ArenaBG
mobile spot 4
published by knife на 2010-05-24 07:52:49
Вашето мнение относно Lost Complete All Seasons 01-06 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by vladi nenkov на 2010-06-02 11:55:39
Дава ми грешка ,когато се опитвам да свялям субтитрите ,някои може ли да ми помогне
published by Alkash на 2010-05-28 16:04:30
Най големия сериал на всички времена !
published by mido2030 на 2010-05-24 15:06:36
amazing sries:thumbsup:
published by fogost на 2010-05-24 13:07:40
Благодаря!
published by Runkorko на 2010-05-24 12:19:16
40гб е нищо аз мислех че ще са повечко .
благодаря на ъпа :thumbsup:
published by kilgore на 2010-05-24 19:31:41
Добрееееее!
Тъп съм! Нищо не разбрах!
Гледах 6 години, за да дочакам ТОВА?!?

Съвет към тези, които не са го гледали - пуснете си уникалния първи сезон (първия епизод няколко пъти!!!) и спрете дотам!
published by roksol на 2010-05-24 19:29:28
:thumbsup: Благодарско за торента единственият му недостатък е че не е HD вариант,каквото заслужава такъв шедьовър в телевизионното изкуство.....
published by goloom на 2010-05-26 14:42:36
Сериалът просто пропусна да стане велик. Сценаристите се изгавриха мощно и само могат да ви се смеят отгоре на всичките вас, дето се тупате в гърдите, че много сте го разбрали сериала... много зле работата...
published by dominator_r на 2010-05-24 21:03:26
Този торент почти неможе да се сваля при тази скорост от 20кб/с !!!:grrr:
published by FBID на 2010-05-24 21:41:49
Първия сезон беше много добър. Началото на втория сезон започна интересно и от там до края пълна боза и мъгла. Иначе финалния епизод е хубав, обаче не е подходящ за край на този сериал. :-/
published by dOnTeAtMe на 2010-05-24 21:43:04
Явно че ти си, защото със този коментар показваш, че грам си нямаш и идея как се процедира при създаването на сериали по тв. Може да са казали че имат идеи за да изкарат до 6 сезона, но няма НИКАКЪВ начин да са знаели със сигурност дали сериалът че изкара до тогава => никой НИКОГА няма да се занимава да пише сценарии за 6 сезона ако няма баба Ванга на своя страна да му каже, че ще има зрители дори за първия...
published by boomah на 2010-05-24 22:16:43
Историята на "Изгубени" никога не е била за приключенията на един остров, а това е историята на НАС, всички ние, обитаващи тази малка планета и нашето търсене на любовта! Ние всички сме "изгубени", хвърлени в този живот без обяснение, защо сме тук, защо сега, какъв е смисълът. Героите са такива, каквито сме и ние в нашето ежедневие: уплашени, объркани и постоянно срещащи се с предизвикателства. Иронията в техните усукани съдби е метафора за нашия жизнен път - познаваме чудовища(Хитлер, Сталин, съседа Иван); ставаме свидетели на чудеса (хора побеждават неизлечими болести, оцеляват след жестоки катастрофи); питаме се какво се крие зад светлината в края на тунела.

финалът на "Изгубени" ни казва, че не изкуплението, а личното търсене на безусловната любов и намирането й, ще ни даде смисъл в живота и ще ни направи истински щастливи!!!

Благодаря за прекрасното житейско и нравствено пътуване "Изгубени"! Аз вече се чувствам по-малко изгубен в моя собствен живот.
published by boomah на 2010-05-24 22:18:47
побеждават неизлечими болести, оцеляват след жестоки катастрофи); питаме се какво се крие зад светлината в края на тунела.

финалът на "Изгубени" ни казва, че не изкуплението, а личното търсене на безусловната любов и намирането й, ще ни даде смисъл в живота и ще ни направи истински щастливи!!!

