Благодаря на HighSEAL за филма които посочи - Atlas shrugged .Не бях го гледал и ми хареса.Но не защото има някаква "филмова" стойност,а защото показва,какво наистена става в тези правителства - така наречени "властимащи".
Аз също бих ви посочил един нов,наскоро излязал канадски сериал Continuum ..кадето пак има така наречените "терористи" които се бият срещу корпорациите,завзели власта.Сериала наистена е,добър,защото главната героиня е от страната на "властимащите",но в последсвие - най вероятно,ще премине към "терористите",защото започва да Проглежда...
Но не е нужно вече,да гледаме такива сценарии по филми и сериали...вижте какво става в Лондон,кадето главните спонсори Показват Тотално Показно на Доминация ... и не само там,ами наскоро в Русия беше приет закон,който да "цензурира" руския интернет,под предглог за тероризъм...и това им дава пълната свобода на действие.Сякаш не може да се следи точно конкретно нещо - например педофилия,сайтове за насждане на расизъм и т.н. ....
Сега живеем във време кадето,властимащите са се окупирали зад техни закони,които да защитава техните права,но не и на сънародниците им.И след като тези сънародници,вече не могат да издържат и Надигнат Глава и започнат протести,митинги и т.н. ....и когато вече опре до кокала и започнат бунтове,които властимащатите ги обявяват за терористи ... властимащите се показват като жертви ... а че ,те,самите са клали,поробвали и заличвали ,цели нации и цивилизации ..незначи нищо ..защото тези неща са ги правели,чрез законите които те са си направели .... но пък и техните народи ,не са ги спряли.
Именно тук,искам,да ви обърна вниманието към тези последни думи на това изречение " но пък и техните народи ,не са ги спряли. " .... и в продължение,ще добавя,какво биха ви отговорили тези властимащи,ако ги попитате така : ....
Защо правете,тези Злини.? ...
Защото го можем...
А защото го можете...
Защото,вие,ни го позволявате ....
Аз,моята Промяна,си я правя както мога.И се опитвам,да помогна на другите ,да си Отворят Съзнанията.Но 98% от тези които са попаднали в моето обкръжание...просто не искат да чуват закаквото и да е било.
И когато дойде времето ,кадето вече ,Ножът,на властимащатите е упрял в костния мозък ....тези глухи и слепи хорица ...ще кажят ... Моля ви ...Помогнете ни .... то тогава истенския отговор,трябва да бъде .... Преди време,когато имаше възможност,да си поправите грешките,вие,не исках те да чувате,нито и да виждате .Затова,сега си Носете Отговорноста за Последствията.
Защото именно,сам човек - Съзнание,може да си помогне,както се казва в една народно поговорка " Помогни си сам,за да ти помогна и аз"... но това може да стане,само чрез търсене на Знания.Защото,чрез Натрупаните Отговорните Знания,Съзнанието е Свободно .