ArenaBG
mobile spot 4
published by grisho123 на 2011-11-06 13:10:19
Вашето мнение относно Ico.Shadow.of.the.Colossus.PS3 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Monk123 на 2011-11-06 14:43:45
Играта я има качена
published by acerdamage на 2011-11-07 10:36:09
Супер грозна графика, не си заслужава! :thumbsdown:
published by hitmanub40 на 2011-11-07 19:54:16
Супер грозна графика, не си заслужава!

Надявам се осъзнаваш, че имаш огромни предразсъдъци при определянето на качествените гейм-заглавия. Специално тези две игри могат съвсем спокойно да се нарекат класики, а огромните титани на Олимпус, с които Кратос (героят на аватара ти) се бори са вдъхновени именно от "Shadows of Colossus". Но какво ли разбира днешната младеж от геймово изкуство. Изключително приятен и балансиран геймплей, който надхвърля всякакви еталони за времето си, а графиката на "Shadows of Colossus" беше една от най-красивите игри за PS2 навремето. Запази си следващият път коментарите от подобен род за себе си - не са нужни никому, нито пък обективни.
published by 57012 на 2011-11-10 17:11:19
умирам за тия игри само като се сета колко съм им точил лиги като съм ги гледал на пс2ката на един познат обаче сега понеже имам пс3 и мога да ги играя ша се искърта .... та както и да е понеже е беше качена преди вереме и си я свалих и работи и я играя вапроса ми е следния... този релийз с какво е по различен от онзи който е 18 гъби и има ли този файлове над 4 гъби защото ми се иска да си махна онази от вътрешния, а и трябва ли фикс нещо