ArenaBG
mobile spot 4
published by top4o на 2020-09-14 09:50:00
Вашето мнение относно Lost City Of ATLANTIS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dr3adLoX на 2020-09-14 12:56:52
тия ги гледах вчера на другото видео за пророчествата. разбира се пак успяха да вмъкнат любимата фраза на "бивш" ЦРУ агент и професионален шопар, Майк Помпейо - "CCP - Китайската Комунистическа Партия", където, заедно с Путин е виновна за всичко, включително и ако ви изчезне чорап в пералнята.
а и разбира се, не пропуснаха пак да пуснат другата ЦРУ пропаганда, че Обама е мюсюлманин, така че тези, които разберат тайната, че той е библейския антихрист, да си мислят, че заедно с него и всичките мюсюлмани и те са антихристи... ахахаха!
са по някое време, ще го разцъкам и тва. ако успеят и в тва филмче за Атлантида да ми вмъкнат CCP и Обама, просто ше ги намеря и ще бия.
published by adXok на 2020-09-14 20:51:51
Към момента най-доброто бяснение е образуваниерто Окото на Сахара.
В канала Bright Insight в YouTube има обстойно изследване.
published by Dr3adLoX на 2020-09-14 21:08:34
ей гледал си значи торента където съм качил. веднъж да съм съгласен с тебе. :Д
published by adXok на 2020-09-14 23:20:57
Не съм. Следя работата на пича от Bright Insight от поне 3 години.
published by Dr3adLoX на 2020-09-15 00:00:08
лъжеш куче, от мен си го видял... ;Д
published by adXok на 2020-09-15 10:59:27
Това са първите оформени човешки популации на Земята: Атлантида и Му (Мурия, Лемурия).
Водача на Атлантида, Атлант и жена му Кариатида, разделена на два района континент и средиземноморска част (континента е бил там където са сега Азорските острови и западна Африка).
Мурия е там където днес е пустинята Гоби (в Китай) и е имала два основни града, да ги наречем Агарта (Алфа) и Агарта (Бета) - днес са останали само подземните части на единия от градовете, но са недостъпни. И двете "държави" (Атлантида и Мурия) са съставени от бегълци от други части на Млечния път.
Средиземноморскта част на Атлантида е унищожена преди около 6000 г., когато кометата Унищожителя повлича Венера и оставя там, където е днес.
Повечето т.нар. древни гърци не са никакви гърци, а наследници на оцелелите от атлантида - минойци (Крит), траки, етруски (по-късно латинци), египтяни (онези египтяни, а не днешните араби).
Атлантида и Мурия се унищожават взаимно поради предизвикан военен конфликт между двете държави, организиран от бога Арес (Марс, бога на войната), който в продължение на столетия се опитва да ги напада от т. нар. Хиперборея (Северната част тогава на Земята). Имате предвид, че Земята тогава е имала друга орбита на въртене и друг екватор (който е минавал през Пирамидите в Гиза, Египет... пирамидите са построени около 75 000 г. назад в миналото от днес).
published by adXok на 2020-09-15 11:16:13
Атлантида и Мурия са доста по-млади държави от това, което вече е било описано като създаване на човечеството в Библията (Тора, Енума Елиш) и апокрифите като "Книга на Енох". Те разказват за група от човеци идващи от дълбините на Космоса (Тъмнината) и натъкнали се на Земята (обитаема планета).
Това става преди около 390 000 г. с пристигането им.
Първите атлантически пратеници идват преди около 131 000 г. на проучвателна мисия за обитаема планета. След това довеждат 144 000 жители, бегълци от войни и природни катализми на други слънчеви системи (обикновени хора). Включително оцелелите от враждуващите фракции на планетата, която е съществувала там, където сега е т. нар. Астероиден пояс (останките от планетата там) и разбира се Марс, която поради тези катаклизми започва да губи атмосферата си.
Всички оцелели се преселват на Земята, която остава единствената обитаема планета в нашата Слънчева система. Тогава идват хора от Орион,които се опитват да помогнат на оцелелите и построяват Пирамидите (като форма на енергиен източник).

Жълтата раса (техни пратеници идват на Земята), защото тяхното слънце умира (Червен гигант, както е знамето на Япония и до днес), след това населват Източна Азия (незаето място дотогава).

Арес предизвиква конфликта между Атлантида и Мурия и преди 12 000 г. двете държави се унищожават взаимно в мощна война. И до днес опустошенията са видими и ги наричаме... пустини от Западна Африка, Сахара, Египет (гледайте филмите за изпепляванетона Египет и градовете, ко камъните на които и до днес има следи от висока температра до формиране на стъкло) през Арабия, Персия, Афганистан, Такламакан и разбира се пустинята Гоби!

То слепец дори като отвори картата на света може да види резултата от тази война!
published by Dr3adLoX на 2020-09-15 12:05:04
някой доста спекулативни неща, които няма как да са верни, но и някой верни. като вярваш в кометата, защо отрече Шиптън?
published by adXok на 2020-09-15 16:16:45
top4o,
да Робърт Скай е шарлатанин, копирач или хайде да го наречем просто фантазьор, който пише проза, базирана на митлогия и фантастика.
published by Dr3adLoX на 2020-09-15 23:54:02
няма ли да ми отговориш на въпроса? или отнема време да го измислиш ли...? или просто не си го прочел въобще и както обикновено си говориш наизуст....
published by wdwdwd на 2021-01-04 14:17:06
А кой може да докаже кое е истина и кое не е...
Чел съм за Атланта и Лемурия...,но всеки автор е написал неща,които нямат нищо общо едно от друго и на кои да вярвам,а?