ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2012-08-05 01:07:22
Вашето мнение относно The Hunger Games може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by HighSEAL на 2012-08-05 08:30:43
Хубав филм, да си знаете кво ви чака за в бъдеще ако си траете още, и до Hunger games ще стигнем, тоя филм не е случаен, както и не случайно излезе Atlas shrugged сега, време е да си промените мисленето, дано повечето от вас го разберат, даже съм ви оставил насочващ коментар! Сигурен съм че тон-а ми ще обиди тук таме по някой глупак, идеята обаче съвсем не е такава, надявам се и да накара някои от вас(които не са го направили все още) да се замислят!
published by emoxide на 2012-08-05 09:31:28
поредната интерпретация на една и съща стара идея. Бедните правят зрелище за богатите, плащайки с живота си.

Спомнете си "Бягащият човек" с Арни. Този филм е по-тъп.
published by arale на 2012-08-05 10:12:07
Слаба работа 5/10
published by dhcp на 2012-08-05 11:00:37
Изключително тъп филм.
published by lightgreen на 2012-08-05 11:05:18
Някой по-горе спомена "Бягащия човек". Аз бих добавил гледайте и японския "Battle Royal" по-добре. Жалко, Дженифър Лоурънс ми направи отлично впечатление в "Winter Bones" и се надявах да продължи със сериозни роли. 5/10
published by zlogi на 2012-08-05 11:57:45
Гладните чавета е доста тъп филм със учудващо висока оценка в IMDB направили са някаква шашма май..
Нещо като Serenity ..и за двата филма има супер много гласове пък не стават
published by baldiex01 на 2012-08-05 13:39:06
thank u.
published by predikador на 2012-08-05 14:31:22
HighSEAL за какво бъдеще говориш,като в момента си е точно игри на глада.Не може баба която почти не може да се движи да взима 150 лв при положение,че това са парите за тока и водата...Няма работни места,заплати под нужните за оцеляване,а ве не е тук темата ама няма смисъл да говориш за бъдещето при положение,че и в момента е така.И аз се сещам като другите,за доста филми в които някой е пуснат в джунглата и богаташчета ходят да го търсят...този е подобен.Мое мнение/не става.Благодаря на ъплоудера за труда.
published by gh0sthunter на 2012-08-05 14:44:47
Големите корпорации имат интерес да има "криза", "глад", "мор" ако щете. Имат интерес да се случва каквото и да било, стига това да им носи огромни приходи.
А докато си стоим пред мониторите и гледаме такива филми, нищо няма да променим, защото всичко зависи от нас, не от тях.
published by iko85 на 2012-08-05 15:09:34
айде стига със тия прости филми, от типа тинейджърите са страшна работа, и аз съм вампир, а аз върколак, и неизвесни актриси стават супер звезди за една нощ, и глупости на таркалета, или качвайте готини комедии или филми на ужасите, ама таия боза час и половина, няма кой да го изтърпи
published by Katilgangsta на 2012-08-05 17:40:22
Благодаря на HighSEAL за филма които посочи - Atlas shrugged .Не бях го гледал и ми хареса.Но не защото има някаква "филмова" стойност,а защото показва,какво наистена става в тези правителства - така наречени "властимащи".
Аз също бих ви посочил един нов,наскоро излязал канадски сериал Continuum ..кадето пак има така наречените "терористи" които се бият срещу корпорациите,завзели власта.Сериала наистена е,добър,защото главната героиня е от страната на "властимащите",но в последсвие - най вероятно,ще премине към "терористите",защото започва да Проглежда...
Но не е нужно вече,да гледаме такива сценарии по филми и сериали...вижте какво става в Лондон,кадето главните спонсори Показват Тотално Показно на Доминация ... и не само там,ами наскоро в Русия беше приет закон,който да "цензурира" руския интернет,под предглог за тероризъм...и това им дава пълната свобода на действие.Сякаш не може да се следи точно конкретно нещо - например педофилия,сайтове за насждане на расизъм и т.н. ....
Сега живеем във време кадето,властимащите са се окупирали зад техни закони,които да защитава техните права,но не и на сънародниците им.И след като тези сънародници,вече не могат да издържат и Надигнат Глава и започнат протести,митинги и т.н. ....и когато вече опре до кокала и започнат бунтове,които властимащатите ги обявяват за терористи ... властимащите се показват като жертви ... а че ,те,самите са клали,поробвали и заличвали ,цели нации и цивилизации ..незначи нищо ..защото тези неща са ги правели,чрез законите които те са си направели .... но пък и техните народи ,не са ги спряли.
Именно тук,искам,да ви обърна вниманието към тези последни думи на това изречение " но пък и техните народи ,не са ги спряли. " .... и в продължение,ще добавя,какво биха ви отговорили тези властимащи,ако ги попитате така : ....