Благодаря за прекрасното житейско и нравствено пътуване "Изгубени"! Аз вече се чувствам по-малко изгубен в моя собствен живот.
published by Boitchinov на 2010-05-25 02:15:05
абе горе долу интересен сериал сьс оскьден завьршьк сбутан яко а иначе интересното е до края на 3-ти сезон не само пьрвата серия както някои казват и е истина 4е сценаристите са осрали с извинение работата леко са я замазали за да плеснат бьрзо края 4е чвно вече нема печалба от филма патара киутара и докато се усети зрителя КРАЍЍЍ и гледаш тьпо питаш се защоооо кьде е следваштия епизод с поне малко по ненормален завьршьк както му прилягаше общо взето и аз не знзм за какво го изгледах целия не това са хората вси4ко о....т и замазват края е истинае че три сезона му се кефех от сьрце
published by dominator_r на 2010-05-25 14:08:51
Упорит съм и ще сваля последните десет епизода с 25кб/с! :grrr:
published by dominator_r на 2010-05-25 14:12:40
boitchinov да не е футболист? Много неграмотен коментар е дал без точки и запетаи и без главни букви! Немога да разбера къде започва и къде му свършват изреченията? Явно мисълта му тече като река от боза...
published by mima на 2010-05-25 14:13:45
boomah - Абсолютно съм съгласна с теб! :) Толкова добре си го казал, че няма нужда от повече обяснения!
published by Clawfingerz на 2010-05-25 21:57:54
Щеше да е интересен сериалът, ако бяха отговорили на интересните въпроси тези сценаристи ... в крайна сметка нищо не излезе.
published by spinfeet на 2010-05-26 00:19:31
Е гати шаха беше последната серия!!! Почти мат!:)O:-
published by spinfeet на 2010-05-26 00:35:13
Момци, сериала е направен малко както е и във живота. Включително и последната серия. Пак останаха въпроси и загадки. Точно както и в живота на колкото и въпроси да намираш отговора, отново има нови и нови въпроси за разкриване - иначе можеби ще е скука бре:D А сериала от първата до последната серия също както и в живота и във повечето филми е "добрите" срещу "лошите", и главния избор е от добрите, или от лошите избирате да сте вие - както е и в живота?
П.С.
Черния пушек сигорно са го върнали в първи клас да се учи да прави добрини.:) А останалите герои където се събраха в църквата накрая навярно отиват на second level:)
published by spinfeet на 2010-05-26 00:37:49
Останалите герои които се събраха в църквата може би отиват на second level.:)
published by NTT_Leader на 2010-05-26 01:08:11
Наистина най-добрия сериал няма две мнения по въпроса, но си личи че накрая го претупаха дори целия 6 сезон.Можеше преспокойно да развият сюжета в 6 и 7 сезон дори. Ще се гледа на ново от първи сезон. 8) Мерси на ъпа:thumbsup:
published by sexyBACK123 на 2010-05-26 01:27:44
Нямам представа защо човек който е гледал вс епизоди до един казва ,че сериала е тъп нестава за нищо и т.н като сте толко голями професори неможахте ли да стигнете до това заключение след да кажем 5-6 епизода....
published by sexyBACK123 на 2010-05-26 01:37:53
А за вс които са гледали сериала и са го харесъли малко или много мога да кажа ,че за мен това беше едно неповторимо изживяване .... чаках с нетърпение всеки един епизод , за мен лично не беше гледане на сериала , а по точно неповторимо преживяване ... Но както всяко хубаво нещо в този свят и това си има край . Филма ще ми липсва много :(
published by samira на 2010-05-26 14:01:13
Един велик сериал,който казва много без думи...Разбира се,за хората,които са се опитали да вникнат в смисъла и да направят изводи за себе си.За тези,които не умеят да четат между редовете и предпочитат да критикуват без да са разбрали нищо,много съжалявам.Пропуснали са един невероятен филм и още хиляди неща в живота си без да забележат!

published by injektoplektor на 2010-05-26 19:08:16
Това е наи-хубавия сериал правен някога.Наслаждавайте му се защото скоро няма да има подобен.Оценка от мен 6+ :thumbsup:
published by 1nt3grat0r на 2010-05-26 20:20:22
Сериала беше и е супер.Всеки може да го тълкува както намери за подходящо, а за тези,който никак не могат....много зле.....;)
published by terzer на 2010-05-26 23:02:43
много ми е интересно, как като сериала стана с духовна насоченост (той винаги е бил) колко хора не го харесаха. просто са "слепи" за тези неща. точно заради това света е на това дередже... докато хората не прогледнат нищо няма да се промени. може би това е била целта на филма. да покаже още колко сме слепи да видиме красотата и истината на живота...
за учените: недейте да псувате защо няма отговори за числата, дарма, острова и тнт. това са метафори. идеяата е всеки сам да си даде отговори. стига само наготово. стига с тоя мързел и с нежеланието да "помъдреем"
published by Lizzardman на 2010-05-27 00:04:11
@perseus
Еми май това време, което си отделил не ти е било достатъчно, защтото пак нищо не си разбрал. :lol::lol:

