ArenaBG
mobile spot 4
published by Murrypurry на 2013-12-22 01:53:15
Вашето мнение относно Exam може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by marto_lazarov на 2013-12-22 02:39:10
Много добър филм! Не е от високобюджетните глупости, но е поучителен и много увлекателен. Доста напомня на сериала "Persons Unknown", който горещо препоръчвам на всички, които харесат/харесват филма (сериала е miniseries - завършени 13 епизода).
published by mavrud44 на 2013-12-22 23:00:42
Великолепен филм за всеки, който иска да предизвика интелекта си. 8 персонажа в 1 стая за 80 минути с един единствен въпрос - КОЙ ще го отгатне и остане до края. Чудесен трилър, доказващ, че времето е абстрактно и НЕточно понятие, а най-важни остават детайлите. ;)
published by saimann на 2013-12-23 10:04:02
Наистина един много стойностен филм...доказано неведнъж, че и с малък бюджет може да се направи нещо качествено.Един от любимите ми филми и го препоръчвам на всички. Весели Празници :)
published by inoxydabl3 на 2013-12-24 20:45:06
Не ми хареса изобщо. Започва добре, към средата започва да става скучен и краят е супер глупав и измислен. Няма никаква логика във филма ако търсите такава, единствено тоя който го е написал явно я е намерил. Доста децки, на някой тийнейджър би му харесал сигурно защото ще си каже "ей глей к'ви умни хора тряя да мислиш различно бляблябял". Напълно разочаровън съм защото видях кометарите и мислех, че филма е стойностен, но се оказа простоват. Дави кажа честно от тоя филм единствено ме заболя главата да мисля и да се опитвам да намеря нещо логическо във целия филм (занимавам се с логика и работата ми е да мисля логично), но просто има толкова дупки и особенно краят пак казвам, напълно разочароващ, можеби съм само аз, но очаквах нещо повече от ефтин тип "да си наместим нещатата както ни е удобно" край с малко повече смисъл. Давам му 2/5 само заради доброто начало. Приятен ден :)
published by cmage на 2013-12-30 18:03:10
На мен лично ми хареса въпреки, че бях настроен негативно ... Препоръчвам човек да го гледа и сам да си състави мнение ...