Защо правете,тези Злини.? ...
Защото го можем...
А защото го можете...
Защото,вие,ни го позволявате ....

Аз,моята Промяна,си я правя както мога.И се опитвам,да помогна на другите ,да си Отворят Съзнанията.Но 98% от тези които са попаднали в моето обкръжание...просто не искат да чуват закаквото и да е било.
И когато дойде времето ,кадето вече ,Ножът,на властимащатите е упрял в костния мозък ....тези глухи и слепи хорица ...ще кажят ... Моля ви ...Помогнете ни .... то тогава истенския отговор,трябва да бъде .... Преди време,когато имаше възможност,да си поправите грешките,вие,не исках те да чувате,нито и да виждате .Затова,сега си Носете Отговорноста за Последствията.
Защото именно,сам човек - Съзнание,може да си помогне,както се казва в една народно поговорка " Помогни си сам,за да ти помогна и аз"... но това може да стане,само чрез търсене на Знания.Защото,чрез Натрупаните Отговорните Знания,Съзнанието е Свободно .
published by Katniss на 2012-08-05 19:50:22
На мен ми хареса :) Книгите също са страхотни!
published by Rumen_K на 2012-08-06 00:21:13
Много слабо - слаб сюжет, слабо изпълнение, слаба режисура и т.н. Много са оглупели хората явно...
published by milenskiiii на 2012-08-06 04:48:52
Под всичките коментари обаче беше минал някой който много е "харесал" филма , обаче с някаква друга цел явно , от яд че го е гледал и ако може да подлъже още някой е успя брато .
Как така чак след 74 съзтезания някой се влюби там вътре бе , че нали хората в трудни моменти още по лесно се сближават да не говорим и къв сек+ ще се прави. Това и още много други неща във филма са много тъпо буквално малоумно измислени
published by mwageih на 2012-08-06 07:48:00
thanx sooooooooooooooo much
published by paff40 на 2012-08-06 15:42:53
Това си е живо плагиатство от Battle Royal. Слабо развити персонажи с изключение на героинята на Лоурънс. Слаба режисура, слаб сценарии. Дори моментите в които някой умираше не беше направено по убедителен начин. Не казвам, че трябва да има реки от кръв и крайници, но извинете, 24 човека ще се трепят, а филма е PG-13. Много хора го хвалят този филм, ама това са май хората, които харесват и Здрач. Омръзна ми от тийн бози, комиксови "блокбъстъри" и лоши римейкове. Последното изречение го пиша заради очертаващите се гръмки провали на Total Recall и Дред.
published by HanKrum на 2012-08-06 16:33:45
...не забавляват богатите, а "мозъците" минали под мивката. Богатите само забогатяват от това забавление и се радват, че пак са успели за ви преместят вниманието от истинските проблеми, като ви създадат друг !!! Мислете, тези глави не са за шапки, прически и за снимки в паспорта!
published by MINUTOP на 2012-08-06 18:33:49
Книгите са мн добри не мисля да гледам филма ще изчакам да излязат и другите две части защото от първата само нищо не може да се разбере
published by de-mentor на 2012-08-06 19:20:08
ако някой (като мен) не е чел книгата, филмът вероятно няма да му хареса...
какъв беше този поздрав...? какво става на финала...?

относно героите - недоизградени и схематични - за пръв път тийнейджър убива човек и... нищо, никаква емоция...

камерата се люлееше безсмислено в началото на филма, което също дразни...

оценката ми е: 6/10 (очаквах повече)
published by grafinq на 2012-08-06 20:48:54
ебаси мега тъпнята ... no comment
published by bonchoivanov на 2012-08-06 22:23:17
лош филм за мен и мн тъпо измислен зле не очаквах да бъда разочарован
published by f3s на 2012-08-07 02:16:40
3-4/10 нищо съществено
Филма зле както и да го погледнеш! :X
published by razace на 2012-08-08 01:03:54
Филма е зле изпълнен, но идеята е добра.. подтекста гласи "как допуснахте хегемония в бъдещето".. предполагам че в следващите части, ще стане ясно.

Но иначе хегемонията и всички глупости са в сферата на научната фантастика. Дори статистиката сочи, че наистина заможните хора (милиардери), почти винаги са филантропи. Наскоро слушах един от най-заможните българи и той също го обясняваше, че човек след като достигне едно ниво на развитие, няма какво повече да постигне и започва да помага на другите. Само погледнете колко фондации са създадени от Бил Гейтс, Ричардс Брансън и др, колко дарения са направени. Дори най-заможните хора, имат семейства и искат децата им да растат в нормална обстановка, а самите те да са допринесли с нещо за света. А, такива "злодей", дето искат да покорят света са някакви неоценени хорица.. сами сте чували "Бог на мушката крава рога не дава"

На някой филма може да му се стори по-реален, щото имаме щастието обществото ни да е било болно от "комунизъм". И съответно днес си берем всички плодове, и най-вече беззаконието е главният виновник за всичките ни беди.. но и неговият край се вижда.