А иначе до финала-беше невероятен. Надали в скоро време ще има сериал, който да ме грабне както Изгубени. :thumbsup::thumbsup:
published by kumalisska на 2010-05-27 11:46:11
Защо е тая мързелешка работа със субтитрите? Какво струвашена ъпа да сложи всички субтитри в торента?!
published by kumalisska на 2010-05-27 11:49:05
Добре де, какво струваше на ъпа да сложи всички субтитри в торента? Плюс това в линка не виждам субове за 6-ти сезон?
published by kumalisska на 2010-05-27 11:50:04
Добре де, какво струваше на ъпа да сложи всички субтитри в торента? Плюс това в линка не виждам субове за 6-ти сезон?
published by perseus на 2010-05-28 12:21:20
@Lizzardman, пожелавам ти много щастие и многократно гледане отново и отново на "най-великият сериал" та да вникнеш до дъното му, че и отдолу. Аз като един тъп зрител, очаквал нещо повече, си посипвам главата с пепел и обещавам като видя "Лост" по ТВто да превключвам с отвращение ;)
published by radostf на 2010-05-28 22:03:33
Имаше потенциал. Жалко е едно- изгабриха се след 4 сезон и стана една боза,която дразни зрителя.
published by kuromiq6 на 2010-05-29 00:17:35
като гледам повечето от вас са го гледали просто зада отбиват номера .... :D:D никои ли неразбра че числата са техните имена .. нали в пещерата ги пишеше ... или пък острова какво е ..... в 6 сезон бяха обяснени доста неща разбира се останаха и такива дето не ги казааха или пък по нагоре някои беше писал нещо за “дарма" нали непомня май в 4 сезон обясниха за нея абе вие май сте го гледали тоя велик сериал просто ей така да си запалвате времето мноо се дразна като ви чета смотаните коментари бахтии колк отряяя си тъп ...ддз :@:@:@:@:@:@:@:@ иначе сериала е много велик много радва и беше с един наистина добър край
published by emootuk на 2010-05-29 16:59:20
най големия най добрия сериал който съм гледал някога жалко че вече няма LOST !!!
published by tyro на 2010-05-29 17:43:42
:( Чувствам се прелъстен и изоставен - и въпреки това ще си спомням с умиление за нетърпението с което очаквах поредната ни среща всяка седмица. И времето между два сезона беше цяла вечност, и когато вашите не те пускаха да излизаш побеснявах от ревност. Тръгна си от мен като една комесиална кучка и остави много въпроси без отговор. И сега разбирам с колко други с излизала и даже някои са те разбрали. Само времето и нова свалка от арена ще излекува болаката в сърцето.:(
published by torrent40 на 2010-05-30 16:17:56
не съм гледал даже и една минута от този сериал, пускам го да се дърпа и ще има маратон :lol:
доста добри отзиви чувам, не вярвам да се разочаровам! мерси на ъпа, едно голямо благодаря за труда, HD качество, всичко на едно, НЕ българско аудио, кво повече да поиска човек :thumbsup:
иначе, Декстър и сериала на сериалите. на тези които не са гледали да дърпат веднага 8)
published by ivailo_hm на 2010-05-30 16:55:01
от много години не съм го гледал тоя сериал !
от времето когато излезе първия му сезон, и само него съм гледал, така че може скоро да довърша и останалите сезони ... :hump:
published by bitchslapper на 2010-05-30 17:34:44
И аз не съм гледал нито един епизод и ще го видя сега.
Добре и че не е с бг аудио, щото няма нищо по-отвратително от това да гледаш филм или още по-зле, сериал, с бг аудио. Просто дублажа е повече от ужасен и всяка реплика звучи по един и същт начин.
published by abri на 2010-05-31 11:05:38
само мога да кажа,че преди 4 години изгледах първите 3 сезона на един път. от тогава насам чаках всеки следващ епизод. Много добре направен филм!!! Е,свърши !!! Поклон !!!!!
published by pechkov на 2010-05-31 13:49:11
Стига се превъзнасяхте във философски разсъждения. Края на сериала не отговаря на съдържанието. Сценаристите претупаха работата с някакво фалшиво обяснение, а зрителите очакваха много повече. Е, излъгани останаха. Сериала БЕШЕ най-добрия, но преди края.
published by pechkov на 2010-05-31 13:56:21
radostf, малко след започването на 4-ти сезон имаше т.нар. "стачка на сценаристите". И явно са станали малко размествания в екипа, защото 4-ти сезон все пак поне половината следваше основната идея на сюжета, но 5-ти сезон беше пълна боза. Не е това края, който първоначално е бил замислен, но парите са взети - трябвало е да го дъвършат кой както може. А трябваше просто да го отложат, ако е нужно и с две години, но не и да замазват очите на хората с тъпа философия.
published by vranez на 2010-06-02 23:18:33
Днеска гледах финалния епизод за втори път и ми хареса доста повече от първия път когато го гледах,достоен и красив финал за най-добрия сериал излизал някога,Лост е религия,благодаря на Арена,Замунда и преводачите.God bless
published by Lizzardman на 2010-06-03 20:30:26
pechkov, зле си братле. 5 сезон беше точно най-якия. И за взимане на пари недей да се оплакваш, защото и една стотинка не си дал за този сериял, освен ако не купувал боксетовете, разбира се.
published by pechkov на 2010-06-04 10:46:13
Lizzardman, на бати гущерчето, да умуваш знаеш, а да четеш - не знаеш. :) Пилотния епизод на този сериал е най-скъпия в историята досега. Бюджета за него излезе три пъти спрямо други сериали. И това не зависи нито от мен, нито от теб...

