ArenaBG
mobile spot 4
published by pgm на 2013-06-01 11:43:29
Вашето мнение относно Jack.the.Giant.Slayer.2013.720p.BRRiP.XViD.AC3-LEGi0N може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by l33t на 2013-06-01 14:49:55
Пръв! Кажете моля ви как е филмът. Добър ли е или поредната боза?
published by hipigore на 2013-06-02 10:21:51
faxwax Ти в ред ли си? И кой е този велик филм, за когото не съм чувал....Понеже има един от 62-ра, който е пълна простотия и за друг не знам....По темата са пускани приказки.... за Джак и бобеното зърно обаче... Отделно книгата се казва Jack the giant killer...Така, че преименувайки го може да си заснемат каквото поискат!
И след това идваме до втората част от коментара ти..... Да не би Арена да са заснели документален филм по тема, който няма нищо общо с фактите описани в някакъв документ еди кога си примерно....
Изказването ти е не на място.

Що се отнася за филма бих казал, че е получил доста сполучлив....Можеше да заснемат филм съвсем за деца и тогава не би бил интересен....Но добре, че е заснет леко по-мрачен..... На мен ми хареса много.
published by feia на 2013-06-03 14:44:09
На мен също ми хареса, разтоварващо фентъзи с елементи на комедийка. Освен това Юън игра супер!
published by bodilka на 2013-06-03 16:47:40
Филмчето е супер!
Много свежа приказка, разказана по приказен начин! Ако търсите дълбокомислие, дръпнете си нещо друго!
Жанр приключенски, много действие, влюбените хлапаци не досаждат, има и доста гадорийки - харесва ми!
Дейстивията на на героите са смислени и обосновани - нещо, което не мога да кажа за много други далеч по-прехвалени филми!
МакГрегър е просто отличен като началник на кралската гвардия - нито веднъж не направи нищо тъпо - евала на сценаро-режисьора за което! Хубави ефекти, гигантите са грозни, гадни и жестоки, обаче изобщо не са тъпи - супер!
Самосиндикалният героизъм е ловко прикрит зад чувството за дълг и мисълта да се постъпи както е правилно - за което отново благодаря на сценаро-режисьорите!
Джак и принцесата са леко досадни, но все пак са влюбени тийнейджър-и, какво да ги правим, но е в рамките на допустимости (далеч по-нетърпими съм виждала)
С две думи - филмчето е готино, динамично, има добри ефекти, действието се развива смислено, приятно е за гледане, разтоварва!
От мен - 6.5! Мерси на ъп-а!
published by justlivehigh на 2013-06-07 02:37:36
Филмчето е супер!
published by fikibre на 2013-06-11 00:34:00
Really great movie!