А, ония идиоти в лондон за кво стачкуват и те не знаят, хормона е виновен.. държавата ти дава безлихвен кредит, ако искаш можеш да учиш и за космонавт! ама там на запад е модерно да си против "системата"... а точно англичанките само как се напиват като прасета, мъжете същата работа.. изобщо студентски град ряпа да яде.. за англичаните да си "тийн" значи да имаш огромни трудности, проблеми, и затова пият до масов припадък. О, свещена земя българска!
published by razace на 2012-08-08 01:09:32
за филантропи се смятат между другите: Джон Рокфелер, Андрю Карнеги, Жан-Пол Гети, Джордж Сорос и Бил Гейтс. На 25 юни 2006 г. Уорън Бъфет обявява,че в следващите няколко години ще дари 37,4 милиарда долара от акциите на своя холдинг Бъркшър Хатауей ( 5/6–ти от които за фондацията на Бил и Мелинда Гейтс).

В България с филантропската си дейност са известни братята Евлоги и Христо Георгиеви.
published by haliljon1 на 2012-08-08 08:17:20
по БТВ кога ще го дават
published by alto на 2012-08-08 09:38:43
Става за губене на време.
published by alexilaiho на 2012-08-08 22:11:07
Колко ограничени трябва да сте за да не ви хареса този филм ?! Филма е изпипан безупречно и не бих отправил нито една критика ! Прелива от емоции, на моменти може да развесели,разчуства и стресне също така ! Един от малкото стойностни филми доказващ, че не е нужно дълго време за да изградиш приятелство и през това време, е нужно малко за да намразиш някого. Просто нямам думи.. страхотен филм ! Бих го гледал пак и пак и пак след време ! Браво! Качеството е страхотно,но лично аз го гледах без субтитрите,защото не са много верни :) Въпреки това 5 затова че, някой си е направил труда да ги напише ! Не се подвеждайте от грешни и отрицателни коментари.Първо го изгледайте,след това коментирайте :)
published by fdsfdsfsd на 2012-08-08 23:28:10
Филма по моему е за малки деца. Прекалено прехвален за това което е. Определено не препоръчвам да се гледа, освен ако нямате нищо друго за правене.
published by nlmarinov на 2012-08-09 02:31:50
Изключително тъп филм.
published by synthesis на 2012-08-09 11:14:15
Супер е филма, не разбирам негативните коментари.
published by Entelodon на 2012-08-09 13:13:46
Филмът би могъл да се стори поносим на някой, който следи седмото изкуство едва от 3-4 години. Всички останали, обаче, помним добре как се правеха наистина хубави филми и как не стигаха до големия екран преди да се изпипат докрай. Идеята на сюжета е добра и има огромен потенциал, но изпълнението е трагично. Изключително муден, нелогичен, плоски персонажи, фалшиво и насилствено емоционален, ужасна операторска работа. За повече аргументи трябва да коментирам всяка сцена поотделно.
Но горното по никакъв начинне омаловажава труда на ъплоудъра. Благодаря!
published by emko6666 на 2012-08-10 12:23:31
за ништо не става еба ти бозата
published by Paranoiacc на 2012-08-10 12:35:18
Гледай за да видиш, слушай за да чуеш...
published by pdikov на 2012-08-10 15:57:03
уникален филм!Обичам го! Не мога да разбера от къде се извадихте толкова големи филмови критици!? Все едно някой ще ви иска мнението ! Не си правете труда да се излагате ! Този филм е един от най-добрите за 2012 , това не го казвам само аз ! Знам , че сега ще ме напсувате яко , обаче изобщо не ми дреме , защото това е живата истина ! Не можете да спорите със света ;) Филма е прекрасно направен ! Браво на ъпа ! Thanx :)
published by troyannn на 2012-08-10 22:32:16
Филмчето е много добро,браво на ъпа:)
published by rambolet111 на 2012-08-11 01:55:51
По-добре да се прочете книгата, ако на някого му е толкова мерак, а като за филмовата адаптация - 2/10, на много хора ще им се стори загуба на време, на други - як, ако се кефят на тотално антикомерсиални филми или на самата героиня, или просто са чели книгата преди това...
published by cankochepa1 на 2012-08-11 18:32:59
Някой извън БГ пробвал да го изтелги имал ли е проблеми? На мене ми изписва че " .. правоносителя е деактивирал този торент за потребители с български IP адреси" :/
published by trala123 на 2012-08-12 01:11:57
absolutely reterted movie!
published by balcanmaster на 2012-08-12 01:23:13