На който му е харесала "философската" идея, в която се превърна сериала - нека си го гледа пак. А на тези, които имат смелост да си признаят разочарованието - наздраве!
published by mitq на 2010-06-05 18:50:21
как се казваще скъпото уиски дето пиеха в някои от сериите.
ако някой знае да ми пусне 1 съобщение плииз :-)
published by liquid_sky на 2010-06-08 13:04:15
published by petko andreev на 2010-06-08 13:45:39
Не знам какво толкова виждат хората в този филм !!!
published by petko andreev на 2010-06-08 13:46:48
Сериал !!!
published by HumanMachine на 2010-06-08 13:47:18
Първия сезон ми хареса най-много, защото беше оригинална и нова идея. И другите сезони не бяха лоши, ама като гледах последна серия направо съжалих за тия 100 изгубени часа от живота си :D
published by amrdimmu на 2010-06-09 02:33:41
thanks man but if u know any site to translate it to other language please tell me.....
published by mimidul на 2010-06-09 15:22:59
Къде са субтитрите на 6-ти (финален сезон. Сами аз ли не ги виждам?-_-
published by perseus на 2010-06-18 15:05:14
Мега тъп и изсмукан от пръстите на краката финал. :-/
published by dominator_r на 2010-06-18 21:04:01
Оказа се накрая , че това всичко е било сън на душите на мъртвите пасажери от Океаник 815 !!!
published by piker на 2010-06-20 13:09:24
"...and everybody died happily ever after!"
сценаристите на лост са дебили.
published by chochin на 2010-06-21 14:42:57
dominator_r ти си идиот.
published by Strainer на 2010-06-22 23:33:24
Голям провал тези 6 сезона, но със сносен завършек. Можеше да бъде съвсем друга историята и сериала да поеме в друга посока, ако бяха отложили малко , както спомена някой по-назад. Реално сюжета не се движеше плавно, както би трябвало. Имаше много залитания и филъри епизоди , съвсем излишни при това , но необходими за запазване на рейтинга.
Всичко си беше наистина, никой не е умирал още в началото. Героите живяха на острова и те бяха кандидати за заместници на Джейкъб. "Изгубени" не е буквален смисъл. По-скоро след като някои от тях умре , той не може да намери "пътя", "светлината" и т.н към отвъдното и да продължи нататък.
published by myst3 на 2010-06-24 15:01:58
Просто много хора са гледали сезон по сезон с почти година пауза между всеки.... Когато човек седне и си направи маратон - гледа последователно от начало до край нещата са доста по-ясни. А не по 1 епизод всяка седмица или нещо от този род.
published by Smotan777 на 2010-06-25 16:33:19
абе всичките като сте толкова големи разбирачи от краища на филми що не отидете в холивуд да си дадете мнението за края на филма....много знаете какав е трябвало да бъде края...отворковци...филма си беше с добар заваршек...разбирачи големи еййй
published by cecoboy на 2010-06-30 14:39:25
Вярвайте ми бях един от най-ревностните фенове на сериала през годините и чаках с нетърпение всеки следващ сезон и всяка серия , но след този финал се чувствам толкова предаден че не ща и да чуя за Лост. Това което направиха сценаристите е подигравка нямат право, кво оставят си вратичка за продължение ли? Абе намам думи. Дори някога пак да започне подобен сериял толкова запленяващ няма да го гледам защото това не искам пак да ми се случи
published by davidkaolo на 2010-06-28 22:33:31
Е защо не добавите субтитри вместо да ги търсим сезон по сезон и да се окаже накрая че са за друг релийз?
published by dandi_travestita на 2010-06-29 20:26:35
Какъв сън, какви 5 лева?Ти гледа ли въобще, или само последния епизод, за да се направиш на информиран?
published by metalguy на 2010-06-29 23:56:11
Филмът завърши ултра дебилно и е откровена гавра с феновете на сериала. Четох и други мнения в чужди сайтове, които са в същата насока, макар и по-ектремна.
Преди време бях чел, че след сериала ще се прави пълнометражен филм и може би сценаристите трябва да се замислят за някакъв по-приемлив алтернативен завършек.
published by adaery на 2010-06-30 18:33:14
cecoboy ква вратичка за продължение бре пич :lol: филма е невероятен вземи го изгледай пак и тоя път се замисли над това което гледкаш :beer:
published by cecoboy на 2010-07-02 00:05:27
Кво да се замислям бе пич! Гледал съм го и много съм се замислял и много съм чел какво други се замислят не само в БГ форуми! Просто накрая хората искаха отговори на много неща , а те дадоха само един и оставиха останалото на фантазията ни!
published by ss85 на 2010-07-03 22:06:54
everything happens for a rea$$$on.... :D
6 сезона - 5 причини да изгубите времето си.
1 чудесен сезон, в края на който все още си мислиш, че всичко е свързано, че всяко фантастично явление има логично обяснение... но скоро разбираш, че е едно изсмукване от пръстите. Оттам нататък е 4 сезона агония

