ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-06-12 01:33:16
Вашето мнение относно In.Bruges.2008.NTSC.DVDR.[Custom BGSUB]-FL може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by gogi на 2008-06-12 17:41:02
Bruges на български е Брюж - град в Белгия. :P
published by Velimir12 на 2008-06-12 21:15:06
И сега като разкрихме името на града,да кажете нещо и за филма 250 пъти свален 0 броя коментарий!!!!:grrr:
published by ffbg на 2008-06-12 22:30:59
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:СТРАХОТЕН..:thumbsup::thumbsup:мн мн ми хареса:thumbsup:
published by fireman1 на 2008-06-14 18:45:32
Изключително тъп филм!
published by zeyford на 2008-06-20 14:03:05
Много свеж и смислен европейски филм.Аз лично се забавлявах и бих го гледал пак.Не се препоръчва за зрители под 14 г. и такива харесващи IRON MAN.
published by hin4 на 2008-06-20 14:15:31
мнооо тъп и безмислен филм!!!!!!!!!:thumbsdown:
published by vigil1234 на 2008-06-20 22:16:28
Сега...

Този филм не е за малки деца. Това е интелигентен, красиво заснет, тарикатски трилър за човешката доблест и жестокост. Ако очаквате бесмислен екшън, тупалки и дебелашки шеги, това не е вашият филм.
Това е филм за ценителите на авторското великобританско кино, за хора, на които не им се повръща от английски хумор. ;) Лентата е пълнометражен дебют на ирландския младок МАртин Макнамкойси, който взе оскар за късометражен филм миналата година.

"В Брюж" е изключително изискан и почти аристократичен филм, режисурата е безупречна, а декорът на белгийския град Брюж- чиято средновековна архитектура е запазена почти на 100 % е разкошен. В този град дори стените плачат история.

Глийсън и Фарел правят едни от най-добрите роли в кариерите си и макар тематиката на филма е сериозна, дуетът им е доста комичен на моменти. Разбирай, интелигентен хумор, ирландски.

Ролята на Рейф Файнс е смразяваща в поредното му превъплъщение на злодей и безскрупулен убиец. Да не повярваш, че същият човек изигра и "Английския пациент".

Престрелките, макар и да не са доминиращи, са произведение на изкуството, има няколко сцени, които са толкова добри, че сякаш искаш да си закачиш кадъра на стената.

Единствения слаб момент е самият край, но ще ви оставя сами да стигнете до него.

Надявам се да съм бил полезен.

duende

published by vigil1234 на 2008-06-20 22:17:27
на белгийския град Брюж- чиято средновековна

архитектура е запазена почти на 100 % е разкошен. В този град дори стените

плачат история.

Глийсън и Фарел правят едни от най-добрите роли в кариерите си и макар

тематиката на филма е сериозна, дуетът им е доста комичен на моменти.

Разбирай, интелигентен хумор, ирландски.
published by vigil1234 на 2008-06-20 22:17:41

Ролята на Рейф Файнс е смразяваща в поредното му превъплъщение на злодей и

безскрупулен убиец. Да не повярваш, че същият човек изигра и "Английския

пациент".

Престрелките, макар и да не са доминиращи, са произведение на изкуството,

има няколко сцени, които са толкова добри, че сякаш искаш да си закачиш

кадъра на стената.

Единствения слаб момент е самият край, но ще ви оставя сами да стигнете до

него.

Надявам се да съм бил полезен.

duende