Ами добре, че има трейлъри защото иначе човек може да си загуби времето да тегли подобно треторазредно филмче, поносимо единствено за крайно непретенциозна аудитория без какъвто и да било обективен критерий или формиран вкус за киноизкуство. Момиченцето с напомпаните уснички очевидно допада на почитателите на чалгата, а нежните момченца в другите роли също ще се харесат на определен тип аудитория, всъщност това е хубавото на АРЕНА, че дава духовна храна или джънк полуфабрикат за всички възрасти, полове и интелекти, иначе тук има много хубави филми, този просто не заслужава дори вниманите, което му отделям тук...
published by smokedeeper на 2012-08-12 04:35:31
Американците отдавна не правят хубави филми. Вие какво очаквате? Освен промиване на мозъци от тука на сетне друго не очаквайте ;)
published by 4oke на 2012-08-12 08:23:22
добър филм
published by Jane0303 на 2012-08-12 14:41:54
''Колко ограничени трябва да сте за да не ви хареса този филм ?! Филма е изпипан безупречно и не бих отправил
нито една критика ! Прелива от емоции, на моменти може да развесели,разчуства и стресне също така ! Един от
малкото стойностни филми доказващ, че не е нужно дълго време за да изградиш приятелство и през това време, е
нужно малко за да намразиш някого. Просто нямам думи.. страхотен филм ! Бих го гледал пак и пак и пак след време
! Браво! Качеството е страхотно,но лично аз го гледах без субтитрите,защото не са много верни Въпреки това 5
затова че, някой си е направил труда да ги напише ! Не се подвеждайте от грешни и отрицателни коментари.Първо
го изгледайте,след това коментирайте ''
БРАВО НА ПИЧАГАТА , КОЙТО ГО Е НАПИСАЛ ТОВА !!! ЕВАЛА alexilaiho взе ми думите от устата ! :)
published by lucifere на 2012-08-12 22:41:53
Толкова тъп филм не бях гледал напоследък. Не, че не е пълно вече с бози.
Дори за телевизионен детски е много тъп. Просто е глупав и безсмислен. Без край, без смисъл, без разказ за нещо и незнам колко е струвал, но е евтин и като визия.
Спестете си гледането или го гледайте за да ви хареса повече всеки следващ филм :)
published by lamuz на 2012-08-13 21:57:28
Филмът лично на мен ми хареса. Като цяло е застъпена идеята за нов световен ред, унищожаване на свободата и човешките права, зрелище за богатите/елитът от Капитола, за сметка на останалото население.
published by kerpeden на 2012-08-14 11:58:00
бледо подобие на Бягащият човек.... 2/10 заради труда на хората :)
published by amaru2 на 2012-08-22 16:33:27
Тоя филм да не е по идея на гага, все едно гледах цяло уродливо общество от нейни клонинги ! Все едни представиха реалността в един филм...богатите седят, пият, плюскат и гледат сеира на бедните хора и деца, които се убиват взаимно, заради техните закони и правила!!! Като гледам на къде отива света и как уроди като гага имат толкова фенове, няма да се учудя ако след години биг брадър стане точно такова "шоу", каквото показаха във филма! Иначе, ако се чудите дали да го гледате, ДА - направете го...да видите какво ни чака с холограмите и алчноста на елита!
published by samt1905 на 2012-08-25 14:06:19
it gives me error why? i cant download the torrent?
published by pampulek на 2012-08-27 18:41:36
за да искаш да си промениш мнението за света гледай ,, Zeitgeist" трите части
published by XyAHuTo на 2012-10-18 12:05:12
Много тъпо свърши, що така? Ще има още една част ли? Инче много хора ми го хвалеха тоя филм, ама аз не съм особено впечатлен! Не мога да разбера какво искаха да покажат с тоя филм???
published by polly_555 на 2012-12-24 13:25:33
не разбирам всички тези негативни коментари, аз лично смятам, че филма е много стойностен и си заслужава да се гледа. Жалко е, че няма много хора, които могат да вникнат в смисъла муи да разбират скрития контекст.
published by lena17 на 2013-03-17 15:40:55
Един от най-тъпите филми които съм гледала.Нямаше да е зле да го бяха направили малко по-интересен.
published by intention на 2016-04-30 00:25:26
Брутално идиотски филм. Сюжета е страхотен но реалното изпълнене копае за новов дъно в киноиндустрията.
Както казват застрахователите - " тотална щета "