Хайде, да признаем поне на сълзливия финал, че кадърът с окото на Джак беше доста сполучлив.
published by CINEMATICS на 2010-07-07 13:38:19
Наи глупавия сериал forevеr напрао съжалявам хората дето се кефат на тоя дебилна бозица .. :thumbsdown::thumbsdown:
published by chochin на 2010-07-08 22:10:32
Я, като знаете много запишете се социални паралелки някви, да учите за филмови критици?
published by INP на 2010-07-09 19:34:37
Като цяло не е лош сериял ама много лошо разпределн.
1,2 и полувината на 3ти сезон е трябвало да бъдат обединени като един сезон максимум сезон и половин. Действието е адски бавно и трябва яко превъртане на историите на някои изключително скучни герои (бременната, музиканта наркоман и доктора). От средата на сезон 3 и сезон 4 са много добри ,сезон 5 е изключителен и според нен в него има матерял за поне сезон и половина. Сезон 6 беше като цяло разочароващ - можеше да се измисли по-интересн край.
published by INTRIGA на 2010-07-09 22:24:40
Дайте точните линкове към подходящите субтитри.....
published by miro_eight на 2010-07-11 02:27:07
абе как някои от вас не осъзнават, че тва е наи-якото нещо, правено някога по телевизия или кино и ще си остане такова поне в близките 20 години
published by sasdj на 2010-07-13 00:48:28
няма толкова тьп сериал, половината от който да е напално безмислен, а останалата половина сьс супер бавно действие...:shutup2::shutup2::shutup2:
published by reaperposta на 2010-07-15 13:49:46
Не можах да разбера какво стана с тоя негъра и каква беше въпросната дарба на Уолт, кой да ти каже, не успяли да го доизмислят. И да краят не е мн интересен.... :-/
published by lFeNiXa на 2010-08-03 23:16:13
[b]Един от най-добрите сериал които съм гледал !!!
Сериала си е супер не се водете по акъла на тъпи коментари ;)
[i]10х[/i] за торената[/b]
published by Befoul на 2010-08-15 01:41:10
НИКОГА няма да има сериал толкова красив, трогателен и вълнуващ като лост.
published by ivobar1 на 2010-08-13 13:50:30
ТОЯ СЕРИАЛ Е ЕДИН ОТ НАЙ ДОБРИТЕ ТВОРБИ КОИТО СЪМ ГЛЕДАЛ ЗА СЕГА. :thumbsup:

10+ ЗА ЪПА!

