ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2012-07-03 11:03:47
Вашето мнение относно Exit Humanity може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by pliskin на 2012-07-04 14:44:36
Ох!Няма да коментирам превода на заглавието Exit Humanity,нека се срамува преводачът.Впечатли ме резюмето:
"Млад мъж се бори за своето оцеляване в следствие от смъртоносна епидемия от живи мъртъвци по време на Американската гражданска война."
Ма то много интересно!За жалост действието се ограничава само в някаква си гражданска война...Ех!Можеше да се помисли по-мащабно.Очаквам продължение Exit Humanity 2-Първата световна война,че и Втората после!
А за Великата Октомврийска Революция,направо комичен сериал може да се направи: Exit Humanity going to USSR.
В него Ленин е зомби и атакува Петродворец на крайцера Аврора,който е маскиран,като летящият холандец!
Супер!
published by brankox на 2012-07-04 20:05:37
Зомбитата са на върха на хранителната верига и винаги ще бъдат там , докато не изчезнат всички хора на земята ....защото зомбитата ядат хора , а хората ядат всичко друго , естествено че винаги е имало зомбита в всички воини , пускали са ги след като са загубили в някоя битка , някои шпионин намира мястото и пуска в труповете им специални извънземни червеи влизат в мозъкът на умрелите и се храни , докато не изяде целия мозък , после подава нещо като кръв (извънземна) от мозъка към сърцето - оттам всички кръвоносни съдове която да може да поддържа сърцето и всички органи , зомбитата стават по силни от върколаци , по силни и бързи от вампири и могат да ходят на слънчева светлина и да виждат в тъмното, след като тези зомбита се развихрят и унищожат страната агресор , те стават министър председатели и президенти на тази страна и вече имат достъп до всички морги и имат достатъчно пресни мозъци , че да живечт вечно (зомбитата са и безмъртни , ако има достатъчно мозъци)
published by brankox на 2012-07-04 20:07:09
затова има един израз "вятър го вее като зомби на бял кон , с цял чувал пресни мозъци на хора "
published by iko85 на 2012-07-04 20:24:36
гледах го преди 2 седмици и филма е нискобюджетен, със няколко актьори(без да броим зомбитата), като цяло глупавичък, но ако няма нищо друго , става, то тука има много по отрепани филми, ама много, в стил, взел сам камерата на брат ми ще правя филм
published by MuCTePuO на 2012-07-04 20:57:40
Такива коментари не бях чел отдавна :D добре се посмях. Благодаря ви!
published by mainwizard на 2012-07-05 18:21:25
Аз лично ще пропусна филма, но и аз благодаря за веселите коментари - хубаво си позабавлявах :)
published by enevebrat на 2012-07-05 23:26:50
Умрял при катастрофа мъж се връща към живот като зомби и тръгва да търси своята любима...........
Да я схруска :)))))))
published by yavor_bigjack на 2012-07-08 19:07:50
И аз ще се въздържа от филма, и съм съгласен за коментарите
published by gggames на 2012-09-03 14:58:19
Трейлара ми се стори интересен мисля да го изтегля и като го изгледам ще пиша с какво впечатление съм останал.
published by mom4iludia на 2013-01-11 21:05:41
а субтитри...или още няма?