ArenaBG
mobile spot 4
published by EAGLE на 2008-01-16 22:20:43
Вашето мнение относно Shark Tale може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by EAGLE на 2008-01-16 22:22:45
В ДВД-тата които не са БГ издание (теглени са чужди торенти) и в които има добавен БГ звук и съответно няма такъв бутон в менюто, за да може да си пуснете звука трябва да направите следното:

1. ЗА ДОМАШНИ ДВД ПЛЕЪРИ:
- прочетете си книжката с инструкциите за работа със съответния плеър. Обикновенно там си пише всичко което ви трябва и обикновенно никой не обръща внимание на тази книжка и съответно от там се получават проблемите при работа с домашни ДВД плеъри.
- ако все пак ви мързи да я прочетете или сте я изхвърлили понеже сте решили че сте достатъчно умни и може да се справите и без нея, тогава си изровете дистанционното за плеъра (обикновенно е под някоя възглавница, освен ако не е под вас). От многото копчета със странни надписи по тях, трябва да имате едно на което да пише "AUDIO". Докато гледате филма (не менюто) пробвайте да го натиснете (няма да ви ухапе) и ще стане чудото - ще може да си превключите звуковите потоци докато гледате филма и по този начин ще намерите БГ звука за който толкова упорито твърдите че го нямало или че не върви.

2. ЗА ХОРАТА ПОЛЗВАЩИ ПРОГРАМАТА POWERDVD:
- След като вече сте си пуснали ДВД-то с тази програма и сте пуснали филма да върви, кликате върху образа с дясно копче на мишата и от менюто търсите менюто "AUDIO" и от там избирате съответно "BULGARIAN" и чудото наречено БГ звук ще почне да се чува
published by elko на 2008-01-16 23:18:06
а какъв е източника на бг аудиото?
published by Kissman на 2008-01-16 23:38:09
хей орел ли си, кокошка ли незнам,но не мислиш ли че с подобни описания обиждаш доста хора на тема интелигентност......ти ли се извъди най-големия познавач на техника и мислиш че всички останали са балъци и е нужно по този начин да обясняваш като за малоумни кое как се пуска???Айде дръж се малко по-прилично и НИКОГА не подценявай другия защото може да се окаже че има и много по-знаещи от теб.Ок?
published by Joredos на 2008-01-16 23:49:09
Я,муцунката плътно си я затвори,че бълва глупости целувка за мъж :lol: .Човекът съвсем нормално е обяснил как може да постигнеш искания ефект,вместо 200 ламера по-надолу да питат как да си го пуснат.
published by mecheood на 2008-01-17 06:27:55
OK
published by maminsladak на 2008-01-17 07:02:57
Имам питане - тая "История с акули".. или както там се превежда, колко път и на колко торента ще я пускате? По мой спомен това е вече 3-ти път за последния месец :P
published by satacka на 2008-01-17 09:24:57
Филмчето е супер:thumbsup::thumbsup::thumbsup: който не му се гледа анимация по- добре да не тегли -_- за да няма тъпи коментари (отличен 6 от мен :thumbsup::thumbsup:)
published by EAGLE на 2008-01-17 14:29:10
Относно коментара на Kissman искам да кажа, че не искам да обидя никoй с писаното за това как се пуска звука. Дори това е цитат от пост на един доста уважаван от мен човек Никра. Що се отнася до питането на maminsladak ще кажа, че я качвам за втори път тъй като предишния торрент е изтрит след връщането на тракера в положение 09.01.2008г.
Иначе се надявам да се забавляват децата с това филмче то е главно за тях.;)
published by zukito на 2008-01-17 16:45:55
така,имам въпросче към ъплоудъра.ДВД-то тествано ли е с запис на диск или исо? питам,защото скоро теглих торента от замунда и на хард диска ми вървеше перфектно,но когато го записах на ДВД диск,познай какво се случи,стигаме до мястото където трябва да тръгне второто меню,да ама не..изхабих 2-3 диска!пуснах го през RipIt4Me v1.7.1.0 ,но никакъв ефект!та да го тегля ли или не? защото ако е да го гледам веднъж двапъти на харда си няма смисъл имам го вече така!!!
published by zukito на 2008-01-17 16:49:18
пак съм аз..сетих се,че всъщност мога да махна менюто на ДВД-то,но предпочитам да си го има..без това вече е компресиран филма така,че...:fun:
published by EAGLE на 2008-01-17 22:15:00
Филмчето върви на домашен плейър със сигурност. Пробвал съм го аз затова ги събирам за дъщеря ми да ги гледа доато се приспива.:P
published by mihalis111 на 2008-01-19 20:38:34
Някой има ли проблем с бит кометата и този торент. Аз съм с bitcomet 0.7 и не искам да го сменям, а тук пише че трябва 0,85. изтеглих го но не тръгва, дали в това е причината
published by wave на 2008-02-04 14:01:11
АМАН ОТ ЕБ*НИ ДВД-ТА!!! Някой файл меже да липсва бе не знам кво е ама НЕРО пише, че ще бъде unplayable... сащия номер ми прави и на OPEN SEASON и на TMNT !!!
[b]Кво става в тая страна, кви са тея ДВД-та !?
Оправете си торентите!!! Мерси за вниманието.[/b]
published by wave на 2008-02-04 14:02:13
АМАН ОТ ЕБ*НИ ДВД-ТА!!! Някой файл може да липсва,а бе не знам кво е ама НЕРО пише, че ще бъде unplayable... същия номер ми прави и на OPEN SEASON и на TMNT !!!
[b]Кво става в тая страна, кви са тея ДВД-та !?
Оправете си торентите!!! Мерси за вниманието.[/b]
published by Marcus Aurelius на 2008-04-21 20:09:36
Филмът действително е супер, но не така стоят нещата с т. нар. "бг. аудио". Съжалявам, но просто няма такова...
published by EAGLE на 2008-05-13 15:46:58
БГ аудиото е на мястото на еврита в аудио менюто.
Wave пич смени дисковете на които записваш и ще се оправи проблема ти или си флашни записвачката. То не може да си ламер и само да обвиняваш хората, че качват " Ебани ДВДта "!!!
published by wave на 2008-08-17 12:23:59
DVD fab оправи нещата...
Орела, сори за горния ми коментар, двд-то е чудесно просто е искало малко повече човъркане от моя страна, за да стане работата... O:- :)