IVOBAR1
published by mmmyyyggg на 2010-10-30 17:01:19
baba bu dizi güzeldi en azından konusu itibari ile orijinaldi ama son seon sanki olmamış bee

benim işime yaramadı ama yine de bu mega box seti koyan arkadaşa teşekkürü borç bilirim
published by d34dkn16h7 на 2011-04-02 03:13:57
niye olmamış ki?

and thanks
published by krassi_mail на 2011-06-11 17:58:20
Така ли се прави торент, бе пудел?
published by knife на 2011-06-11 20:45:55
Да!
published by ekscentrika на 2012-03-25 23:11:12
разочарован съм като правите торент поне субтитрите да са синхронизирани :( :( :(
published by baldiex01 на 2012-07-17 21:46:10
thank u.
published by tehno_druma на 2012-10-03 01:24:25
.. <3 много добър сериал, един от любимите ми!.. Поздравления за торента и труда който си е направил да го качи самият Ъплоудер!
published by BoyZomby на 2014-01-29 19:09:39
Един от най-добрите сериали, които съм гледал някога, но за съжаление сериалът с най-тъп край, който съм гледал някога!
published by greekuser на 2014-01-31 21:09:04
Кви хора сте вие бе?! Как няма да сте гледали Lost ??
published by Jackie8311 на 2014-04-09 04:09:19
Шедьовър! Струва си всяка секунда!
published by marto_lazarov на 2014-06-01 12:51:18
За мен все още не съществува по-добър сериал. LOST поставя основите на сегашните телевизионни продукции, които хлапетата харесват. За зрелите сериали (а.к.а LOST) не се впечатлявайте от мнението на деца, които трябва още да поживечт и да се понаучат, за да могат да го оценят. Какво не ви беше обяснено, не знам? Едно 90% от мистериите бяха разкрити, но не - трябва по средата на даден епизод да излезе сценариста и да ви посочи:"Ето тук - това означава това, а това - това". Сериала е дълбок, трябва да се позамислиш малко и това го прави уникален. Той е като пъзел, който зрителя трябва сам да подреди, а не да му е сдъвкано и изплюто всичко, че сакън да не затормози сивото си вещество. *peace*
published by MeCsI на 2014-06-01 15:27:07
Аз накрая нищо не разбрах..... СПОЙЛЕР ( какво всички умряха)
published by MeCsI на 2014-06-01 15:27:30
Аз накрая нищо не разбрах..... СПОЙЛЕР ( какво всички умряха)
published by chatlisi на 2014-06-01 18:37:14
Скучен филм. Всичко се развива на един остров. Какво да му гледам
published by Slippery на 2014-06-01 23:13:09
Дам, лоша работа е жаждата за кинти. Така се оплетоха накрая, че не можаха да го "развържат" както трябва...напомня ми едно време за Twin Peaks и там се оплетоха и не го завършиха както трябва. Иначе ако няма какво да правите си заслужава ;)
published by Progarmmer на 2014-06-02 19:59:11
XD good work
published by CizliniZ на 2014-06-03 03:45:03
Аре малко по-скришно, че сваля ли ги...отиде времето до световното
published by klosatka на 2015-03-15 01:21:06
сериала си го бива,само дето със субтитрите малко имах проблем,малко понякога е доста объркващ,30 години назад,30 години напред и т.н..Все пак благодаря,за хората ,който са се постарали да го гледам
published by klosatka на 2015-03-15 01:22:51
сериала си го бива,само дето със субтитрите малко имах проблем,малко понякога е доста объркващ,30 години назад,30 години напред и т.н..Все пак благодаря,за хората ,който са се постарали да го гледам
published by yanko на 2020-06-27 17:36:52
Seed please!!!!!