ArenaBG
mobile spot 4
published by oldboy на 2009-01-04 10:47:38
Вашето мнение относно A Woman Under the Influence може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by oldboy на 2009-01-04 10:52:19
Приятно гледане. :)
published by fellini на 2009-01-04 14:56:05
Yessssssss!!!!!!!!
published by V79 на 2009-01-05 05:09:34
Егати! Вие направо убихте рибата с тоя филм. Преди време го имах на VHS, но някакви "приятели" на които я бях дал за да гледат втория филм на въпросната касета, ми я завлякоха и така и не я видях повече. Филма си е направо класика.

БЛАГОДАРЯ!

п.п. Качвайте повече такива стойностни филми, щото напоследъх има голям вакуум. Почити не се сещам за стийностен американски филм сниман през последните пет - шест години, или ако има, то е само в подкрепа на твърдението че "изключението потвърждава правилото" .
published by mavruda на 2009-01-06 09:52:09
Има стойностни филми : "Spiderman"1,2,3. Batman12345678, Всички дето завършват на man и нинджите. :fun:
Като се позамисля в последно време предпочитам да гледам точно такъв тип филми, макар да не харесвам особено Холивудските крадливи продукцийки. Отдавна не харесвам българското кино с неговите ръмжащи, стенещи при изнасилване персонажи, японското кино ми беше фаворит за няколко години, последните филми обаче леко ме отвратиха и от него с измислените герои, минах на корейско. Засега съм там. Ки Дук рулз.:thumbsup:
published by cinec на 2009-01-06 16:56:11
Благодарности за филма! Касаветис е режисьор който е създал уникалнни произведения в стила на тъй нареченото "синема верите" Актьорските изпълнения са покъртителни! Ще бъде много интересно ако някой преведе и филми като "Faces" и "Shadows"
published by red sonia на 2009-01-07 00:12:43
Благодаря за бързият сийд,досега не съм теглила толкова бързо,много благодаря.Надявам се филма да ми хареса-все пак какви имена стоят там:thumbsup: