ArenaBG
mobile spot 4
published by anton_angelov на 2011-09-01 13:47:26
Вашето мнение относно Iztochni piesi може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by mali15 на 2011-09-04 20:35:14
Това не е филм за тези,които обиновено свързват киното със забавление.Това е филм за реалната действителност. Филм,който само може да те радва,че е направен от българи.Филм,който има спечелени 9 международни награди. Силно го препоръчвам на ценителите на стойностното кино!
published by the_psycho на 2011-09-03 14:09:15
абе пораснете малко, изгледайте 1000-2000 филма (като поне 30-40% от тях не са американски) пък тогава тръгвайте да ми се пените по форумчета и торент-сайтчета
ама наистина - ей сега се сещам, имаше нещо като енциклопедия/каталог "1000 филма, които трябва да се видят" (или нещо такова). та, намерете си го това, вижте колко от тях сте видели и колко въобще не сте чували :)
рядко паля на форумните разбирачи, по принцип ме забавляват коментарите; тоя път е изключение
и един съвет - не е важно да си свалиш нелегално филма, да го прегледаш просънен и предубеден и първото нещо, което да направиш е да влезеш там, откъдето си го свалил и да се направиш на отворен с някви необосновани коментари/нападки и т.н.
вниквайте в киното, като изгледаш филма си задай въпроса "какво означава тоя филм, какво искат да ми кажат авторите?"

аре стига съм си губил времето, със здраве! :cool:
published by nko на 2011-09-03 13:58:39
@Piker - идея имаш ли какво се крие под тези усмихнати лица?!
Да, филма не е върха, а реалността. Да, прав си че да нарисуваш младо и усмихнато красиво момиче е хиляди пъти по-трудно от сбръчкана стара жена....поне на външен вид. Вземете да мислите малко, а не да гледане опаковките на всичко.
Това дали нещо се прави с пари или без - не е от значение. Властелина е правен с стотици пъти по-малко пари от колкото е трябвало и е станало. Батман - Черния рицар е правен с предостатъчно и пак е станал...
published by piker на 2011-09-03 10:46:38
Нашите кинаджии са бездарни, скучни хора, които си мислят че да снимаш мудна скука е визше изкуство. И ще си запазя това мнение, докато не се появи бг филм на който да ме заболи коремът от смях като TAXI примерно. Защото ако мога да си позволя паралела - всеки художник знае (а и Карбовски и той), че да правиш портрет на сбръчкани баби и разни орки е лесно, докато на красиво ведро момиче - не е.
И не ми говорете че тя действителността била такава. Улиците са пълни с усмихнати хора, не е като да живеем в Сомалия.
published by Unity на 2011-09-03 08:38:34
Страхотен Български филм.:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by izvunzemen85 на 2011-09-04 01:43:54
По трагичен филм не бях гледал...целият живот в филма е представен от бира...софийски утайки които се напушват...всеки хванал камерата и давай...то така не става..и от къде ги изкарахте тея актъори бе....
published by award на 2011-09-04 01:17:42
Филма е много добър ! НО ... това не е действителноста, по скоро филма е малка част от нея ! Като цяло страхотен български филм, Христо Христов е в перфектната роля, личи си, че играе себе си. Лека му пръст на човека !
published by xenos2 на 2011-09-03 23:39:50
Това е един от малкото добри български филми в последно време. Заслужава си отделеното време. :punk:
published by purevil на 2011-09-03 02:08:45
veseling, трябва да те направят рекламно лице на Бургас :lol:
published by vandalyt на 2011-09-02 12:23:12
Филма е уникален, радвам се че е има хора, които правят такива продукции. Това е реалния живот и не само в Бг. Тези на които не им харесва да продължават да живеят е заблуда и да си мислят че всичко им е наред, а душевно всищност да са мъртви.
published by anton_angelov на 2011-09-03 15:59:08
[color=orange]Английски субтитри съм добавил в торента- в папката при филма са.[/color]
published by O883331501 на 2011-09-03 15:19:11
Subtitles English: in torrent
published by Shadow_Wolf на 2011-09-03 14:52:40
Възможно ли е някой да направи английски субтитри?
published by aruta4 на 2011-09-02 14:39:04
Филмът е направен добре, става за гледана, но е политически "коректен" - тази история с питекантропа националист, бития турски бизнесмен, който е за мир и други такива, са много изтъркани клишета от сегашната псевдо демокрация. И българите не сме чак толкова прости и наркотизирани колкото ни представят, но като един частен случай на наркоман, става, добре е направен. Аз бих желал да видя повече положителни филми, където българите да се представят с техните добри страни, а не само да гледаме простащини. Но има някакъв напредък в българското кино, определено.
published by ELEPHANT69 на 2011-09-02 14:37:11
Филма е много хубав недейте да го оплювате много се разчуствах като го гледах и тва момче е по истински случай и умира от наркотици -_-:-/
published by the_psycho на 2011-09-02 13:20:58
най-силния български филм от последните десетина години
published by bratvat на 2011-09-02 10:27:35
Невероятно тъп филм!!! И проблемът не е в това, че е мрачен. Няма сюжет, няма нищо. Нищо не се случва! Препоръчвам силно да не се гледа!
published by LP_ninety-two на 2011-09-02 09:35:14
Хора какво да ви кажа... Вие отричате истините на живота. Тоя филм показва ежедневието на толкова много хора, а на вас ви се гледа нещо научнофантастично явно. Гледайте "Пътеводител на галактическия стопаджия" тогава!
И не бил видял нищо положително. Положителното беше самият опит на героите да избягат от останалите отрицателни. Положителен опит беше помощта им. Положителен опит бе заминаването на Ицо, защото изпаднал в безизходната ситуация, той спира да ходи и се учи да лети. А вие, хорица, надявам се да схванете някой ден филма. :)
published by voco на 2011-09-02 09:09:30
Мрачен филм. Прелива от песимизъм и безисходност. Изгледах го от любопитство, за да видя накъде върви българското кино. Не ми остави нищо позитивно, за което да се хвана и да си кажа: добре бе, нашите направили нещо свястно. Трия и го забравям..
published by MeDuZa на 2011-09-02 01:25:26
Не съм гледал този филм,но съм сигурен ,че съм напълно претоварен с песемистични Български филми в последните 20 години,а не съм песимист,явно след убийството на Георги Парцалев (убит от комунистите) няма надежда за нещо свежо и позитивно в Българското кино!
5 за напъна и създаването!
0 за реализацията - писна ми от сивотия и отрицателност,ще гледам Мистър Биин :) 8)
published by b0g17o на 2011-09-02 00:43:07
Малко или много всеки филм е копие на нещо. Ако само това и осраните улицие е проблема значи не е толкова лошо. :)
published by Hogfather на 2011-09-02 11:02:21
Ако режисьорът и сценаристът на това нещо са над 5 годинки, няма да е лошо да сменят попрището си... Киното не е за тях! :D
published by mitio_ha на 2011-09-11 01:14:06
филмът върви от нестандартен писък на отчаяние към надежда, хареса ми
published by sportqgatabe на 2011-09-01 21:10:02
Много добър филм,но може ли да помоля да качите и Hangover II с добро качество.Тук го има,но е баннат торента.
published by anton_angelov на 2011-09-01 19:55:37
[color=orange]В сайта има рилийз DVDRip 1.71GB. Bannat е, но в коментарите ще намерите как да го изтеглите. Лично аз не намерих други рилийзи освен тези двата. Но не съм се и задълбочавал в търсенето си.[/color]
published by aladinko на 2011-09-01 18:57:39
Защо българските филми излизат задължително ЕДИНСТВЕНО на най-нааканото качество? Предполага се, че за бг филм повече от 700МБ не трябва да се хАбят?
published by dragob на 2011-09-01 19:01:06
Ужасен филм без сюжет...уважавам българското кино, но този "филм" го изгледах супер трудно с надеждата все нещо да се случи в него, но това така и не стана.
published by brutalnoise на 2011-09-01 15:53:54
Много силен филм
published by LP_ninety-two на 2011-09-01 15:31:32
С удоволствие ще гледам! Благодаря!
published by ffbg на 2011-09-01 15:42:31
Хубав филм! Имам го на ДВД. А някой да знае кога ще излизат Love.net и TILT?:)
published by skalata на 2011-09-01 17:36:09
Познавам лично човека който създаде филма,евалата 101% реалистичен.
published by fogost на 2011-09-01 14:17:20
Благодаря!
published by Harvester на 2011-09-01 15:11:12
Най-добрият и силен български филм от години насам.
published by Hogfather на 2011-09-02 22:18:36
Това, че "нещото" е базирано на действителен случай или, че показва "реалният живот", не го прави по-хубаво.

Ако това е лицето на българското кино, да не говорим за хвалебствените слова в стил "най-добрият български филм последните Х години", не съм сигурен, че трябва да имаме такова...

Все пак се надявам, че нивото не е това което е показано във въпросната творба (не заслужава да се нарече филм)!

По давдесетобалната система - слаб 2-!
:P
published by nko на 2011-09-02 20:02:03
Лапенца - филмите са изкуство, а американските бози в които има сценарий, екшън и всичко е перфектно са просто промивки ставащи да си загубиш не чак толкова много времето.
Филма го гледах преди година може би и съм си го запазил... Това е кино, а дали е "политически коректен" - кой гледа това, когато разглежда съдбата, а всичко във филма е просто някакъв образ на идеите...
Гледайте и "Стъпки в пясъка" - още една истинска история, отново изпълнена на моменти - не перфектно, но...
published by Veskou на 2011-09-01 17:32:21
Не струва! :thumbsdown:
published by lordico на 2011-09-02 18:55:01
Още като видиш претенциозното заглавие и трябва да бягяш с писък от подобен филм. Такъв като главния герой си го имам на живо и подобните му трябва да се лекуват, а не да се толерират с подобен филм. В крайна сметка какво излиза, че е хубаво да си търтей.
published by Horiffy на 2011-09-02 17:19:26
това нещо не бих го нарекъл филм. Много е зле и тези на които им харесва трябва да са от екипа или рода на екипа :lol: Липса на сюжет и отвратителен монтаж например героя излиза от тях с едни дрехи, а долу от входа с други и да не говорим за дългокосия мангал - шеф на скинове направо смех голем:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by jazzzzy на 2012-03-01 03:03:11
Обожавам този филм! Камен Калев не може да ме разочарова никога. Уникален сюжет, сцени и игра на актьорите.Гледала съм го още през 2009 , когато излезе и все още не спирам да го гледам!Просто в този филм има някакво специално чувство, потайна енергия, която те кара да зяпнеш в екрана и да мислиш върху всичко , да изпаднеш в транс и да се отвориш за неизвестното. Който не го е гледал, да го сваля веднага и да му се наслади!
published by mott на 2013-01-25 03:56:00
Много истински и реалистичен. Въпреки, че е драма имаше 2-3 момента, от които спечелих още няколко минути жовот! :) Благодаря за което! (6) от мен.
Да не го гледат индивиди, които не умеят да разсъждават!