Малко хронология по спомени, какви спомени обаче, ехеее....
1. Обявен час за начало на пропускане на народа 16:30. Почнахме да влизаме нейде към 17:20, като преди това разни момета се чудеха що е то PDA и има ли почва у нас. Не се мина разбира се и с пускане на техни хора с което само ни разяриха.
2. Ниска сцена - определено ДА! Макар, че с оглед на ръста на Пол сигур е била висока ;) Ама кой ни е крив, че сме си расли на бой :)
3. Звук! За бога бях пред сцена на не повече от 4-5 от предните заграждения точно в центъра и звука беше размазващ!!! Не разбирам тези скръндзи с билети за по 20лв или седящите випаджии от какво се оплакват? Ако си фен плащаш и се кефиш максимално! Такова нещо се случва броени пъти в живота на човек. Относно АХАТ и Лоурън - по-добре да ги нямаше, особено Лоурън.
Като почнаха MAIDEN реших. че сирят на плейбек! Господ (MAIDEN) да ми простят ама си го помислих! Честно! Не бях чувал някой да свири по-такъв начин. Чудя се колко са репетирали за да постигнат такъв звук? Един простичък факт, преди концерта на сцената излязоха техниците им и забиха едно парче на AC/DC, само как свиреха тези момчета!!! А това са им техниците ;) Какво ли било ако повечето групи свирят като техниците на MAIDEN?