-бърз от настолното ми PC и реших да се порадвам на игричките, за които преди можех само да си мечтая да подкарам на щайгата(така успях например да се докосна до магията, наречена Mass Effect:D). Аз съм на ХР и честно казано озорих програмистите в магазина да ми сложат ХР (лаптопа по фабрични настройки за Linux, но не ме питайте как са успели да го направят, само ги питах дали е възможно и го направиха) Сори, идеята ми беше че избирам да съм на ХР от, ако искате я наречете, схема "минаване между капките" защото ако сте забелязали в изискванията за игрите има разделение за ХР и за Виста и за Виста изисква малко повече рам памет например. Наистина много се разочаровах като свалих играта и разбрах, че няма да се играе на ХР но не виждам и смисъл заради едната игра да сменям уиндоуса си. И без това си представям през колко кръга на ада са минали програмистите в магазина само и само да подкарат хр на лаптопа ми :)
За играта изгледах всички клипове, 6+ и 6+ за усилията на ъплоудъра. На късметлиите пожелавам приятна игра и поне ако не се появи друга причина, по-основателна заради която да си сменя системата, възможно най-благородно им завиждам :)